39. poglavlje

2.1K 104 26
                                    

Osjećam lagane poljupce na svome licu pa se pospano nasmiješim. Nedostajalo mi je ovakvo buđenje. Nedostajao mi je moj muž. Louis sada čini sve kako bi mi se ispričao zbog ovih dana kada me je ignorirao. Jučer mi je sve lijepo objasnio i nas dvoje smo se opet vratili na staro. Sretna sam što sam ponovno zaspala u njegovom naručju. I sretna sam kada mi je rekao da budno pazi na Holly jer joj još uvijek ne vjeruje. Napokon da netko osim mene, i Else naravno, ne vjeruje Holly. Može ona izgledati koliko god nevino hoće, ali znam da taj nevini izraz nešto skriva. Samo se bojim da će moja djevojčica na kraju ostati povrijeđena. Ali ona ima mene i Louisa koji ćemo joj pomoći u svemu.

Otvorila sam svoje oči i zagledala se u prekrasne plave oči. Louis me je nježno gledao i smiješio mi se. Već se dva dana budim s pogledom na ovaj prekrasni osmijeh od kojeg mi utroba oživi. Louis spusti još jedan poljubac na moje usne te se ustane i uhvati pladanj s doručkom. Uspravim se u krevetu i on ga stavi na moje noge. Umirala sam od gladi najviše zbog toga što me je on sinoć izmorio.

„dobro jutro, ljepotice."

„dobro jutro. Opet si me ostavio bez riječi, Louis", rekla sam nasmiješeno. On mi je namignuo i sjeo pokraj mene. Mislim na doručak. Ovo je već drugi puta da mi donosi doručak u krevetu. Želi se iskupiti za propalo iznenađenje za Valentinovo i za sve ono što je poslije uslijedilo. Iako me uvjerava kako će ono iznenađenje koje je pripremio on na kraju i ostvariti.

„sve za moju prekrasnu ženu", rekao je i nježno me poljubio. Rastopila sam se od ovoga poljupca kao svaki puta. Nevjerojatno mi je nedostajao iako sam ga imala pokraj sebe, ali se činio toliko dalek. Sada je opet u mome naručju i više ga ne puštam. Ne smijem dozvoliti nevinoj Holly da se petlja u moj brak.

„o čemu razmišljaš?"

„o Holly", rekla sam iskreno. Louis se namrštio pa me pogledao.

„mislio sam kako ćemo neko vrijeme zaboraviti na nju. Znam da se vratila u moj život, ali meni to ništa ne znači. Da, nekada sam je volio, ali to je vrijeme prošlo. Sada imam tebe."

„Louis, znam. Nisam mislila na to", rekla sam kako bih ga umirila. Ne želim da se sada počnemo svađati zbog Holly. Uhvatila sam ga za ruke. „mislila sam na to kako joj uopće ne vjerujem. Od prvog trena kada sam je ugledala nešto mi je bilo sumnjivo na njoj."

„nikada mi to nisi rekla."

„znam. Bojala sam se da ćeš je braniti. Nisam željela... Nisam mogla slušati kako je braniš. To bi mi slomilo srce." Louis me je tužno pogledao te je odmahnuo glavom. Maknuo je pladanj sa strane te me smjestio u svoje krilo. Uhvatio me je za obraze kako bi me natjerao da ga pogledam.

„ja sam pogriješio što ti nisam odmah rekao kako se osjećam. Trebao sam ti odmah u početku reći da joj ni ja ne vjerujem. Ne mogu pustiti Auroru samu s njom. Ne želim da nešto učini i moja malena ostane povrijeđena."

„vrijeme je da o svemu pričamo, Louis. Ne smijemo više kriti kako se osjećamo."

„imaš pravo. To vrijedi za tebe, malena", rekao je nježno. Znam da misli na ono što se dogodilo s Alexom prije tri dana. Nisam ga htjela nazvati jer sam bila previše tvrdoglava i ponosna. Iako sam ga trebala, zaklela sam se da ga ne želim zvati. Možda sam bila ljuta na Nialla što ga je zvao, ali sam mu poslije bila zahvalna jer mi je Louis puno olakšao tu tešku situaciju.

„obećavam ti da ću se potruditi biti manje tvrdoglava."

„to i volim kod tebe. Tvoju tvrdoglavost i način na koji mi se uvijek suprotstavljaš. Samo ne želim da kriješ tako velike stvari od mene."

The Nanny /L.T./Where stories live. Discover now