38. // Waking up beside you.

2.7K 84 20
                                    

POV Louis William Tomlinson

Ik word wakker met Harry naast me. Hij slaapt nog en daarom besluit ik hem nog niet wakker te maken. Ik stap uit bed en vervolgens pak ik een boxer die ik gelijk aan doe. Daarna trek ik ook een joggingbroek aan. Zachtjes loop ik de kamer uit. Ik loop naar de kamer van Ernest en Doris. Langzaam doe ik de deur open. Ze slapen nog, maar zodra ik langzaam het gordijn open doe worden ze wakker.

'Schatjes wakker worden,' zeg ik. Ze openen hun oogjes en dan zien ze me staan. Gelijk krijgen ze een lach op hun gezicht.

'Louehh!' wordt er geroepen.

'Goedemorgen, jongens,' zeg ik tegen ze. 'Komen jullie mee?' vraag ik. Ze knikken gelijk en ze klimmen uit hun kleine bedjes.

Ik pak de handjes vast van Ernest en Doris. Ze slapen nog half wat er extra schattig uit laat zien. Ik plaats van dat we naar beneden gaan, loop ik samen met ze naar boven. Ze weten nog niet dat Harry weer terug is.

'Wat gaan we doen?' vraagt Ernest verward.

'Ik heb een verrassing voor jullie,' antwoord ik. Als ik voor de deur van mijn slaapkamer sta doe ik deze langzaam open. Ik doe het licht aan in de kamer.

Zodra het licht aan is ziet de tweeling Harry in mijn bed liggen. Ze rennen op hem af. De tweeling klimt op het bed en probeert Harry dan wakker te krijgen.

'HALLY!' roepen ze hard en langzaam wordt Harry wakker door mijn zusjes en broertje. Hij wrijft met zijn handen in zijn ogen door het felle licht dat in zijn ogen schijnt.

'Goodmorning, Love,' zeg ik met een lach op zijn gezicht.

'Goodmorning, Babe,' antwoordt hij nu ook met een glimlach. 'En goedemorgen Ernest en Doris.'

'Hally, kom je naar beneden?' vraagt Ernest. Harry knikt.

'Natuurlijk, maar ik moet we nog wel even omkleden,' zegt hij. De tweeling klapt in hun handen van blijdschap en dan beginnen ze te springen op het bed.

Harry moet lachen. Het voelt goed om Harry weer blij te zien. Het is fijn dat ik zie dat ik hem gelukkig kan maken. Iets wat hij ook bij mij doet. Harry maakt mij gelukkig.

Ik gooi een schone boxer naar Harry die hij vervolgens vangt en aantrekt. Hij doet net zoals ik ook een grijze joggingbroek aan en dan pakt Harry Ernest vast. Hij zet Ernest op zijn heup en daarna legt hij zijn hand op zijn rug. Ik doe precies hetzelfde maar dan met Doris. Met z'n vieren lopen we van de trap af, naar beneden.

Beneden zitten Lottie, Fizzy, Phoebe, Daisy en mijn vader al aan de ontbijttafel. Ze kijken Harry raar aan als we met z'n vieren naar beneden lopen.

'Goedemorgen,' zegt Harry als we op de begane grond staan.

'Goedemorgen,' antwoordt iedereen nog steeds een beetje in de war.

'Het is goed je weer te zien, Jongen,' zegt mijn vader als eerste en ik ben blij met die reactie. Ook Harry krijgt gelijk weer een lach op zijn gezicht.

Hij moet weten dat hij hier zichzelf kan zijn. Dit is zijn huis en hier is hij veilig. Mijn familie is zijn familie en andersom.

'Sorry, voor alles wat er tussen mij en Louis is gebeurd de afgelopen tijd,' verontschuldigt Harry zich.

'Maak je geen zorgen, Harry. Zulke dingen gebeuren gewoon tijdens een relatie. Maar ik ben blij dat jullie het weer goed gemaakt hebben,' zegt mijn vader eerlijk.

We knikken beide.

'Zijn jullie weer bij elkaar?' vraagt Daisy. Ik kijk Harry aan met een lach. Harry moet ook lachen.

