16 - Lejrtur del 1

4.3K 100 81
                                    

Mandag morgen var der stress i familien Powers hus aka mit hus. Der var lejrtur for min årgang skulle på lejrtur, og jeg skulle lige have pakket de sidste ting til de fire dage, vi skulle være der. Vi skulle ud på Lars Tyndskids marker, så det skulle nok blive fedt. Alice, Jose, Ella og jeg skulle vist dele telt, hvilket var et lille plaster på såret, når vi nu skulle bo i telt.

"Zoe, er du klar?" råbte mor nede fra gangen.

"Næsten," råbte jeg tilbage. "Jeg mangler lige at pakke de sidste ting. Ikke noget stort."

"Du skal komme ned nu, Zoe. Vi skal være på stationen om en et kvarter."

Jeg sukkede, fik pakket de sidste ting og skyndte mig derefter neden under til mor, der utålmodigt stod og trippede med fødderne.

"Så er jeg klar," sagde jeg, forpustet af at bære min tunge taske og turtaske ned ad trapperne. De laaaange trapper. Det havde overraskende nok lykkedes mig at få pakket alt mit tøj og alle mine andre ting ned i én taske - den var godt nok også lidt stor...

"Det var på tide, men kom. Vi skal hurtigt afsted, det kan jo ikke nytte, at du ikke kommer med på turen, fordi du kommer for sent, vel?"

Jeg rystede på hovedet, og, efter mor havde taget den store taske, gik jeg ud i bilen, hvor jeg satte mig godt til rette med et stykke tyggegummi i munden og radioen skruet op.

<><><><><><>

På stationen stod alle klar, og jeg var kun lige præcist kommet til tiden, så jeg måtte løbe lidt med min taske - efter at have sagt farvel til mor - hvilket var ret svært, så jeg lignede nok en klovn med et træben eller et eller andet underligt.

"Unger," lød det fra Anette, da vi sad i toget. Jep, hun kaldte os for unger, "nu vil jeg lige remse nogle regler op."

Jeg kiggede rundt på de andre - Ella, Jose og Alice - og så Ella vende øjne ad Anette.

"I må ikke drikke alkohol eller indtage stoffer. I må ikke forlade jeres telte efter klokken 22. I må ikke have samleje. I må ikke bruge jeres telefoner fra klokken 7 om morgenen til klokken 21 om aftenen."

Et par stykker mumlede "øv," "buh" eller lignende, men jeg tænkte nu mere over, hvor negativt Anette fik reglerne til at lyde ved at starte hver eneste sætning med "I må ikke".

"Det var nogle af reglerne, resten har I fået sendt i en mail, og da I sikkert har glemt, hvem I skal dele telt med, læser jeg lige grupperne op igen."

Jeg havde ikke glemt, hvem jeg skulle dele med; Jose, Ella og Alice, men jeg lyttede alligevel efter.

"[...] Josephine, Alice, Zoe og Ella deler det grønne telt [...]"

Jeg smilede for mig selv, selvom jeg jo vidste det i forvejen. Jose delte en energisk highfive ud til os, men da jeg ikke var forberedt, fik jeg en pandeklasker i stedet for highfiven.

"Jose altså," mumlede jeg med et smil på læben.

"Hey du. Det var ikke min skyld, du skulle bare have rakt din hånd frem," forsvarede hun sig med hænderne i forsvarsposition.

"Hvad sker der, tøsepiger?"

Jeg vendte mit ansigt 180 grader - hvilket var svært at gære uden at bevæge resten af kroppen, så det gjorde jeg måske lidt... - og fik øjenkontakt med røvhullet aka selveste Alex Johnson.

"Ikke noget, som du skal blande dig i, sitzpinkler," svarede jeg og klappede ham blidt på skulderen for, at signalere at han godt måtte vende sig om igen og koncentrere sig om noget andet; et signal, han vist ikke helt forstod.

Alex fucking JohnsonWhere stories live. Discover now