37. poglavlje

1.8K 96 31
                                    

„sretno ti Valentinovo, malena." Začula sam Louisev glas i ubrzo osjetila njegove poljupce. Pokušavala sam se oduprijeti njegovim poljupcima, ali on nije prestajao. Promeškoljila sam se kada me je poljubio u osjetljivo mjesto iza ušne resice. On dobro zna kako je to moje slabo mjesto.

„mrzim Valentinovo, Louis. I sada me pusti da spavam", rekla sam tiho. On je nešto promrmljao, a onda me je zgrabio za struk i okrenuo me na leđa. Vrisnula sam te se potom nasmiješila kada se on našao iznad mene.

„kako to da mrziš Valentinovo?"

„ne znam, jednostavno ga mrzim. Nikada ga nisam slavila." Oduvijek je bilo tako. Imala sam tri dečka u svome životu, ali nikada nisam slavila Valentinovo. Jednostavno mi je taj dan bio bez veze. Pokažite nekome da ga volite svaki dan, a ne samo na taj jedan datum. Svi se trebamo osjećati voljeno svakog dana pa tako da mi to Valentinovo nema nikakvog smisla.

„možda ti ja uspijem promijeniti mišljenje."

„ne vjerujem da ćeš uspjeti. Alex je..." Zastala sam. Možda ipak nije vrijeme da opet pričam o njemu. Nikada nije pravo vrijeme da se prisjećam njega kada sam s muškarcem kojeg volim.

„što je on?"

„ma nije važno, Louis." Pokušavala sam ga maknuti sa sebe i pobjeći odavde jer nisam željela ništa spominjati. Ne želim se prisjećati tog Valentinova.

„želim znati, Poppy. Hoćeš li mi ispričati?" polako je upitao. Nekoliko trenutaka sam ga samo promatrala, a onda sam kimnula glavom. Rekli smo da između nas ne smije biti tajni.

„došao je u moj stan i dao mi poklon. Otvorila sam ga i vidjela ključ. Bila sam zbunjena jer nisam znala zašto ključ. Mislila sam da je nekakav nakit zato sam i bila zbunjena. Objasnio mi je kako je to ključ njegovog stana i da želi da se preselim." Zastala sam jer nisam znala kako da nastavim. Tog istog dana kada sam došla u njegov stan, dočekala me je romantična večera, svijeće koje su obasjavale kuhinju i puno cvijeća. Mogla sam reći kako sam se tog trenutka ponovno zaljubila u njega. Trudio se kako bi mi bilo dobro na taj dan i stvarno sam se zabavila, ali nešto u meni mi nije dalo da zavolim taj dan. Taj dan sam smatrala kao i svaki drugi. Mislila sam kako će Alex biti razočaran mojim mišljenjem, ali se složio sa mnom. Slijedeći dan mi je napravio romantičnu večeru i tako stalno. Dok se poslije par mjeseci nije sve promijenilo.

To sam sve ispričala Louisu.

On me je promatrao bez riječi, a u očima sam mu pročitala ljutnju i još nešto. Nisam mogla vidjeti što jer se maknuo s mene. Uspravila sam se u krevetu dok sam ga promatrala kako se kreće po sobi. Ubrzo je na moja koljena spustio pladanj pun hrane. Iskreno sam mu se nasmiješila.

„od danas će biti sve drugačije jer ćeš od danas zavoljeti Valentinovo. Znaš li zašto?" upitao je. Odmahnula sam glavom jer me je zanimalo što će reći. Sigurna sam kako on neće odustati od toga da zavolim Valentinovo. „zato što si moja žena i učinit ću sve da te usrećim danas. I ne samo danas nego do kraja naših života. Zato jer te volim, Poppy, i ti si žena za mene."

Iskreno sam mu se nasmiješila i utisnula jedan poljubac na njegove usne. Ne znam što bih rekla jer su me njegove riječi iznenadile, ali i isto toliko usrećile. To je sve što sam htjela čuti. Možda ipak zavolim Valentinovo.

„volim i ja tebe, Louis", rekla sam. mislim da je to jedino bilo dovoljno nakon onoga što je on meni rekao. Njegov osmijeh mi je to potvrdio.

„reci to ponovno", rekao je tiho. Približila sam mu se i nasmiješila mu se.

„volim te", rekla sam tiho u njegove usne. Ove riječi mu mogu govoriti do svoje smrti. Mislila sam kako nikada više neću nekoga voljeti, ali onda se pojavio on. Moj Louis, moj muž. Zavoljela sam ga ludo jer je on jedini koji je probio moju obranu, jedini koji je srušio moje zidove. Jedini koji je zaslužio moju ljubav.

The Nanny /L.T./Where stories live. Discover now