25. poglavlje

2.2K 100 18
                                    


Zbacim pokrivač sa sebe i uletim u kupaonicu te kleknem ispred školjke i počnem povraćati. Bila mi je muka i glava me je užasno boljela. Kombinacija vina, piva i sladoleda, koje sam unijela jučer u sebe sada mi nije odgovarala. Osjećala sam se užasno. Trebala sam prvo razmisliti prije nego što sam pojela cijeli sladoled. Bila sam previše ljuta jučer da uopće razmišljam o posljedicama koje su me sada zatekle.

Kada sam izbacila iz sebe sve što sam mogla, naslonila sam se na hladne pločice i pokušavala duboko disati. Bilo mi je hladno, ali ta hladnoća mi je godila. Prodirala je duboko u moje kosti i tako sam postepeno dolazila do sebe. Zatvorila sam oči i moje misli je odmah obuzeo jučerašnji dan koji je trebao biti sretan, ali bio je sve osim toga. Na silu sam se smiješila jer sam bila nervozna zbog vjenčanja i povrijeđena zbog Louisevog nepovjerenja. Nakon svega on meni i dalje ne vjeruje, i to je ono što me je najviše povrijedilo. Ali zbog Aurore pokušavam ostati jaka. Pred njom moram glumiti da sam sretna inače će ona ostati povrijeđena. Za razliku od mene i Louisa, ona je jedina koja je bila sretna ovim vjenčanjem. Smatra me svojom mamom i potrudit ću se kako bih joj pružila sve u ovih godinu dana.

Duboko sam udahnula pa se polako ustala. Uhvatila sam se snažno za umivaonik kada mi se zavrtjelo u glavi. Kada sam došla do sebe, skinula sam sve sa sebe i stala pod tuš. Vrela voda je polako počela opuštati moje napete mišiće. Uzela sam svoj najdraži šampon s mirisom vanilije i lagano ga utrljala u kosu. Isprala sam šampon te nakon nekoliko trenutaka izašla van te se obrisala. Oprala sam zube dva puta kako bih izbrisala onaj odvratan okus u ustima. Obukla sam se te osušila kosu, a onda sišla u kuhinju. Donji kat je bio tih i prazan što mi je odgovaralo. Imala sam malo vremena da dođem do sebe. Sjela sam za šank i za oko su mi zapele novine na čijoj naslovnici smo bili Louis i ja. Gledala sam kako mi se ti poznati ljudi smiješe s naslovnice. Izgledali smo kao mi, ali u isti trenutak su mi bili tako nepoznati. Onaj tko je napravio ove slike je stvarno odlično odradio svoj posao. Umjesto one kratke haljine koju sam jučer imala, na ovoj slici sam imala prekrasnu vjenčanicu. Iako znam kako to nisam ja, divila sam se jer je bila prekrasna. Louis se pobrinuo za ove slike i priču o našim zarukama. Sigurna sam da je platio malo bogatstvo kako ga ovaj tko je napravio ove fotografije ne bi izdao.

Otvorila sam stranicu na kojoj je bilo još više slika. Na svakoj smo izgledali tako sretni. Kada bi samo svijet znao da je ovo samo dobra gluma. Zagledala sam se u jednu fotografiju na kojoj me Louis promatra i veselo mi se smiješi. Ja sam bila zagledana u kameru i nisam niti primijetila njegov pogled pun čežnje. Njegove plave oči su sjale nekakvim posebnim sjajem. Pročitala sam naslov i ironično se nasmiješila. I ovo se dogodilo. Poznati nogometaš i ženskar se napokon oženio s curom koju je mjesecima skrivao.

Kada bi samo znali! Nadam se kako će sada Dennis i Nora povjerovati i da će odustati od tužbe. Iako imam osjećaj kako oni neće odustati tako lako od svoje unuke. Učinit će sve što mogu da je odvedu od njezinog oca. Dalje u tekstu piše kako smo nas dvoje u vezi više od godine dana i da se on pobrinuo kako bi me skrivao od javnosti jer nije želio da me povlače po novinama. Voljela sam svoju privatnost i on je želio da tako ostane. Sve one cure su bile lažne i one su mu bile alibi. Još je pisalo kako sam ja bila ljuta zbog toga pa je napokon prestao sa izlascima s drugima.

Zakolutala sam očima. Ovo sve je tako nategnuto. Kako će itko povjerovati u ovo? Odmahnula sam glavom. Samo se nadam da će sve uspjeti. Trgnula sam se kada sam začula zvonjavu moga mobitela. Čim sam ugledala tatino ime, protrnula sam. Sigurna sam da je vidio novine i da mu ništa nije jasno. Jebeno sam mu odmah trebala reći istinu. Bit će ljut na mene što sam mu lagala. Duboko sam udahnula i javila se.

„koji se vrag događa? Samo da znaš da sam na putu do tebe i duguješ mi jedno veliko objašnjenje!" začula sam ljutnju u njegovom glasu što me je malo rastužilo. Nisam trebala slušati Louisa nego sam odmah trebala reći svome ocu istinu. Izgubit će povjerenje u mene zbog Louisa.

The Nanny /L.T./Where stories live. Discover now