Storyline

2.4K 61 8
                                    

Harry Styles verandert wanneer hij Louis Tomlinson ontmoet. Zijn gedachtes veranderen elke keer wanneer hij weer in die blauwe ogen kijkt. Het lijkt bijna alsof de kleine jongen de macht over hem heeft. 

Precies op het punt als hij lijkt te veranderen, komt hij weer terecht in zijn oude pad. Dit is niet wie hij hoort te zijn. Dit is niet wie hij al die jaren is geweest. 

Hij accepteert zichzelf niet en is in strijd met zichzelf. En het enige wat Louis kan doen is toekijken. Aanzien hoe de jongen met glanzend bruin haar zichzelf probeert te vinden.

Het lukt de lange dunne jongen niet om te veranderen. Hij kan het niet. Hij zoekt een andere weg. Een manier waarop hij het vroeger ook gedaan zou hebben. Vroeger, toen hij de schattige jongen nog niet had gevonden. Toen hij nog niet was gevallen voor de jongen met blauwe ogen

Hij zoekt afleiding door met een meisje te daten. En Louis volgt hetzelfde voorbeeld. 

De twee jongens proberen elkaar jaloers te maken, maar beide geven ze niet op. Ze kunnen best wel zonder elkaar leven.

De school maakt het allemaal mee. Ze zagen duidelijk voordat de jongens een relaties hadden dat ze verliefd op elkaar waren. Toen ze een foto zagen van de twee knappe jongens waren ze allemaal in shock. De jongens ontkenden het en de droom viel uit elkaar. Er ontstond ruzie en het enige wat de scholieren konden doen was toekijken. 

Toen de relatie weer tot stand kwam, was er blijdschap bij iedereen. Het opnemen voor de relatie van Larry was niet voor niks. Ze hebben niet voor niks meneer Cowell uitgescholden.

Meneer Cowell. Ook wel bekend als de man tegen de LGBT wereld. Hij zorgde ervoor dat Harry het allemaal niet meer wist. Door hem viel Harry weer terug in zijn oude pad. Hij zag toen pas hoe vies en onnatuurlijk hij was. Meneer Cowell was de vernieler van de relatie.

En Eleanor en Leigh-Anne zorgde ervoor dat de reputatie van Louis en Harry hoog bleef. Zonder dat ze het door hadden, hadden ze de relatie van het stel gered. Door hun leek het erop alsof Harry en Louis geen relatie hadden. 

Het boek is geïnspireerd op de realiteit. Harry en Louis zijn twee bekendheden en iedereen heeft daar zijn mening over. Meneer Cowell stelt bijvoorbeeld een hater voor die de relatie eigenlijk breekt. Leigh-Anne en Eleanor stellen de exen voor waar iedereen altijd over roddelt. Als het over hun gaat, gaat het alleen maar over de relatie en niet over wie ze eigenlijk echt zijn. De media speelt ook zijn rol. In dit geval is dat Kendall. Dit zijn mensen die zich ermee bemoeien zonder dat ze er echt wat van weten. En dan heb je natuurlijk ook de echte fans. Die in dit boek gespeeld worden door de school en de familie van de jongens. Zij steunen het stel in elke situatie.

Heb je vragen over de personages of het boek? Laat het me weten. Ik hoop dat ik zo het boek zo duidelijk mogelijk heb uitgelegd. Vergeet niet te stemmen en ons te volgen!

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now