THEA THEA THEA

184 10 1
                                    

THEA, THEA, THEA, THEA, THEA, THEA
Det var publikum!
Det var det sygeste!
Der stod 4000 mennesker derude og ventede på mig!
4000 mennesker var meget..jeg stod og trippede overvejede et kort blik at droppe alt, men jeg mindede mig selv om det var det her jeg havde drømt om hele mit liv!, det var det her og nu ville min drøm gå i opfyldelse!
"Thea!" Jeg drejede rundt.. Det var Lauge "Du skal nok klare den søs!" Sagde han og gav mig et kys i panden, jeg krammede ham stort og pressede næsten livet ud af ham..." Okay, wow wow wow rolig Thea!" Sagde han fordi jeg pressede så hårdt .."hør her Thea" sagde han og tog mine hænder "det hele skal nok gå!, nu går du der ud og viser hvad du kan! Og folk vil elske dig!, gør det så min girl" sagde han og krammede mig .." Tak Lauge" sagde jeg og smilte..med den kommentar trådte jeg ud på scenen.. Blitzen rammede mig, alle skreg..jeg kiggede ud over..det var det sygeste crowd!

Jeg kunne det her! Jeg ville det her og jeg skulle det her!
"This is a shoutout to my ex!!" Begyndte jeg, derefter begyndte hele koncerten!
Det var det sygeste alle sang med på alle sangene! De skreg så højt at jeg knap nok kunne høre mig selv synge...!
Jeg fyrede den af!, havde det fucking sjovt!
Så sjovt at tiden fløj afsted!1,5 time føltes hurtigt som 30 min!.. Koncerten var færdig!
" TUSIND TUSIND TUSIND TAK FOR I AFTEN ALLESAMMEN!!I HAR VÆRET DET FOR VILDESTE PUBLIKUM!" Råbte jeg ind i mikrofonen og alle skreg "TUSIND TAK FOR I AFTEN, VI SES!" Sagde jeg og gik ud fra scenen mens hele crouwdet bare hjuplede!
Jeg gik ned fra scenen og lige i mine arme sprang Lauge! "Hvad fuck sagde jeg!!, du var en fucking succes!" Sagde Lauge og gav mig et kæmpe kram "fuck hvor er jeg stolt af dig!" Sagde han-"tusind tak!" Sagde jeg og krammede tilbage!
"Årh skat, hvor var du bare så god!" Sagde min mor og løb hen og krammede mig! "Tak mor!" Sagde jeg "det er min datter og hold karry hvor er jeg stolt!" Sagde min far og gav mig et kram! "Tak far!" Jeg havde det sygt varmt.. Det havde været hårdt men det lagde jeg ikke mærke til under koncerten haha-men nu skulle jeg have noget mere køligt tøj på!
Jeg tog min Bieber purpose trøje på og bindte en Knude på midten så man kunne se lidt af min mave haha-jeg havde det altså mega varmt!
Jeg skulle ud og skrive autografer!
Jeg kom ud til mit bord, der var der 3 sercerity vagter(staves) jeg satte mig ned og drak af en af de 3 vandflasker der stod ved siden af mig. Der lå en masse tuscher og autograf kort! Jeg mødte de første i køen "Hejjj piger!" Sagde jeg og smilte stort-" heeej, kan du ikke lige hurtigt sige Hej til Maja?" " jo selfølgelig, Hej Maja" sagde jeg og smilte stort!
Gav dem et autograf kort og sagde farvel...

RIGTIG GODT NYTÅRRRRRRRE
TUSIND TAK FOR 7 k læsere
Det betyder sygt meget!🍻
Tak og mega godt nytåååår🍻❤️

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now