31. poglavlje

2.5K 113 25
                                    


Louis


Gledam u Poppy kako spava i razmišljam o onome što mi je sinoć ispričala. Sada razumijem zašto je podignula sve zidove oko sebe. Sada razumijem zašto ne vjeruje muškarcima. U jednog je imala povjerenja i on ju je izdao na najgori mogući način. Da ga sada negdje susretnem vjerujem da bih da dobro nalupao. Uništio je ovoj curi život. Nije ju dovoljno cijenio i stalno ju je maltretirao. Kako je samo mogao uništiti to što je imao s njome? Trebao bi biti sretan što je imao curu kao što je Poppy, ali on ju je uništio i slomio. Mrzim tog lika!

Ali zato je sada ja imam i ne mogu biti sretniji zbog toga. Pružila mi je cijelu sebe i vjeruje mi. Iako još uvijek ima taj zid oko sebe, ali i on je polako počeo pucati. Napokon su naši odnosi dobri i sretan sam zbog toga. Sretna sam jer mi ova prekrasna usnula cura vjeruje. Sada znam da je nikada neću povrijediti. Sada znam da bih je zaštitio od svih i svega. Ona je sada samo moja. Moja prekrasna supruga.

Kako sam samo zahvalan što sam je primio u svoj život!

Ona me je promijenila i zbog nje sam ovo što sam sada. Dobar otac i dobar čovjek. I potrudit ću se kako bih bio dobar muž. Mislim da je nikada ne bih želio pustiti. I mislim kako će Poppy ostati s nama na duže vremena, po mogućnosti zauvijek. Trebam joj priznati da mi se jako sviđa. Trebam joj priznati da mi se zavukla pod kožu odmah prvi dan kada je bila bezobrazna prema meni. Trebam joj to sve priznati, ali ne želim da se uplaši i zatvori se u sebe. Dobro je poznajem i siguran sam da će se to dogoditi. Još uvijek se boji nekome do kraja prepustiti, ali ja sam taj koji je dopro do nje. Ja sam taj kojem se ona stalno smiješi. Ja sam taj pod kojim je ona sinoć onako zavodljivo stenjala. I ja ću biti taj koji će srušiti sve zidove oko ove cure i doći do njenog srca.

Jer jedno znam, ja se sviđam njoj isto koliko ona meni i znam da je više ne smijem pustiti od sebe. Više si ne smijem dozvoliti da radim onakve greške koje sam prije radio. Prvo joj moram dati do znanja da je se ne sramim. Bio bih jako sretan kada bi me vidjeli u javnosti sa mojom prekrasnom suprugom. I više nikada ne želim vidjeti suze na njezinom prekrasnom licu. I ne želim da se smatra manje važnom zbog njezinih ožiljaka koji su je obilježili za cijeli život. Meni se ona sviđa ovakva kakva je.

Pogledao sam u njezino usnulo lice koje se na tren namrštilo, a onda su joj se usne izvile u sitan osmijeh. Očito je nešto lijepo sanjala kada se ovako smiješi. Možda sam sebičan, ali volio bih da sam ja dio njezinih snova kao što je ona mojih. Usrećit ću ovu curu i potrudit ću se da zaboravi na prošlost i na Alexa. Taj muškarac joj se više neće ni jednom približiti. Za nju sam bio spreman na sve.

Lagano sam prstima prešao preko njezinog ožiljka kojeg se toliko srami. Na tren se ukočila, a onda se brzo opustila. Želim joj dati do znanja da mi se jako sviđa sa svim njezinim manama i vrlinama. Ova Poppy me je oborila s nogu čim sam je prvi puta ugledao u svome uredu. Ono što ne mogu vjerovati je da sam je prvi puta vidio prije više od dvije godine kada sam je spasio od tog šupka. Da sam došao samo malo ranije ona i njezina beba bi bile dobro. Alex očito nije znao za bebu kada se usudio dići ruku na Poppy u tom stanju. Nadam se da će gorjeti u paklu zbog toga. Prokletnik jedan! Nikada se nije trebao niti usuditi dići ruku na nju. Poppy to nije zaslužila. Vjerovala mu je, a on ju je izdao.

Sjećam se kada sam je prvi puta vidio kod sebe na razgovoru za posao, bila mi je poznata, ali nikako se nisam mogao sjetiti odakle. Cijelo sam vrijeme razbijao glavu dok sam se pokušavao sjetiti, a onda sam se sjetio tog događaj od prije više godine dana. Bila je na stadionu i nenormalno je vikala. Znam da sam bio ljut što je stalno vikala jer sam htio pratiti utakmicu u miru, ali sada mi je sve skupa smiješno. Nisam mogao vjerovati da sam zaboravio tako jedan ozbiljan trenutak kada sam joj spasio život. Morao sam ići na utakmicu i kada sam se poslije vratio, nje više nije bilo. Mislio sam da je umrla jer mi nitko nije htio dati informaciju o njoj. Nakon toga sam odustao od traženja i nastavio sa životom.

The Nanny /L.T./Where stories live. Discover now