7. // Let me help you.

3.4K 100 43
                                    

POV Louis William Tomlinson

Na een uurtje is het al aardig druk in het huis van Harry. De hele woonkamer, keuken en tuin staan vol met allemaal leerlingen. Harry is druk bezig met Leigh-Anne, Niall is vooral druk aan het eten en Liam staat met een paar meisjes en jongens te kletsen. Ik besluit om op Eleanor af te lopen. Ze staat bij haar groepje met haar rug naar me toe. Ik tik zachtjes op haar rug waardoor ze zich omdraait. Zodra ze mijn gezicht ziet ontstaat er een glimlach op haar gezicht.

'Hey, Tomlinson,' zegt ze.

'Hey, Calder,' zeg ik terug. 

'Zin om wat te dansen?' Ze knikt. Ik pak haar hand vast en ik neem haar voorzichtig mee naar het midden van de kamer waar iedereen aan het dansen is.

Na een tijdje krijg ik dorst van het dansen. 

'Wil je wat drinken?!' schreeuw ik in haar oor om boven de muziek uit te komen terwijl ik haar heupen nog vasthoud. Ze schreeuwt een 'ja' terug. Daarna loop ik naar de keuken waar ik wat te drinken voor ons pak. In de keuken ontmoet ik ook de jongens die precies hetzelfde als mij komen doen.

'Leuke avond boys?' vraagt Harry extreem blij. We knikken allemaal. Ik schenk twee glazen in en daarna loop ik weer terug naar Eleanor. Ik geef haar een glas en we dansen een beetje. Iedereen hier is al aardig aangeschoten, maar dat maakt de sfeer alleen nog maar leuker.

'Zullen we naar buiten gaan?' vraag ik aan Eleanor waarna ze knik. Ik pak haar hand en samen lopen we naar buiten waar ook Harry, Liam en Niall staan. Ik loop naar ze toe. Ondertussen zet ik mijn en Eleanor's glas weg zodat we beide weer twee handen vrij hebben. Ik en Eleanor gaan naast de jongens staan. Liam staat er met een meisje die ik niet ken en ik vraag me af of hij zelf wel weet hoe het meisje heet. Harry staat er met zijn hand op Leigh-Anne's heup. En Niall. Ja Niall staat er gewoon bij. Zonder meisje. Wat ik wel een beetje gek vind. Niall is echt een super leuke jongen en ik snap niet hoe hij geen vriendin kan hebben.

'Ey, Louis,' zegt Harry blij om me weer te zien. Waarschijnlijk heeft hij iets te veel gedronken.

'Ey, Harry,' zeg ik lachend terug. En zo staan we wel even. We praten over van alles en nog wat. Iedereen is aardig aangeschoten dus zo informatief zijn de gesprekken niet.

Na ongeveer een uurtje fluistert Eleanor in mijn oor.

'Ik ga even naar de wc,' zegt ze. Ik knik. Ik loop met haar mee naar de wc en net voor de wc wacht ik op haar. Wanneer ze terugkomt druk ik mijn lippen op die van haar. Ze verplaatst haar handen naar mijn nek en ik leg mijn handen op haar smalle heupen. Ik druk haar heupen iets dichter tegen me aan. Ik vraag om toestemming en die geeft ze. Mijn tong ontmoet die van haar en ze spelen een vurig spelletje. Als we allebei geen adem meer hebben trekken we terug.

Ik kijk in haar bruine ogen. Mijn handen gaan naar haar lange bruine haar. Ik veeg haar haar achter haar oren zodat haar nek zichtbaar wordt. In haar nek geef ik haar een klein kusje. Ze krijgt kippenvel en precies op dat plekje geef ik haar een zuigzoen waardoor ze zachtjes kreunt.

Wanneer het feest is afgelopen en iedereen weg is zijn we allemaal helemaal kapot. We besluiten de troep morgen op te ruimen aangezien de ouders en zus van Harry ook pas morgen middag thuiskomen.

*next day*

Ik word wakker met knallende hoofdpijn. Als ik langzaam mijn ogen open kijk ik om me heen. Ik lig in een tweepersoonsbed samen met Harry, en Liam en Niall liggen op de grond op een matras. Ik bekijk de kamer en kom dan tot de conclusie dat ik in Harry's kamer ben. 

