19. // I love seeing you happy.

2.9K 96 26
                                    

POV Harry Edward Styles

We fietsen met z'n allen naar mijn huis. Iedereen is chagrijnig door wat we net hebben gezien in de krant. Louis en ik zijn boos om de foto, Liam is boos omdat wij het zijn en Niall is boos omdat de rest ons belachelijk maakt. Ik heb geen idee wat ik nu moet doen en volgens mij denkt Louis precies hetzelfde. Moet ik tegen de mensen vertellen dat het nep is of moet ik de waarheid vertellen?

Louis en ik fietsen stilletjes naast elkaar met Niall en Liam daarachter. Liam vloekt zachtjes in zichzelf terwijl Niall maar wat mompelt. Louis en ik fietsen gewoon hoe hard we kunnen. Al het energie moet ons lichaam uit.

Als we bij mijn huis zijn besluiten we om te gaan voetballen voor de afleiding. Liam en ik besluiten samen een team te vormen en Louis en Niall. Ons wedstrijdje duurt ongeveer een uurtje en dan zijn we het zat. Bezweet komen we allemaal weer terug bij mijn huis. We pakken allemaal wat te drinken en vervolgens ploffen we op de bank.

'Was de foto echt nep?' vraagt Liam nadat hij zijn glas in een keer leeg heeft gedronken en deze weer terugzet op de tafel.

Ik kijk Louis aan. Hij kijkt terug. Beide weten we niet wat we moeten antwoorden.

'Tuurlijk. Harry Styles die gay is. Laat me niet lachen,' lieg ik terwijl ik ondertussen alle glazen pak en deze weer terug breng naar de keuken zodat ze mijn gezicht niet kunnen zien. Als ik de glazen op het aanrecht zet blijf ik even zo staan. Met mijn armen leunend op het aanrecht. Ik kijk naar beneden, naar het saaie egale zwarte aanrecht.

Ik ben diep in gedachte waardoor ik niet hoor dat er iemand aan komt lopen. Opeens voel ik twee handen om mijn middel waardoor ik schrik. Als ik naar mijn heupen kijk zie ik twee handen met prachtige tattoos waardoor ik gelijk de persoon herken zonder me om te draaien.

Louis zorgt ervoor dat ik me omdraai en dan zie ik zijn mooie blauwe ogen. Zijn ogen zijn anders dan normaal. Normaal zie ik de blijdschap in zijn ogen, maar dit keer zie ik verdriet. Ik zie dat hij zich zorgen maakt en dat zal vast wel door mij komen.

'Ik denk dat we beter terug kunnen gaan naar de rest,' zeg ik zachtjes. Hij knikt. Samen lopen we terug naar de woonkamer waar Liam en Niall nog steeds zitten. Liam zit op de stoel aan de linkerkant van de tv en Niall zitten binnen op de bank waardoor ik aan de linkerkant van Niall ga zitten en Louis aan de rechterkant. Niall leunt een stukje naar voren waardoor ik Louis nog steeds kan zien als ik opzij kijk.

'Dus, wat gaan jullie doen in de herfstvakantie?' vraagt Niall zodra we allebei zitten. Ohja, de herfstvakantie komt er bijna aan.

En zo gaat het gesprek door. Liam lult een lang gesprek over wat hij allemaal gaat doen met zijn familie en daarna doet Niall precies hetzelfde. Louis en ik kijken elkaar de hele tijd aan. Wat gaan wij doen deze vakantie?

Zo gaat de middag snel voorbij. Lekker geen school, maar gezellig op de bank. Toch ben ik er niet helemaal bij. Die foto van mij en Louis blijft me dwars zitten. Wanneer Liam en Niall op de gang staan om hun jas en schoenen aan te doen besluit ik Louis een vraag te stellen.

'Wil je hier blijven eten vanavond?' vraag ik aan hem. Hij knikt.

Louis en ik zwaaien Niall en Liam uit en dan zijn we samen alleen thuis. We besluiten naar boven te gaan, naar mijn kamer en daar ploffen we op mijn bed. Er valt een stilte, maar het is niet ongemakkelijk.

Ik kijk Louis aan. Hij kijkt terug. Ik ga dichter tegen hem aanzitten en dan voel ik zijn lippen op de mijne. Het is zo raar dat we dit alleen kunnen als we samen zijn zonder andere mensen. Ik wil aan iedereen kunnen laten zien hoeveel ik van hem houd. Zijn lippen zijn zacht en het voelt fijn. Onze tongen ontmoeten elkaar en dat maakt de zoen alleen maar fijner. Wanneer we beide geen adem meer hebben trekken we terug.

'Je moet weten dat ik heel veel van je houd,' fluistert Louis zachtjes in mijn oor. Ik knik verlegen.

'Ik houd ook van jou, Lou,' antwoord ik waardoor er een lach op zijn gezicht komt. Eindelijk zie ik mijn Louis weer blij. En dat komt allemaal door mij.

'Zullen we gaan koken?' vraag ik aan hem. 'Mijn ouders en zus komen denk ik zo thuis.'

'Ik kan niet koken,' antwoordt Louis eerlijk maar wel lachend.

'Ik leer het je wel,' antwoord ik waarna Louis en ik vervolgens samen hand in hand naar beneden lopen. Ik pak de juiste ingrediënten uit de koelkast en kast en dan beginnen we met het maken van de pasta.

Louis begint met het snijden van de tomaat enzo. Hij doet zijn best om de stukjes zo klein mogelijk te krijgen, maar hij loopt erg te stuntelen.

Ik ga achter hem staan en leg vervolgens mijn handen op de zijne. Samen snijden we de stukjes helemaal fijn. Mijn grote handen bedekken zijn kleine. Ik houd van dit beeld. Zijn tattoos die perfect matchen met die van mij.

Als alles klaar is komen mijn ouders en zus thuis. Louis en ik zetten ons eindresultaat op de tafel. Mijn ouders kijken trots naar de pasta die we samen gemaakt hebben.

'Fijn Louis, dat je er weer bent,' zegt mijn moeder waarna Louis knikt.

'Aanvallen dan maar?' vraagt mijn vader waarna ik knik.

En daar ging ons mooie kunstwerk. 

Hoofdstuk 19 jongens! Vergeet niet te stemmen en op ons account te kijken. We hebben nog een aantal andere Larry boeken. Ook kun je ons account volgen om van alles op de hoogte te blijven.

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now