Anthon:)

267 9 0
                                    

Vi nåede hjem...eller vi nåede til mit hus..."Må jeg gå med ind?" Sagde Anthon og smilte stille til mig.."selfølgelig" svarede jeg bare tilbage og smilte.. Pifffffffft lød det fra Thor ahhaah

Jeg tog Anthon i hånden og tog ham mod mit hus..tourbilen kørte væk...mig og Anthon gik ind og løb op på mit værelse..jeg stod foran min seng og Anthon kom hen..krammede mig i en kæmpe dejlig varm krammer..der stod vi bare og krammede!

Jeg havde virkelig virkelig savnet Anthon ad h til!, Anthon væltede mig bag over i sengen!jeg vendte om og nu lå jeg på Anthon, jeg gav ham et blidt kys på panden og lagde mig ved siden Af ham..

"Jeg elsker dig skat!" Sagde Anthon "jeg elsker også dig" svarede jeg tilbage..vi lagde os under dynen og lagde i ske..vi faldt lige så stille i søvn..op af hinandens dejlige varme kroppe..

........vi spoler frem til 8 august!

Imorgen skulle jeg starte på Øg, starte på øg med alle mine venner!jeg glædede mig faktisk!, altså Øg var jo blevet lavet om til en efterskole..og idag skulle jeg bare bruge dagen med Anthon og få pakket de sidste ting ned..det eneste vi vidste om imorgen var at vi fik vores roomies afvide(altså dem vi skal bo med) og vi får et rum med, badeværelse , 4 senge..og noget stue agtig noget..i et stort rum
Vi kom vidst til at sove 4 på hvert værelse, så jeg glædede mig!

Jeg stod på mit værelse klokken var 12:00 og Anthon kom først kl 17 så jeg skulle have pakket inden..jeg pakkede en masse toiletting, tandbørste, børste, bind, make up, glattejern..den slags..så pakkede jeg alt mit tøj!

Klokken blev hurtigt 16:49 og jeg sad og spiste nogle mandariner! Ahah jeg havde Anthons sort Nike hættetrøje på og et par løse natbukser på..bank bank bank lød det ude fra døren...ind kom Anthon..jeg løb hen i hans arme!

Vi krammede "Du godt nok lækker skat" sagde han og grinte..jeg vidste godt han mente det ironisk men på en sød måde hahah "tak skat" svarede jeg bare og grinte.."åh jeg håber squ vi skal bo på samme værelse os to" sagde Anthon og smilte "same" svarede jeg og smilte til Anthon..

Vi lagde os i min seng og så Netflix
Anthon tog sin trøje af og jeg puttede mig helt ind til hans brystkasse, det var trygt..trygt at jeg kunne hære hans hjerte banke..det var en dejlig følelse...den var bare skøn!
Vi hyggede bare og puttede rigtig meget..
Anthon lå og nussede min ryg!
Han var verdens bedste kæreste!
Verdens bedste man kunne ønske sig!

"Er du ikke sulten??" Sagde Anthon og grinte
"Meeeeeega" svarede jeg!
"Kom, vi går i netto.." Sagde Anthon
Jeg rejste mig op, ordnede hurtigt lige mit hår til en knold..skiftede bukser og tog hætten over hovedet..totalt undercover ligesom Sia hahah

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now