53. poglavlje

1.4K 94 31
                                    

Louis


Još jedan dan! Još samo jedan dan i vraćam se kući svojim curama. Svojoj ženi i kćeri. Mrzio sam što sam daleko od njih iako smo bili u istoj državi. Srećom pa nas trener i ovog puta nije odveo u Ameriku gdje uvijek idemo na pripreme. Ovako barem znam da sam blizu svojim curama. Brojao sam dane do povratka svojoj kući, ali moja agonija se nastavila kada je trener pripreme produžio još pet dana. Mrzio sam i njega zbog toga. Mrzio sam što sam ostavio svoje cure same kod kuće dok se jebeni psihopat šeće po ulicama Manchestera. I mrzio sam ovaj grad jer moje žene nije bilo uz mene.

Sada kada znam da me dijeli jedan dan od susreta s njima, ne mogu opisati svoju sreću. Jebe mi se za pripreme i za novu sezonu. Samo sam želio biti kod kuće, sa svojom ženom u našem krevetu. Ljubiti ti je i žestoko voditi ljubav s njom.

Zastao sam usred udarca i duboko udahnuo. Zatvorio sam oči dok sam se pokušavao skoncentrirati na trening, ali sve što sam vidio je bilo prekrasno lice moje žene. I tako su moji dani ovdje u Londonu prolazili. Mislio sam samo na svoju ženu i na njezino prekrasno tijelo, njezin osmijeh.

Trgnuo sam se kada sam osjetio kako me je lopta udarila u glavu. Okrenuo sam se prema smijehu i shvatio da me je trener pogodio loptom. Oštro me je pogledao i zapovjedio mi da se vratim treningu. Uvijek se izgubim u svojim mislima i zaboravim gdje sam pa me on mora opominjati. Ne moram niti spomenuti kako je to mojim suigračima jako zabavno pa me cijelo vrijeme zajebavaju.

Pogledao sam u Sergia koji je bio nasmijan cijelo vrijeme i jedino ja znam razlog tom glupavom osmijehu. Jučer mu je u posjeti bila žena. Bio sam toliko ljut, ali i ljubomoran na njega što ju je uspio dovući u hotel. Naletio sam na njih dok sam išao do svoje sobe. Cijelo vrijeme sam se cerio kao budala kada sam ih ugledao jer sada imam nešto što ću iskoristiti protiv njega kada me bude zajebavao. Naš trener nam ne da da dovodimo žene i djevojke dok smo na pripremama. Zato sada imam Sergia u svojim rukama.

Sve bih dao da sam mogao dovesti Poppy ovdje. Ne bih se odvajao ni na tren od nje. Ali i ona je bila previše zauzeta oko svoje slastičarnice. Za par dana će biti otvorenje i ona radi punom parom kako bi sve bilo dobro. Jedva čekam da vidim njezino lice kada se slastičarnica napokon otvori. Živjela je dugo za taj san i sada će ga napokon ispuniti. I jako sam sretan što sam uz nju kada ispunjava svoj san.

Pogledom sam preletio preko praznih tribina i kratko se zaustavio na jedinom mjestu koje je bilo popunjeno. Još jedan razlog, najveći razlog zašto sam mrzio ove pripreme je to što je prokleti Brian opet došao. Već danima sjedi na ovom istom jebenom mjestu i prati naš trening. Izbjegavao sam ga danima iako me je on uvijek čekao vani. Ne želim ga vidjeti, ali sada bi bilo dosta. Jebeno mi ga je više dosta! Ovog puta ću ga morati otjerati. Dosta sam ga trpio!

Snažno sam udario loptu prema golu. Zamislio sam da je to njegova glava koja mu leti s ramena. Unatoč tome što sam se napokon smirio s prekrasnom ženom koja mi je pružila prekrasan život, on se polako uvlači u njega i uništava ga. Njegova pojava mi toliko smeta. Zašto jednostavno ne odustane od mene kao što je odustao od moje sestre? Sve bih dao da je i mene ignorirao kao što je ignorirao nju. Bio bih sretniji. Mislim kako on ni nema pojam da ona postoji. I bolje je tako. Mislim da bi trebao zaboraviti i na mene. Jednom za svagda. Ako odustanem od nogometa, možda on odjebe od mene. Iako ja ne bih volio odustati od nogometa i moja žena mi to ne bi dala.

Želim ga jebeno skinuti sa svoga vrata!

„u redu, dečki. Trening je gotov. Možete odvući svoje guzice na tuširanje i zabavite se. Tko sutra zakasni na avion, dobiva kaznu!" vikao je naš trener. Samo sam čekao kada će napokon izreći tu jednu rečenicu pa da mogu pobjeći s ovog stadiona. Da mogu otišao bih odmah danas kući, ali naš trener nam to nikada nije dozvoljavao. Želio je da tim leti zajedno. A i da ne spominjem da još uvijek odrađujem svoju kaznu koju sam dobio kada sam po oluji odletio kući jer je moja žena bila bolesna. Učinio bih to opet iznova samo da budem uz nju.

The Nanny /L.T./Where stories live. Discover now