45. poglavlje

1.8K 92 26
                                    

Spuštam pladanj s doručkom na komodu koji sam napravila za Louisa i polako prilazim krevetu. Louis mirno spava na trbuhu dok mu je jedna ruka ispod glave. Plahta mu prekriva donji dio tijela, ali ja jako dobro znam kako je on ispod gol. Odmah me je obuzelo veliko uzbuđenje samo kada se sjetim što smo jučer radili do najsitnijih sati. Ne mogu opisati svoju sreću što smo se nas dvoje napokon pomirili i svakim svojim dodirom i poljupcem sam mu davala do znanja da mi je žao što sam bila budala. Istu grešku više ne mislim ponavljati. Mogla sam ga izgubiti zbog svoje gluposti, ali on je opet sa mnom. Opet smo zaspali zagrljeni.

Polako se popenjem na krevet i sjednem na njega te ga lagano počnem ljubiti po razvijenim leđima. Poljupcima sam se popela do njegovog lica i ostavljala poljupce. Louis se promeškoljio ispod mene i nasmiješio se u snu. Nastavljala sam svoje mučenje poljupcima sve dok on nije otvorio svoje prekrasne plave oči i oduzeo mi dah kao svaki puta kada me pogleda. Promatrao me je s ljubavlju, srećom. I sama sam to sve osjećala. Uz njega se uvijek osjećam kao tinejdžerica.

„dobro jutro, Louis", rekla sam tiho i nježno ga poljubila u usne. On mi se pospano nasmiješio.

„vraški je dobro. Čime sam zaslužio ovakvo buđenje?"

„time što me voliš unatoč tome što ponekada znam biti nemoguća. I što ti nisam..." Stavio je prsta preko mojih usana kako bi me ušutkao. Poželjela sam se još jednom ispričati, ali on mi nije dozvoljavao. Sam je rekao da mu se više ne trebam ispričavati zbog svoje gluposti, ali ja imam osjećaj kako to moram raditi svakog dana. Moja glupost što mu nisam vjerovala zbog onih fotografija neće samo tako nestati. A voljela bih da brzo nestane.

Louis me je malo podignuo, a onda se okrenuo na leđa te je sjeo kako bi bio bliže meni. Zagledao se u moje oči dok me je nježno milovao po rukama. Osjetila sam veliku toplinu zbog njegovog dodira.

„nećemo to više spominjati, u redu? Jednostavno zaboravimo na to." Nesigurno sam kimnula glavom. Nisam sigurna hoću li ikada to moći zaboraviti, ali potrudit ću se zbog njega. Napravila sam sranje i skoro izgubila svoga muža, ali potrudit ću se kako bih to ostavila u prošlosti.

„potrudit ću se."

„potrudi se jače. Znam koliko te to muči, ali sada je sve u redu. Nas dvoje smo dobro, više nego dobro."

„imaš pravo." Nasmiješila sam mu se i lagano ga poljubila u usne. Pokušala sam se ustati, ali me je on zgrabio i namršteno me pogledao.

„kuda misliš da si krenula?"

„napravila sam ti doručak. Idem samo po doručak."

„poslije. Sada te samo želim držati u svojim rukama, milovati tvoju meku kožu i gostiti se tvojim usnama." Dok je pričao polako je usnama prelazio preko moga vrata. Promeškoljila sam se u njegovom krilu i zabacila glavu da bolje osjetim njegove usne. Zastenjala sam kada me je njegova trodnevna brada ogrebla po mome licu. Njegova erekcija je svakim trenom sve više rasla pa sam postala još više uzbuđena. Louis me je palio svojim dodirom.

Svojim poljupcima se popeo do moga lica, a onda me je silovito poljubio. Uzvraćala sam mu poljupce jednakom žestinom i strasti. Bila sam nezasitna, bila sam željna. S njime se uvijek osjećam živom. S njime uvijek osjećam kao da letim.

„mogla bi nam Aurora uletjeti u sobu", rekla sam zadihano. Louis me je nastavio mučiti svojim usnama.

„trebala si zaključati. Jesi li zaključala?" Odmahnula sam glavom jer nisam bila sposobna za pričanje. Odjednom me je prebacio na leđa i uzdignuo se iznad mene. Vragolasto mi se nacerio te je prošetao do vrata veličanstveno gol. Zagrizla sam donju usnicu dok sam gledala njegovu čvrstu stražnjicu, a onda me je pogledao i opet mi oduzeo dah.

The Nanny /L.T./Where stories live. Discover now