6. // In love with the wrong person.

3.3K 93 20
                                    

POV Louis William Tomlinson

'I love ya' fluistert Harry in mijn oor. Wacht wat? Zei hij nou serieus dat hij van mij houdt. Meende hij dit of is hij gewoon heel erg dronken? Nee, Harry valt niet op jongens. Ik ken hem nu bijna 1 week en we zijn al zo close. Hij helpt me in moeilijke tijden en tegelijkertijd kan je zo hard met hem lachen. Hij maakt me zo gelukkig. 

Ja, je hoort het goed. Deze jongen hier is verliefd op de enige echte Harry Styles. Één van de populairste jongens van de school, ook wel de grote meidenversieder. En ja wat ben ik? Juist ja, een jongen. Wie verzint het ook, twee van de populairste jongens die verliefd op elkaar zijn? En trouwens ik zou ook niet verliefd kunnen zijn op Harry. 

Wat zullen al die meiden van school ervan vinden? Die zouden heel graag een relatie met mij of Harry willen? Een oudere jongen die een jaar is blijven zitten valt goed in de smaak. Ik ben niet gay. Ik word niet verliefd op elke knappe jongen die langs loopt, ik ben alleen verliefd op Harry. En bovendien kom ik ook wel klaar als er een meisje in mijn bed ligt. Morgen zorg ik er gewoon voor dat er een meisje in mijn bed komt en dan verandert mijn gedachte wel.

'I love you too, Hazz,' zeg ik dan maar. Daarna vallen ik en Harry tegen elkaar aan in slaap.

*next day*

'Harry,' zeg ik zachtjes om hem wakker te maken. Langzaam gaan zijn ogen open.

'Goedemorgen,' zegt hij zodra hij mijn gezicht ziet.

'Goedemorgen, slaaphoofd,' zeg ik lachend.

'Ugh, ik heb zo'n grote kater,' zegt hij nog half-slaperig.

'Me too, bro,' geef ik toe waarna ik mijn hand door mijn warrige haren haal.

'Waar zijn Payno en Nialler?' vraagt Harry zodra hij rechtop op mijn matras is gaan zitten.

'Beneden I guess,' antwoord ik waarna ik uit bed stap. Ik loop naar mijn kast waar ik een joggingbroek pak. Daarna besluit ik er ook een voor Harry te pakken. Ik gooi de broek naar hem toe waarna hij hem aantrekt. Ik doe precies hetzelfde. Dan lopen we naar beneden. En ja hoor, daar zitten Niall en Liam aan de tafel te eten.

'Waar is de rest?' vraag ik aan Liam.

'Uhm... Je zus ging samen met haar vriend naar de dierentuin met je andere zusjes,' vertelt Liam. Ik knik. Ik en Harry lopen naar de keuken waar wij ook wat te eten pakken en dan gaan we bij Niall en Liam aan de tafel zitten.

'Kater boys?' vraagt Niall lachend als hij onze hoofden goed bekijkt.

'Niet grappig, mate,' zegt Harry chagrijnig waardoor Niall alleen maar harder moet lachen.

'Hoe kan jij geen kater hebben? Je hebt fucking veel gedronken,' vraag ik niet-begrijpend.

'Ja, het Ierse in mij hé,' zegt hij trots, omdat hij Iers is.

'Ugh,' zeg ik en daarna begin ik te eten.

Na het eten gaan we met de auto naar de supermarkt om drank en eten voor vanavond te halen. Ik moet rijden aangezien ik als enige mijn rijbewijs halen, tenminste Liam heeft hem ook maar niemand vertrouwt hem achter het stuur. 

Als we bij de supermarkt aankomen pakt Harry een karretje. Waar ik vervolgens in ga zitten. Harry en ik crossen door de winkel naar het drank. Niall zoekt ondertussen het eten uit en Liam tilt met zijn spierballen de kratjes in het wagentje. 

Als we uiteindelijk alles hebben wat aardig lang duurde, omdat Niall niet kon kiezen, gaan we betalen. Het was een aardig bedrag maar Harry bleek er geen problemen mee te hebben. 

Als alle boodschappen in de auto staat rijden we naar het huis van Harry, waar het feest vanavond is. Bij Harry's huis halen we vervolgens alles weer uit de auto.

'Film kijken?' vraagt Harry nadat we alle boodschappen in de keuken heb gezet en we op de bank neergeploft zijn. Iedereen knikt. Harry start de televisie op en dan kiezen we met z'n allen een film uit.

Als de aftiteling in beeld komt besluiten we wat actiefs te doen. Harry pakt een voetbal uit zijn garage en daarna lopen we naar een grasveldje waar we een wedstrijdje twee tegen twee doen. Niall en Liam tegen Harry en ik. En raden wij er hebben gewonnen. Jup, wij ja.

Daarna verbouwen we de boel in Harry's huis. Harry en Liam schuiven alle meubelen opzij zodat er goed gedanst kan worden. Niall zet al het eten op de tafel en ik haal de waardevolle spullen weg. Vervolgens zetten we alle ramen open en zorgen we dan de tuin ook gebruikt kan worden om te feesten. We hangen nog wat lichtjes op in de tuin zodat we laat in de avond elkaar nog wel kunnen zien.

Precies op het moment dat we met alles klaar zijn, gaat de bel. Harry loopt naar de deur en opent die vervolgens. De eerste mensen komen binnen. Ik hoor wat gepraat op de gang en dan zie ik 5 meiden verschijnen. Eleanor en Leigh-Anne en nog 3 andere meiden. Ik loop naar Eleanor toe en ik stel mezelf voor. Ze weet al wie ik ben zonder dat we ooit wat tegen elkaar hebben gezegd. Alles wordt hier zo snel door verteld in deze school. Eleanor begint wat te vertellen over haar leven en daarna doe ik hetzelfde. 

Er komen steeds meer mensen binnen. Harry, Niall en Liam lijken ze allemaal te kennen, maar ik ken maar de helft van de mensen. Harry zei dat ze allemaal bij ons op school zaten, dus dat moet ik maar geloven.

Hoofstuk 6 jongens! Hopelijk vinden jullie het leuk. Vergeet niet te stemmen en het boek toe te voegen aan je bibliotheek. Op ons account staan ook nog andere Larry boeken!

Loveyou

x Iworkinabakery 

Reputation // Larry Stylinson DUTCHTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang