Fans

171 9 4
                                    

"Næste" sagde vagterne "Hej Thea!" Skreg en pige "Hej med dig" sagde jeg og smilte stort mens jeg skrev en autograf " tusind tak!" Sagde hun og gik.. Der var sygt mange i køen hvor de sagde "kan du ikke lige sige Hej til den og den og den og den" men det var squ rigtig hyggeligt!
Jeg havde sat og skrevet autografer i 40 min, jeg havde fået taget 100 vis af billeder og skrevet masser af autografer! Fået et par gaver og lavet nogle hilsner!
"Hej Thea!!, fuck vi elsker dig mega meget!, kan du ikke lige lave et shoutout til @thea_fanside" sagde de og smilte stort "jo haha-øøøh shoutout til @thea_fanside" sagde jeg og grinte..." Taaaak" sagde de.."næste" råbte vagterne.." Omg Hej Thea!" Det var en pigeflok med omkring 5 piger "vil du ik godt skrive på min trøje!" Sagde en af pigerne , "jo da" sagde jeg og jeg skrev på hendes trøje.

"Ej Thea må jeg ik nok få din vandflaske!!" Udbrød en pige! "Hahaha øhm jo da" sagde jeg og var ved at flække af grin "omg tak!" Udbrød hun! Efter at ha sat i autograf skrivning i ca 1,5 time var jeg endelig færdig!, jeg havde fået en masse gaver!, Security stilte sig rundt om mig og så kom jeg ud backstage, selvom der var ret meget mas og skrigeri!:)
Men det var jo okay sjovt haha
Jeg kunne ikke rigtigt forstå at det var mig de skreg over og at jeg var deres idol...jeg har jo selv haft idoler og ved hvordan det er ..så det er vildt at det er sådan ved mig nu..
Jeg kom ud bagved og krammede Lauge, jeg var pænt udmattet...Security fik mig også ud til bilen..og mange piger stod rundt om. ..men jeg kom ind i bilen..Lauge hoppede også ind, og de andre." THEA!?!" "THEA!!!" " THEAAAAAA!!!!" "TJEA!?!?" "THEEAAAAAA!?" " THEAAAA!?!?" Blev der skreget rundt omkring alt...

" Vi ses piger, love ya!" Råbte jeg og smækkede døren i...vi kørte væk, det havde været en fantastisk dag!!
Den sygeste af alle nogensinde!!vi kom ud på Sony, og skulle egentlig bare derhen med Kristian og Chris, mor, far, Lauge, Maria, Alfred og nogle andre fra Sony.
Vi kom ind på Sony og fik en Cola og stod og snakkede om hvor fedt det var og den slags..klokken var allerede blevet 02:00 og vi kørte hjem af fra Sony.. Vi kom hjem og jeg hoppede direkte på hovedet i seng...

Friendzone eller mer'?On viuen les histories. Descobreix ara