50. poglavlje

1.6K 90 14
                                    

Naglo otvorim svoje oči i izdahnem s olakšanjem kada shvatim da sam u svojoj sobi. Nisam bila ona mala djevojčica koja je preklinjala mamu da je ne rastavlja od svoga brata i da je ne ostavlja. Danima me taj san muči. Mrzim kada se stalno vraćam na taj trenutak koji me je obilježio za cijeli život.

Polako se uspravim u krevetu pa se okrenem prema Louisu koji je još uvijek mirno spavao. Nježno ga poljubim u obraz pa se izvučem iz kreveta i odem u kupaonicu. Stanem pod vreli tuš koji je polako opuštao moje bolne mišiće i uklonio zadnje misli na onaj san. Tata je bio dva dana u bolnici i danas napokon izlazi. Kada se doktor uvjerio da su i druge pretrage u redu, dopustio mu je da izađe što je tata s velikim oduševljenjem dočekao. Sada se mora odmarati i polagano vježbati kako bi se vratio u formu. Najteže mu pada što neće moći raditi, ali ima Nialla koji je rado uskočio kako bi ga zamijenio na poslu.

Ja se osjećam pomalo odbačenom od tog svega. Nisam odvjetnik pa se ja nikako nisam mogla ponuditi da mu pomognem, a rado bih mu pomogla. Možda sam još uvijek ljuta i povrijeđena, ali za njega bih učinila sve.

Isprala sam šampon iz svoje kose i još par trenutaka ostala pod toplim tušem. Vrata od tuš kabine su se naglo otvorila i ubrzo sam osjetila tople ruke svoga muža oko moga struka. Naslonila sam se na njegova prsa i izdahnula kada sam osjetila njegovu erekciju na svojoj stražnjici.

„već sam mislio da si mi pobjegla." Njegov promukao glas od spavanja me je naježio pa sam se lagano nasmiješila i okrenula se prema njemu. Na danjem svijetlu njegove oči su bile mrvicu svijetlije. Uvijek se izgubim u njegovim prekrasnim očima. Svaki puta kada ga vidim, osjećam se kao tinejdžerica koja je zaljubljena u svoju simpatiju, ali zna kako kod njega nema šanse.

„dobro jutro, malena."

„dobro jutro, Louis. Lijepo da si mi se pridružio."

„mislio sam da je najbolje da od sada štedimo vodu." Vragolasto mi se nasmiješio. Glasno sam se nasmijala. On mi je bio nevjerojatna podrška ovih dana. Kada sam ugledala tatu na podu, nisam se mogla pomaći od šoka. Mislila sam da ću ga izgubiti. Ali zato sam uz sebe imala svoga muža koji me je držao kako ne bih posrnula, pala. Sigurna sam da bi do toga došlo da nije bilo njega.

Nježno sam ga poljubila u obraz, a onda potom u usne. Srce mi je brže zakucalo kada mi je uputio onaj njegov rijetki stidljivi smiješak. Moram priznati da taj smiješak stvarno obožavam.

„čemu to?"

„jer te previše volim i zbog svega što si učinio za mene." On mi se opet nasmiješio, a onda me gurnuo na zid. Izdahnula sam kada sam osjetila njegovu veličinu kako se trlja od moje međunožje. Poželjela sam skočiti na njega i samo ga iskoristiti. Ne mogu skinuti ruke sa ovog prekrasnog muškarca.

„i ja tebe nekako volim", rekao je zaigrano pa me podignuo od poda. Ovila sam svoje noge oko njegova struka i zatvorila svoje oči kada je počeo polako ulaziti u mene.

„pogledaj me, malena. Želim te gledati dok se raspadaš oko mene." Odmah sam otvorila svoje oči i zagledala se u njegove. Nježno me je poljubio u bradu, a onda je svoje poljupce preselio na moje usne. Počeo me je strastveno ljubiti. Osjećala sam ga u sebi i mrzila sam ga zbog toga što se ne pomiče. Treba mi da se pomiče. Nestrpljivo sam se počela meškoljiti kako bih mu dala do znanja da se počne pomicati. On mi se nasmiješio tijekom poljupca te se lagano izvukao iz mene da bi se trenutak kasnije žestoko zabio u mene. Izdahnula sam od uzbuđenja i snažno sam se uhvatila za njegova leđa kada se napokon počeo pomicati. U početku mu je tempo bio spor i lijen. Mislila sam da će me to izludjeti, a onda se počeo brže zabijati u moju vrelu i toplu unutrašnjost.

The Nanny /L.T./Where stories live. Discover now