20. // Don't tell anybody.

2.9K 89 25
                                    

POV Louis William Tomlinson

Ik word wakker in mijn eigen bed. Het is dinsdagochtend. De dag nadat Harry en ik in de schoolkrant stonden. Gisteravond was het gezellig bij Harry. Zijn ouders en zus zijn super aardig. Ik ben uiteindelijk naar huis gegaan om nog een beetje huiswerk te maken.

Zodra ik uit mijn bed stap neemt een zenuwachtig gevoel mijn lichaam over. Iedereen op school heeft die foto van ons gezien. Gisteren werden we zo hard uitgelachen. Harry en ik hebben het goed duidelijk gemaakt dat ze niet met ons kunnen dollen.

Ik pak een stap schone kleren wat bestaat uit een skinny jeans en een adidas sweater. Daarna loop ik naar de badkamer om te gaan douchen. Zodra ik de warme stralen over mijn lichaam voel stromen denk ik aan de ene keer met Harry. De keer dat we samen onder deze douche stonden.

Als ik klaar ben met douchen ga ik ontbijten en daarna poets ik mijn tanden en vertrek ik. Ik fiets naar de afgesproken plek waar iedereen al staat. We fietsen in een keer door naar school. Ik fiets opnieuw naast Harry.

'Ben je bang?' vraag ik zachtjes aan Harry.

'Nee,' antwoordt hij ook al weet ik dat hij wel bang is. Hij durft niet te vertellen dat hij wel bang is. Het is volgens hem niet 'stoer' genoeg. Ik begrijp hem. Ik bedoel ik heb hetzelfde. Op school mag Harry de 'stoere Harry' zijn, maar als hij met mij is wil ik dat hij de 'eerlijke en zachtaardige Harry' is.

Ik bedoel we hebben een relatie toch? Een relatie waarvan niemand iets mag weten. Een relatie die niemand door mag hebben. Een relatie voor alleen ons, wat dan zijn we gelukkig toch? We zijn toch gelukkig als we elkaar hebben?

Een relatie die verborgen moet worden. Een relatie die zo min mogelijk opvalt door twee andere meiden. Twee andere meiden die van niks weten. Twee andere meiden die niet weten dat ze onze reputatie hoog houden op school. Twee meiden die niet weten dat ze ons uit deze situatie gaan helpen.

'Ik weet dat je wel bang bent,' zeg ik eerlijk. Hij kijkt me aan. Hij reageert niet.

'Dat weet je niet,' antwoordt hij koppig. Hij weet dat ik gelijk heb.

'Ik weet het, want ik ben je fucking v...,' en dan besluit ik mijn zin te stoppen. Anders zouden Liam, Niall en de rest van de wereld het horen.

'Wat ben ik?' vraagt hij uitdagend. Hij wil gewoon dat ik het hardop zeg zodat iedereen het kan horen. Maar hij weet dat ik weet dat hij dat niet wilt.

'IK BEN JE FUCKING VRIENDJE!' roep ik hard. Liam en Niall voor ons fietsten kijken gelijk om. Ze remmen gelijk. Waardoor we nu midden op het fietspad stil staan.

'Wat?' vraagt Liam verward.

'We hebben een relatie,' zeg ik zonder naar Harry te kijken. Ik wil zijn reactie niet weten. Ik wil niet weten hoe hij reageert op mijn actie. Hij zou boos op me worden. Hij zou me uitschelden. Maar nee. Hij doet niks.

'Harry?' vraagt Niall zachtjes. 'Klopt het?'

Langzaam knikt Harry zijn hoofd. Hij blijft stil, het tegenovergestelde als wat ik verwacht had. Ik zie een soort van opluchting bij hem. Een opluchting dat het eindelijk naar buiten is.

'Je houdt je bek hoor,' zegt hij streng tegen Liam en Niall. Braaf schudden ze hun hoofd. 

'Je zegt er geen woord over op school. Op school heb ik gewoon nog een relatie met Leigh-Anne,' zegt hij. Bij het woord relatie steekt hij twee vingers die in de lucht die hij vervolgens beweegt. Hij probeert duidelijk te maken dat het geen echte relatie is.

'Dus je bent gay?' vraagt Liam aan Harry.

'Nee, ik val niet op jongens. Ik val alleen op Louis,' zegt hij terwijl hij mij aankijkt wat me een blos op mijn wangen oplevert.

Harry stapt op zijn fiets waarna we vervolgens allemaal hetzelfde doen. We fietsen weg, onderweg naar school. Niet dat we nog op tijd kunnen komen.

Op de fiets gaat ons gesprek verder. Het gaan van hoe lang onze relatie al bestaat, wie het allemaal weten, wie wie heeft gevraagd en of we al seks hebben gehad.

Harry en ik moeten ondertussen steeds lachen door de vragen die gesteld worden en onze reacties zijn mysterieus waardoor ze nog steeds het antwoord niet weten.

'Misschien,' antwoord ik op de vraag of we al seks hebben gehad. Ik houd ervan om Liam en Niall te pesten.

Harry en ik hebben nog geen seks gehad. We hebben het er eigenlijk ook nog nooit over gehad. Misschien omdat dit allemaal nieuw is voor Harry. Misschien wilt hij het nog niet. En bovendien hebben we ook nog niet heel lang een relatie, dus de tijd hebben we ook nog niet gehad.

'Wie topt er?' vraagt Liam nieuwsgierig zodra we beide het terrein van de school op fietsen.

Harry en ik kijken elkaar aan en beide kunnen we een lach niet binnenhouden.

'Shhh,' zeg ik zodra ik een paar leerlingen tegenkom. 'Geen woord over dit op deze school.'

Misschien was dit niet de beste manier om het aan Niall en Liam te vertellen, maar ik bedoel ze zijn mijn beste vrienden. Ze horen het te weten en langer konden ik en Harry het ook niet verborgen houden. De jongens reageerde goed, wat ik totaal niet had verwacht. Maar denken ze hetzelfde als hoe ze reageerden, of denken ze stiekem iets heel anders?

Nee, nee ik moet mijn beste vrienden gewoon vertrouwen.

Beste vrienden steunen elkaar in alle tijden toch?

Beste vrienden zijn er toch altijd voor elkaar?

Wat er ook gebeurd.

Hoofdstuk 20 jongens! Vergeet niet te stemmen en op ons account te kijken. We hebben nog een aantal andere Larry boeken. Ook kun je ons account volgen om van alles op de hoogte te blijven.

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu