22 - Partaaaaay!

3.7K 98 21
                                    

A/N: Jeg har sprunget efterårsferien over, fordi jeg tænkte, at I hellere ville have noget drama snart end at læse om en efterårsferie. Der står dog lidt om ferien i teksten. Enjoy :)

Weekenden efter efterårsferien var der halloweenfest. Ella, Alice, Jose og jeg havde været ude at købe kostumer tre uger inden, så vi manglede bare at få dem på, og så ville vi være klar til at festeeeeee!

Alice havde købt et heksekostume, som hun gjorde meget ud af at gennemføre - hvilket lykkedes hende perfekt - fordi hun ikke havde tænkt sig at score nogen. Hun farvede noget af sit hår blåt og grønt, og hun satte sådan nogle falske vorter i fjæset, på en eller anden måde. Til sidst lignede hun i hvert fald en heks, som jeg forestillede mig dem, men man kunne stadig se, hvem der gemte sig bag det fede kostumet.

Jose, der havde fået sig en kæreste hen over ferien, klædte sig ud som en dræberkanin; hun havde ikke lyst til at være sådan helt Mean Girls agtig, men hun ville også gerne være lidt Mean Girls agtig, så hun havde valgt en dræber kanin. Hun havde en slags hårbøjle med hvide kaninører på, en hvid tætsiddende top - den gik ned over navlen, så det var ikke en crop top - og en hvid nederdel, der gik ned over røven. Derudover havde hun kontaktlinser i, så hun havde røde øjne, og drabelige kanintænder. Hvis du spurgte mig, så hun hverken drabelig eller fræk ud; hun så nuttet ud.

Jeg var klædt ud som en vampyr, og siden jeg ligesom Alice ikke gik efter at score nogen, gik jeg også efter at gennemføre vampyrlooket. Jeg havde, ligesom Jose, kontaktlinser i, så jeg fik røde øjne; en eller anden sort vampyrkjole med krave og hele molevitten; vampyrtænder, der var selvlysende; make up, så min hud blev bleg; mine elskede hvide Adidas sneakers aka mine babyer; og så var mit hår blevet glattet, så det ikke bølgede det mindste eller noget lignende.

Ella gad ikke klæde sig ud, så hun kom bare i mørkeblå jeans og en stribet t-shirt.

Luke - eller Lucas, som han jo hed - havde ringet på hendes dør i ferien med en blomsterbuket i hånden og smoking på, og så havde han inviteret hende ud på en date. Ella var gået i panik, så hun havde smækket døren i.

Derefter havde han ikke ladet hende ude af syne.

Luke befandt sig hele tiden tæt på Ella, og hun var lige ved at gå amok over det.

Jeg syntes nu, at det var meget sødt, og jeg forstod ikke, hvorfor hun ikke bare gav op og fandt sammen med ham. De ville være det seriøst bedste par, ever! Årh, og deres børn ville blive sygo nuttede!

Jeg havde faktisk allerede fundet et shipname til dem - Lula eller Elke. Yeah, jeg var dårligere end en lama til at shippe, men hey - det er tanken der tæller.

Min efterårsferie havde været overraskende god, når man tænker på, at jeg tilbragte en uge under samme tag som idioten, der boede ved siden af mig. Han havde faktisk ikke været så slem at holde ferie med. Jeg havde formået at havde det sjovt med ham. Hvem skulle have troet, at han også havde en god side?

De to små tvillingepiger havde også hjulpet til med at gøre ferien god. Jeg havde spillet vildkat med dem sådan cirka tre gange om dagen, og de havde nogle gange skændtes om mig. De var simpelthen så cute!

På vejen hjem havde de plaget deres forældre, om jeg ikke kunne køre med i deres bil, så det stakkels par tilsidst endte med at sidde i bil med mig.

Ej, det var en once in a lifetime experience, og de nød den 100 procent.

Mina, som en af de små piger hed, havde brækket sig under køreturen, hvilket startede en kædereaktion, så Karen, som den anden pige hed, brækkede sig, hvilket fik mig til at brække mig.

Alex fucking JohnsonWhere stories live. Discover now