Noget af et nytår

207 8 1
                                    

Anthon fik fat i min arm. Han vendte mig om, vi fik øjenkontakt..jeg kiggede koldt ind i hans øjne.."Thea..vær sød ikke at gøre det her igen.." Sagde Anthon mens han prøvede at overtale mig med sine øjne.
"Det er allerede gjort, vi to er færdige! Jeg slår op!" svarede jeg koldt og rev min arm løs og gik. 
Jeg gik ud af døren..hen af fortovet..jeg kiggede bagud..ingen Anthon..jeg ville heller ikke have han var der men jeg havde regnet med han var lidt mere mand og havde elsket mig nok til at løbe efter mig men nej! Åbenbart ikke.
Jeg gik hen af vejen! Jeg gad ik fucking mere!
"Thea!!!" Jeg vendte mig om, det var Lauge. Jeg gad ikke, jeg gad ikke snakke med nogle..Lauge løb mod mig.." Lauge lad vær, lad mig være" sagde jeg imens jeg. Begyndte at løbe. " Thea kom nu her, vi snakker om det!" Råbte Lauge.." Jeg vil ikke!" Sagde jeg..mine tårer stod nu ned af kinderne på mig! Jeg kiggede over vejen ingen biler at se.. Jeg løb over vejen. "THEA PAS PÅ!" Skreg Lauge!
Det var det sidste..det sidste jeg nåede at høre inden jeg gik ud som et lys..alt blev sort

....Lauges synsvinkel....

Thea ville væk, jeg vidste ikke hvad der var sket? Jeg hørte kun hurtigt det var noget med Anthon...? Men vi løb bare på fortovet og Thea ville væk!? Hun løb over vejen men inden hun så sig om kom der en bil fra venstre side "THEA PAS PÅ!" Skreg jeg!
Thea nåede ikke at reagere og bilen ramte hende hårdt!
Jeg løb hen til hende! Så hurtigt jeg kunne!
Hun blødte over alt, ud fra hovedet, armen, benet..jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre..hun var helt bevidstløs,jeg rystede i hende! Intet skete..hun var helt helt helt væk!manden fra bilen kom ud.." Ring 112" råbte jeg og prøvede på at stoppe blødningerne..manden fumlede med mobilen og ringede..ham fik sagt alting..nogle tårer røg ned af mine kinder.." Thea du må ik dø, det må du ikke!" "Du må ikke forlade mig!" "Please Thea ik forlad mig!!" Råbte jeg og ruskede i Thea.. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre...tårnene stod nu ned af kinderne på mig..
Mine øjne var sløret af alle mine tårer..men ud af min øjenkrog så jeg blå blink..det var ambulancen.. Nogle læger løb hen til mig og fik Thea pakket ind.. De lagde drop på hende og fik hende ind i ambulancen!" Er du hendes kæreste?" Spurgte de mig? "Nej jeg er hendes bror!" Sagde jeg.." Skal du med ind på hospitalet??" Spurgte de mig, og selfølgelig skulle jeg det "ja" sagde jeg og snøftede..

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now