'Dat is dus een JA!' roept Phoebe. We knikken.

'Wat schattig!' roept Lottie dan.

'Jullie lijken echt net een familie met Ernest en Doris zo,' zegt Fizzy. Ik kijk naar Harry die Ernest vast heeft en inderdaad we lijken nu net een jong gezin.

Ik weet dat Harry dol is op kinderen en met zo'n groot gezin komt dat heel goed uit. Ik ben blij dat Harry zo goed met mijn zusjes en broertje om kan gaan. Ik heb hem hard nodig met het opvoeden van Ernest en Doris.

'Neem plaats,' zegt mijn vader dan. Ik en Harry gaan aan de ene kant van de tafel zitten. Ik zet Doris aan mijn kant neer en Harry doet precies hetzelfde met Ernest.

Harry en ik maken eerst twee boterhammen voor de tweeling en daarna beginnen we zelf te eten. Mijn zusjes stellen ondertussen wat vragen over gisteravond.

'Dus jullie gingen allebei met een meisje, maar jullie zijn samen terug gegaan?' vraagt Phoebe. We knikken.

'En wat vonden zij daarvan?' vraagt ze door.

Ik besluit gewoon te antwoorden. Ze hebben recht om dit te weten.

'Ze vonden het eerst wel raar aangezien we eerst een relatie hadden. Toen weer niet en nu weer wel. Maar volgens mij zijn ze wel blij voor ons,' antwoord ik.

'Weet de hele school nu dat jullie samen zijn?' vraagt Lottie. Lottie is iets jonger dan ik, maar ze zit op een andere school.

'Ik denk als we maandag op school komen dat iedereen het erover heeft, maar de school support ons heel erg. Toen ik het uitmaakte waren ze allemaal heel boos,' vertelt Harry. Mijn zusjes en vader luisteren aandachtig naar ons verhaal.

Als we klaar zijn met eten gaat Lottie naar haar vriendje Tommy. Daisy en Phoebe gaan naar een feestje en Fizzy moet werken. Mijn vader moet ook nog iets doen voor zijn werk wat betekent dat Harry en ik alleen thuis zijn met de tweeling.

We besluiten met z'n vieren in bad te gaan, aangezien wij een best wel groot bad hebben.

'Babe, I love you,' fluister ik in Harry's oor.

'I love you too,' fluistert hij terug waardoor ik zachtjes moet lachen. Hij maakt me zo gelukkig. Vervolgens kleden wij ons uit.

Ik kijk naar Harry's lichaam. Hij is zo mooi. Langzaam laat ik mijn vingers over zijn sixpack gaan. Hij is zo gespierd wat hem extra aantrekkelijk maakt.

'Your body is amazing, Babe,' zeg ik.

'Yours is beautiful too,' zegt hij. Ik kijk naar beneden.

'Babey, please kijk me aan.' Ik kijk hem aan.

'Je moet weten dat je prachtig bent. Je mooie blauwe ogen, je mooie rondingen waar ik zo jaloers op ben en je mooie kont,' zegt hij waardoor ik moet lachen.

'Hally, Hally, help me,' zegt Ernest terwijl hij tegen Harry's been aanduwt. Harry kijkt naar beneden en ziet dat Ernest hulp nodig heeft met het uittrekken met zijn kleding. Hij trekt Ernest's kleding uit en vervolgens zet hij hem in het bad wat ondertussen vol gestroomd is.

Na een paar minuten zitten we met z'n vieren in het grote bad. Ik zit tussen Harry's benen met de tweeling aan de andere kant van het bad. Ze spelen met een sop en ondertussen vertellen ze een verhaal wat Harry en ik aan het lachen maakt.

Ze zijn zo grappig en schattig zonder dat ze het zelf doorhebben. Op dit soort momenten ben ik zo gelukkig. Ik ben zo gelukkig als ik met Harry en mijn familie ben. Ze maken me zo ontzettend blij.

Nieuw hoofdstuk! Vergeet niet te stemmen en te reageren wat je van het hoofstuk vindt. Ik ga volgend jaar naar The Vamps en New Hope Club. Ik ben super blij 

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now