26. poglavlje

2.2K 102 27
                                    


Vruće mi je! Jako mi je vruće. Želim se pomaknuti, ali nešto me sprječava u tome. Otvaram svoje oči i na svome struku ugledam mušku ruku. Na tren se smrznem i polako okrenem glavu prema usnulom Louisu koji se priljubio uz mene. Osjetila sam njegov topao dah koji je dolazio iz njegovih blago otvorenih usta. Bio je tako prekrasan i miran dok je ovako spavao. Lice mu je bilo mirno i spokojno. Drugom slobodno rukom sam lagano prešla prstima preko njegove kose i sklonila par zalutalih pramenova. On se promeškoljio i ukočila sam se kako se ne bi probudio. Priljubio se još više uz mene i raširila sam svoje oči kada sam osjetila njegovo uzbuđenje na svojoj stražnjici. Gospode Bože! Ostala sam bez daha. Želim se pomaći jer je jedan dio mene želio osjetiti njegovu tvrdu erekciju, a jedan dio mene je htio pobjeći. Zato moram slušati taj drugi dio mene jer sam još uvijek ljuta na njega zbog onoga sinoć. Srami se svoje žene i to me najviše boli. Jučer sam zaspala u suzama zbog njega, a sada se on ovdje uvija oko mene poput loze. Iako uživam u njegovom zagrljaju, jedan dio mene mi govori da se trgnem i maknem od njega. Zato polako mičem njegovu ruku sa sebe i odmičem se od njega, ali me on iznenada grabi i sada se nalazim pod njime. Njegova erekcija se češe od moj trbuh, a svoju glavu je naslonio na moje grudi. No, baš krasno! Kako da se sada izvučem ispod njega a da ga ne probudim? Ako se probudi i vidi me ispod sebe bit će to iznenađenje i neugodnost.

Duboko sam udahnula kako bih se sabrala, ali mi je njegov poznati miris otjerao sve moguće zamisli bijega. Pogledala sam u njegovo sneno lice i lagano prstima prešla preko njegovog lica pa sve do usana. One prekrasne usne koje su me nedavno tako strastveno ljubile, a ja sam uživala svakom stanicom svoga tijela u tom poljupcu. Njegova toplina mi je godina pa sam zatvorila svoje oči na trenutak, ali taj trenutak je potrajao jer sam zbog njega i njegove blizine brzo utonula u san.

Kada sam se probudila vidjela sam kako me plave oči zbunjeno gledaju. Još uvijek je bio na meni i nije razumio kako se stvorio tu. Zagrizla sam usnicu jer nisam znala što bih rekla. I sama sam bila zbunjena njegovom blizinom i mirisom koji me je toliko opio. Promeškoljila sam se ispod njega na što je on iznenađeno izdahnuo i zatvorio svoje oči. Osjetila sam njegovu erekciju na svome međunožju i osjetila sam veliko uzbuđenje. Kada je otvorio svoje oči, gorile su vatrom i požudom.

Odjednom mi se kao nepozvan u misli uvuče događaj od jučer i on kako me tjera sa one dobrotvorne večere. Zbog njega sam jučer plakala, a sada zbog njega uzdišem. To si ne smijem dozvoliti jer sam još uvijek povrijeđena. Pokušavala sam ga pogurnuti, ali on je bio kao zalijepljen za mene. Namrštila sam se.

„makni se s mene! Odmah!" Oštro sam mu rekla. On se na tren zbunio, a onda se pribrao i bacio se na svoju stranu. Zbacila sam pokrivač s mene i uletjela u kupaonicu. Zadnje što sam vidjela prije nego sam zatvorila vrata su njegova prekrasna razvijena leđa. Zašto si dopuštam da ovako padnem na njega? Jučer me je povrijedio i trebala bih biti ljuta na njega, a ja si dozvoljavam da maštam o njemu i njegovoj impresivnoj erekciji koja me je dočekala jutros. I maštam o njegovom toplom zagrljaju u kojem sam uživala jutros. On te je jučer ponizio, Poppy. Na to bi trebala misliti, a ne na njegov topli zagrljaj i erekciju koja se tako trljala o moje međunožje. Odmah sam osjetila veliko uzbuđenje zbog toga i željela sam.... Ne, dosta je! Bilo bi dosta! On te se srami i ne želi biti viđen s tobom u javnosti. Povrijedio te je i to mu nikada ne zaboravi.

Pogledala sam se u ogledalo i zagledala se u svoje crvene oči. Isplakala sam more suza jučer zbog njega, ali si više to ne smijem dozvoliti. Nikada više neću plakati zbog nekog muškarca. Možda sam na tren pomislila da može biti nešto među nama, ali sam se gadno prevarila. Ja nisam mala umišljena bogatašica dugih nogu i preplanulog tena. Obična sam djevojka koja obožava akcijske filmove i radije bi bila kod kuće pred televizijom nego išla van i zavodila sve što hoda. Stara Poppy je isto bila takva. Ova nova Poppy je slomljena, ali zbog toga neću opet pokleknuti. Nikada neću dozvoliti da me opet povrijede riječi Louisa Tomlinsona. On nije zaslužio moje suze i zbog njega ih više neću puštati.

The Nanny /L.T./Where stories live. Discover now