Rustig stap ik uit bed zodat ik de rest niet wakker maak. De koude lucht komt mijn lichaam tegemoet waardoor ik erachter kom dat ik alleen een boxer aan heb. Ik loop naar de kast in Harry's kamer en pak daar een joggingbroek uit. Iets te groot maar wat maakt het uit. 

Dan loop ik zachtjes de trap af naar beneden. In de keuken pak in een pan en maak ik 4 eitjes. Ook stop ik broodjes in het broodrooster. Dan voel ik ineens twee handen om mijn middel. Ik kijk naar beneden en de tattoos op de armen verraden wie het is. Ik draai me om zodat ik Harry nu recht in zijn ogen aan kan kijken.

'Goodmorning, Lou,' zegt hij dan.

'Goodmorning, Hazz,' zeg ik.

'Heb je een kater?' vraagt hij.

'Ja en niet zo'n beetje ook,' zeg ik terwijl ik ondertussen de eieren omdraai.

'Yeah, me too,' zegt hij waarna hij mij een aspirientje aangeeft en er daarna zelf ook een neemt.

'Is de rest al wakker?' vraag ik nadat ik het aspirientje weg heb gespoeld met een glas water.

'Ja, ze komen er zo aan,' zegt hij waarna hij gaat zitten aan de bar.

'Wat heb je een leuke broek aan by the way,' zegt hij dan lachend.

'Ja, een beetje te groot maar ja,' zeg ik lachend. Dan komen Niall en Liam ook de keuken binnen gelopen.

'Goodmorning, guys!' zegt Niall vrolijk waarna ze beide op een barkruk gaan zitten.

'Ik ga kapot van de hoofdpijn,' zegt Liam zeurderig waarna Harry hem een aspirientje aangeeft en hij een dankbaar knikje geeft.

Als de eitjes en de broodjes klaar zijn leg ik het op een bord. Ik geef iedereen een bord.

'Hoe vonden jullie het gisteren?' vraagt Harry zodra we beginnen met eten.

'Nice,' antwoord ik enthousiast.

'Wat gaan we vandaag doen?' vraagt Liam zodra we klaar zijn met eten en we naar boven lopen.

'Nou, we moeten deze troep allemaal even opruimen voordat mijn ouders thuis komen,' zegt Harry lachend.

'Yeah inderdaad, maar volgens mij valt het wel mee met de rotzooi' zegt Liam.

'Ja, we hebben het netjes gehouden gisteren,' zeg ik lachend. In de kamer van Harry kleden we ons allemaal even om.

'Boys, is het goed als ik even ga douchen?' vraagt Harry.

'Jahoor,' antwoord ik en de rest van de jongens knikken.

'Jullie weten hoe de tv werkt,' zegt Harry.

Harry loopt naar de badkamer en daarna hoor ik de douchestralen.

'Help!' hoor ik Harry dan opeens na een tijdje roepen.

'Wat is er?' vraag ik aan de jongens.

'Er zit shampoo in zijn oog,' zegt Niall lachend.

'En nu?' vraag ik.

'Nu moet een van ons gaan helpen,' zegt Liam. 'Ga jij maar.' Een stoere jongen die geholpen moet worden met shampoo in zijn oog. Wie verzint het ook.

'Maar dan zie ik hem naakt,' zeg ik verbaasd.

'Vind Harry geen probleem. Hij slaapt altijd naakt en als het kan loopt hij zo vaak mogelijk naakt door het huis,' zegt Niall lachend.

Ik loop naar de badkamer en zie dat de deur inderdaad niet op slot zit.

Ik loop de badkamer in.

'Lou, kan je me helpen,' vraagt hij dan.

'Tuurlijk, Hazz,' antwoord ik. Ik pak de doucheslang en ik spoel de shampoo uit zijn oog. Als ik klaar ben, moet ik moeite doen om naar boven te blijven kijken.

Niet naar beneden kijken Louis.

Niet naar beneden kijken Louis.

Geen boner krijgen Louis.

'Wil je erbij?' vraagt Harry dan. 'Water besparen is goed.'

Hoofstuk 7 jongens! Hopelijk vinden jullie het leuk. Vergeet niet te stemmen en het boek toe te voegen aan je bibliotheek. Op ons account staan ook nog andere Larry boeken!

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now