Cast

5.8K 97 63
                                    

Summary

Harry Styles, een populaire jongen op school samen met zijn beste vrienden Niall en Liam. De jongens staan bekend om hun stoere gedrag, het versieren van meiden en vooral hun mooie uiterlijk. Harry geniet van het leven als een populaire jongen, maar dan komt er op een dag zomaar een jongen de klas in gelopen. De jongen blijkt precies in het groepje van Harry te passen. Er ontstaat een goede vriendschap tussen de twee. Maar wat is dat gevoel in Harry's buik? Is hij verliefd? Nee, dat moet hij maar uit zijn hoofd halen. De populairste jongen van de school die gay is. Dat kan echt niet!

Cast

Harry Styles als Harry Styles, Louis Tomlinson als Louis Tomlinson, Niall Horan als Niall Horan, Liam Payne als Liam Payne, Eleanor Calder als Eleanor Calder en Leigh-Anne Pinnock als Leigh-Anne Pinnock

Harry Styles

Harry Styles is een van de populairste jongens op school samen met Niall en Liam, zijn beste vrienden. Harry geniet van alle aandacht die hij krijgt. Harry is een stoere jongen die veel kattenkwaad uithaalt bij docenten. Veel leerlingen kijken op naar hem en zijn squad. Harry mag misschien wel een populaire en stoere jongen zijn, maar hij heeft wel een goed hart. Misschien laat hij deze niet helemaal op school zien, maar zijn vrienden en zijn familie weten dat hij ook een zachtaardige jongen kan zijn. Harry staat op school bekend als een meidenversierder, maar als er op een dag zomaar een jongen de klas binnen komt lopen blijkt dit beeld zo te veranderen.

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson is een stoere jongen. Op zijn vorige school stond hij bekend als een badboy, totdat hij met een geheim naar buiten kwam. De leerlingen op zijn oude school maakte gebruik van zijn zwakke plek en zo verdween badboy Louis. Louis is een gesloten jongen en vertelt de verhalen over zijn verleden niet makkelijk. Ook thuis heeft hij het niet al te makkelijk. Wanneer hij terecht komt op een nieuwe school besluit hij het volledig anders aan te pakken. De badboy komt weer in hem naar boven. Harry ziet dat hij en Louis goed bij elkaar passen en ze worden beste vrienden. Lukt het Louis om zijn geheimen aan Harry te vertellen?

Niall Horan

Niall Horan is misschien wel het zachtste type van de jongens. Hij weet niet helemaal goed hoe hij met meiden om moet gaan en daardoor heeft hij nog niet heel veel girlfriends gehad. Ook brugpiepers plagen doet hem niet echt wat. Hij snapt het nut niet echt, maar doet toch gewoon mee. Docenten pesten is iets wat hij wel heel leuk vind. Meneer Cowell kan mooi wel een lesje leren. Hij gaat bijna met pensioen, maar een paar jaartjes eerder kan geen kwaad.

Liam Payne

Liam Payne is samen met Niall de beste vriend van Harry. De drie jongens kennen elkaar al de hele middelbare school. De jongens staan sterk in hun schoenen en laten dingen niet makkelijk over hun heen lopen. Meisjes versieren, docenten pesten en brugpiepers plagen vinden ze het leukst om te doen. Liam Payne geniet van zijn laatste jaar op de middelbare school. Wanneer het tussen Louis en Harry iets moeilijker blijkt te gaan helpt hij hen enorm. Kortom een hele knappe jongen met goed advies.

Eleanor Calder

Eleanor Calder is een knap meisje op school. Samen met haar beste vriendin Leigh-Anne, is ze best populair op school. Niemand komt boven het groepje van Harry, maar zij en Leigh-Anne komen aardig in de buurt. Eleanor en Leigh-Anne zitten samen in een groepje met een aantal andere meiden, maar zij en Leigh zijn wel echt de leukste volgens de meeste. Eleanor krijgt veel aandacht van jongens op school, maar dat negeert ze. Ze heeft alleen oog voor de populaire Louis Tomlinson. Alles aan hem bevalt haar wel. Ze wilt graag een relatie met de jongen, maar wilt hij dat ook?

Leigh-Anne Pinnock

Leigh-Anne Pinnock is beste vriendinnen met Eleanor. Leigh-Anne heeft niet door hoe mooi ze eigenlijk is. Ze is druk bezig met haar doelen. Ze wil een zangeres worden. En gelijk heeft ze ook. Ze heeft een prachtige stem en haar uiterlijk zit ook goed mee. Ze besluit zich op te geven voor de x-factor. Ze wordt daar geplaatst in een girlgroup, die wereldwijd bekend wordt. Ze was al populair op school, maar dit is nu een miljoen keer erger geworden. Iedereen ziet eindelijk hoeveel talent deze kleine meid heeft. 

Dit is de cast van het boek. Deze rollen worden alleen gespeeld door deze celebrities, dit komt dus NIET overeen met de karakters in het echte leven. 

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now