13. // I want to forget you.

3.1K 97 24
                                    

POV Louis William Tomlinson

De volgende dag op school was saai. Een gewone saaie dinsdag, maar dit keer was die nog saaier. Harry en ik hebben weinig tegen elkaar gezegd. Alleen als het echt nodig was of we iets niet snapte.

Wanneer de bel gaat loopt iedereen het lokaal uit. Liam, Niall, Harry en ik fietsen terug naar huis. Harry en ik zeggen niet veel nuttige dingen op de fiets.

Misschien heb ik wat afleiding nodig. Misschien moet ik gewoon even wat leuks doen, waardoor ik aan iets anders kan denken en misschien wat blijer wordt.

Als ik thuis ben besluit ik Eleanor op te bellen. Ik vraag haar om af te spreken en ze zegt gelijk ja. Ik besluit nog even te gaan douchen. Daarna trek ik schone kleren aan en doe ik mijn haar.

Vervolgens haal ik Ernest en Doris op van de crèche. En wanneer ik dan terug thuis ben met de tweeling is iedereen thuis. We eten pasta en daarna spring ik op de fiets naar Eleanor.

Als bij haar huis ben aangekomen bel ik aan. De vader van Eleanor doet open.

'Hey meneer Calder,' zeg ik.

'Hallo, ben jij Louis Tomlinson?' vraagt hij.

'Ja meneer, dat ben ik. Ik wil graag met Eleanor op een date,' zeg ik netjes.

'Is goed hoor, hoe laat breng je haar terug?' vraagt hij met een glimlach.

'Uhm, rond 11 uur ongeveer denk ik,' zeg ik.

'Papaaa' hoor ik Eleanor zeurend van boven roepen waardoor ik moet lachen. Ze loopt naar beneden, waardoor ze nu naast haar vader in de deuropening staat. Ze ziet er prachtig uit. Ze heeft een leuk jurkje aan en een paar hakken, waardoor ze nu nog langer is dan dat ze al was.

'Hey, Louis,' zegt ze tegen mij waarna ze haar jas pakt.

'Doei papa,' zegt ze tegen haar vader waarna ze naar buiten loopt.

'Doei jongens,' zegt hij. 'En Tomlinson zorg ervoor dat je mijn meisje veilig thuis brengt.'

'Papaa,' zegt Eleanor lachend.

'Zal ik doen meneer Calder,' zeg ik waarna Eleanor achterop bij mij op de fiets springt. Ze houdt mijn rug vast terwijl ik rijd. En zo rijden we naar de bioscoop.

'Je hebt een leuke vader,' zeg ik.

Als we bij de bios aan zijn gekomen koop ik twee kaartjes, twee flesjes cola en een grote bak met popcorn. In de zaal gaan we helemaal achteraan zitten.

Als de lichten uit gaan beginnen we gelijk met het eten van de popcorn en voordat de film begint is de bak al bijna leeg. Ja dat heb je met twee mensen die allebei van eten houden. Dan begint de film.

Het is een romantische maar toch grappige film waardoor we bij sommige stukjes dood gaan van het lachen. Even vergeet ik Harry helemaal. Dan pak in de hand van Eleanor vast. Haar hand is net iets kleiner dan die van mij. Bij Harry is het precies andersom.

Wacht. Waarom denk ik hieraan? Ik moet Harry echt even vergeten. Eleanor kijkt geconcentreerd naar de film terwijl ik naar haar kijk. Ze is schattig maar tegelijkertijd super hot. Ik geef haar een kusje op haar wang waardoor er een glimlach op haar gezicht ontstaat. Ze draait haar hoofd naar mijn kant waardoor ik nu recht in haar bruine ogen kijk.

Langzaam gaan onze hoofden naar elkaar toe. Onze lippen raken elkaar. Ik vraag om toestemming waarna haar mond langzaam open gaat. Mijn tong ontmoet langzaam die van haar. Ze zoent zo goed. Als we beide geen adem meer hebben trekken we terug. Precies op dat moment verschijnt de aftiteling op het scherm en gaan de lichten weer aan. We staan op en lopen de bioscoopzaal uit.

'Wat vond je van de film?' vraag ik.

'Nice,' antwoordt ze.

'Wat gaan we nu doen?' vraagt ze waarna ik op mijn telefoon kijk om te kijken hoe laat het is.

'Kut, het is al kwart voor 11. Ik denk dat het beter is als ik je nu terug breng voordat je vader boos op me wordt,' zeg ik lachend waardoor ze ook moet lachen.

'Is goed hoor, Tomlinson,' zegt ze. Ik pak haar hand vast en daarna lopen we samen het gebouw uit. Ik stap op mijn fiets waarna zij er vervolgens achterop gaat zitten met twee benen aan één kant. Haar armen zijn om mijn middel geslagen. Haar hoofd ligt tegen mijn rug aan. Wanneer we bij haar huis aankomen zet ik mijn fiets neer. Ik kijk op mijn telefoon en ik zie dat we nog net iets te vroeg zijn. Ik ga voor haar staan en ik kijk haar in haar ogen aan.

'Wil je mijn meisje zijn?' vraag ik. Ze knikt schattig.

'Heel graag,' zegt ze. Onze hoofden komen dichter tegen elkaar en haar lippen ontmoeten alweer die van mij. Precies op dat moment wordt de deur van het huis van Eleanor geopend. De vader van Eleanor staat in de opening van de deur. Eleanor en ik trekken terug. Eleanor bloost een beetje.

'Precies op tijd, Tomlinson,' zegt de vader van Eleanor.

'Jaja, ik houd me aan de tijd,' zeg ik lachend. Als Eleanor naar haar vader naar binnen wil lopen geef ik haar nog een kusje op haar wang.

'Tot morgen, Lou,' zegt ze.

'Tot morgen, El,' zeg ik terug. Daarna zwaait ze naar me als ik wegfiets. Ik zwaai terug en daarna fiets ik de straat uit. Het was vandaag een leuke dag.

Hoofstuk 13 jongens! Hopelijk vinden jullie het leuk. Vergeet niet te stemmen en het boek toe te voegen aan je bibliotheek. Op ons account staan ook nog andere Larry boeken!

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now