25 - Jack Buttowski

3.6K 100 42
                                    

"Hey bros og hoes."

Alles opmærksomhed faldt på Anette, der var på vej ind i klassen. En enkelt tanke fyldte alle i klassens hoveder; havde Anette, vores cirka 53-årigt klasselærer, lige sagt "Hey bros og hoes"? Det var da for moderne og uacceptabelt til hende, var det ikke?

"Nå, så det er sådan, man får jeres opmærksomhed. Man skal bare bruge nogle grimme ord," klukkede hun og skrev dagsordenen op på tavlen. "Som I nok kan se, står der 'Ny dreng' øverst på dagsordenen. Det er, sjovt nok, fordi der kommer en ny dreng i klassen i dag. Han hedder Jack, og han kommer snart, men indtil da kan vi begynde på andet punkt på dagsordenen."

Jeg kiggede et kort øjeblik til siden og fandt ud af, at Alex sad og kiggede på mig. Eller kiggede han på Alice? Ja, det var nok det, han gjorde. Alt andet ville være underligt.

"I historie skal vi igang med et stort forløb om den amerikanske revolution, også kendt som den nordamerikanske frihedskrig. Forløbet ender med, at I parvis skal vise en fremlæggelse for klassen om krigen. Vi bruger også nogle dansktimer på dette forløb, hvilket er derfor, vi skal arbejde på det i dag."

Jeg sukkede dybt. Et stort forløb i historie?!

"Jeg har høje forventninger til jeres præsentationer, for I ligger alle sammen over gennemsnittet, og I husker vel nok, at I alle sammen i hvert fald får 10-taller til eksamenerne, hvis I gør som jeg siger."

Jeg sukkede endnu dybere. Historie var mit hadefag, og så havde hun høje forventninger?

Anette gik igang med at fortælle noget basis viden omkring den amerikanske revolution, og jeg lyttede med. Historie var trods alt et eksamensfag, og Anette havde høje forventninger ligesom mine forældre.

Under Anettes fortælling bankede det på døren, så Anette stoppede med at tale og gik over for at åbne den.

Der stod den nye dreng, Jack, med mørkeblond hår, blå øjne og en muskuløs krop. Der gemte sig stensikkert en fin sixpack under den sorte trøje, han havde på.

Jeg bandede indvendigt over, at hans t-shirt var sort, for hvis den havde været hvid, kunne jeg jo eventuelt være kommet til at spilde lidt vand på ham, så den potentielle sixpack kom til syne. Det ville være ærgerligt.

"Hej, du må være Jack. Jeg er Anette, og det her er din klasse her på gymnasiet," hilste Anette venligt og tilføjede: "De har glædet sig til, at du kom, og de vil tage godt imod dig."

Det sidste sagde hun meget stift, og det virkede mere, som om hun talte til os i klassen end Jack.

"Du kan sætte dig dernede," Anette pegede på stolen foran mig, "din sidemakker er syg i dag, men hun hedder Julia."

Jack nikkede og satte sig ned på pladsen foran mig.

"Jeg var lige ved at fortælle om et nyt forløb, I skal have, i historie," sagde Anette. "Emnet er den amerikanske revolution, og forløbet bliver sluttet af med fremlæggelser i klassen. Jeg har lavet parrene, der skal fremlægge sammen, så jeg læser dem lige op."

Så begyndte hun at remse en masse navne op. Jeg hørte ikke, hvem der var sammen med hvem, før mit navn blev nævnt.

"Zoe og Jack."

Jack kiggede forvirret rundt i klassen, fordi han jo ikke vidste, hvem der hed Zoe, så jeg lænede mig lidt frem og prikkede ham på skulderen.

"Jeg er Zoe," smilede jeg og gav ham hånden.

"Hej Zoe."

*******

"Jeg har hørt, at der er startet en ny hottie i jeres klasse, og han er ifølge rygterne næsten lige så lækker som Alex, men kun næsten," sagde Jose til Alice og mig, da vi sad i kantinen og spiste frokost.

Alex fucking JohnsonWhere stories live. Discover now