30. poglavlje

2.5K 109 20
                                    



„budi dobra i nazovi me čim stigneš. U redu?" govorila sam Aurori. Ona je po drugi puta zakolutala očima u isto vrijeme kada i Louis. Upozoravajuće sam ih pogledala, ali to nije upalilo. Jesam li već jednom rekla kako su njih dvoje isti? Mislim da jesam.

Kakav otac takva kći!

Aurora se sprema na put s bakom i tetom i meni se opet teško odvojiti od nje. Vikend će provesti u Doncasteru. Ovog puta će izbivati više nego inače. Jedina dobra stvar u svemu tome što ćemo Louis i ja biti sami kod kuće. Dva dana samo za nas dvoje. On mi je već rekao kako će nam biti zabavno. Nisam sigurna što on podrazumijeva pod tu zabavu.

Malo sam prestrašena, ali u isti trenutak i uzbuđena. Ovo je prvi puta nakon našeg pomirenja da ćemo biti sami. Imam osjećaj da je on nagovorio mamu da malo odvede Auroru sa sobom. Iako će mi nedostajati, mislim da je u redu što ide. Stvarno sam željela ostati sama s Louisem.

„mama, bit ću ja dobro. I mislim kako ti ja neću nedostajati kada imaš tatu", rekla je i zahihotala se. Louis mi se bezobrazno nacerio i namignuo. Sve više imam osjećaj da je on nagovorio mamu da mi odvede moju djevojčicu iz grada. Ne znam što da mislim o tome.

„naravno da ćeš mi nedostajati. Tvoj tata će mi samo dosađivati."

„sigurna sam da neće." Zagrlila me je i poljubila me u obraz. „zabavite se i molim te nemojte se svađati", tiho mi je šapnula. Kimnula sam glavom i obećala joj da se to neće dogoditi. Louis i ja smo dobro u zadnjih tjedan dana i osjećam se kao tinejdžerica kada se nas dvoje mazimo i ljubimo na kauču dok Aurora spava. Zadnjih tjedan dana ne mogu biti sretnija i Louis je taj koji me čini sretnom.

Louis ju je uzeo u naručje i nešto su oboje šaptali, ali ih nisam dobro čula. Pozdravila sam se s Johannom i Lottie pa su njih tri otišle. Jedva sam pustila Auroru s njima, ali me je Louis nekako odvojio od nje. Zatvorio je vrata pa me vragolasto pogledao.

„znam da ti imaš nekakve veze s ovime."

„nemam pojma o čemu pričaš." Nevino je slegnuo ramenima te me zgrabio i naslonio na sebe. Izdahnula sam od iznenađenja. On mi se nacerio te je polako svojim usnama krenuo niz moj vrat. Kada je dotaknuo osjetljivo mjesto iza moga uha izdahnula sam i samo mu se predala. Zgrabila sam njegova ramena kako ne bih pala jer su mi koljena drhtala od njegovog dodira.

„obožavam tvoju meku kožu."

„a ja obožavam tvoje usne", rekla sam. On se malo odmaknuo od mene pa sam skoro zajecala jer me je prestao ljubiti. Odjednom me je privukao i žestoko napao moje usne. U redu, ovo mi se sada više sviđa. Uzvraćala sam mu jednakom žestinom. Poželjela sam ga baciti na pod i učiniti mu toliko stvari o kojima već duže vrijeme razmišljam.

Uhvatio me je za stražnjicu i lagano je stisnuo. Izdahnula sam mu u usne. On je taj uzdah progutao i nastavio me strastveno ljubiti. Lagano sam ga povukla za kosu pa je on zarežao. Taj zvuk me je još više napalio.

„ako sada nestanem, poševit ću te na ovom podu", rekao je zadihano dok je ostavljao mokre poljupce po mome vratu. Željela bih to. Stvarno bih željela to. Događa se ista stvar kao onaj dan u klubu. Samo se nadam kako se neće pojaviti nekakva plavuša i prekinuti nas.

„imam novosti za tebe. Sami smo kod kuće, Louis." Odvojio se od mene te me pogledao. Nekoliko trenutaka me je samo promatrao kako bi se uvjerio šalim li se. Ali ja sam bila ozbiljna. Željela sam ga od prvog puta kada me je poljubio. Obožavam njegove dodire i njegove poljupce. I želim biti njegova.

„nemoj se šaliti, Poppy."

„izgledam li ti ja kao netko tko se šali?" upitala sam i podignula jednu obrvu. Pritisnula sam ga od vrata i počela se besramno trljati od njega. Zubima sam ga grickala po vratu. Ispustio je zvuk nalik režanju na što sam se ja pobjedonosno nasmiješila. Izgleda da djelujem na njega kao i on na mene.

The Nanny /L.T./Where stories live. Discover now