5. // Let's get drunk.

3.5K 98 99
                                    

POV Louis William Tomlinson

'Ik ga even een andere trui aandoen,' zeg ik dan terwijl ik wijs naar mijn natte trui van het huilen. De jongens knikken.

'Zou ik misschien ook een schoon T-shirt mogen?' vraagt Harry dan lachend.

'Ja, is goed,' zeg ik. 'Loop maar mee naar mijn kamer.'

Harry en ik lopen samen naar boven. Als we in mijn kamer zijn, kijkt Harry om zich heen.

'Je hebt een mooie kamer,' zegt hij.

'Thanks.' 'Ook heel mooi opgeruimd.' zeg ik sarcastisch.

Ik pak 2 schone adidas sweaters en ik geef er een aan Harry.

'Ik denk dat je het wel past aangezien ik erg van oversized sweaters houd. Maar ik heb wel alleen adidas.' zeg ik lachend.

'Maakt niet uit. Ik vind hem mooi,' zegt hij met een grinnik. Hij trekt vervolgens zijn natte T-shirt uit.

'Wow, je hebt veel tattoo's,' zeg ik voordat ik doorheb dat ik naar zijn lichaam aan het kijken was.

'Yes, I know,' zegt hij lachend waarna hij mijn sweater aantrekt die hij precies past. Dan trek ik ook mijn sweater uit.

'Nou, jij hebt ook veel tattoo's hoor,' zegt hij dan lachend waardoor er een glimlach op mijn gezicht ontstaat. Ik trek een schone adidas sweater aan en daarna lopen we naar beneden.

Precies als we beneden zijn gaat de deurbel. Ik loop naar de deur en zie daar Lottie en Tommy staan met Ernest en Doris. Ze lopen naar binnen en zien daar Harry, Niall en Liam staan.

'Oh, hoi boys,' zegt Lottie dan lachend. Tommy geeft ze allemaal een mannelijke handdruk met Ernest nog op zijn heup en ondertussen stellen de jongens zich voor. Lottie geeft ze allemaal een kus op de wang.

'Dus dit zijn je vrienden waar je het pas over had?' vraagt Lottie.

'Yes. Jongens dit is Lottie, mijn zus. En Tommy, de vriend van mijn zus. Met mijn jongste broertje en zusje, Doris en Ernest van 3 jaar,' zeg ik terwijl ik naar mijn familie wijs.

'Ze zijn schattig,' zegt Harry.

'Je mag ze wel vasthouden,' zegt Tommy waarna er een glimlach op Harry's gezicht ontstaat.

Ernest en Doris gaan allebei op een knie van Harry zitten wat er schattig uitziet. De tweeling mompelt wat, maar het lijkt erop alsof ze het leuk vinden en Harry heeft de beste tijd van zijn leven.

'Daisy, Phoebe en Fizzy komen over een kwartiertje thuis,' zegt Lottie.

'Wie zijn dat?' vraagt Niall lachend.

'Dat zijn mijn zusjes' zeg ik lachend. 'Daisy en Phoebe is een tweeling van 13 jaar. Felicite ook wel bekend als Fizzy is mijn zusje van 16',  vertel ik. Liam en Niall knikken als teken dat ze het snappen.

'Is het goed als Tommy en ik gaan koken?' vraagt Lottie.

'Ja, top!' zeg ik. 'Wij dekken de tafel wel. Het wordt wel lekker krap aan de tafel,' zeg ik waarna de jongens moet lachen.

Lottie en Tommy verdwijnen in de keuken en ik, Niall en Liam gaan de tafel dekken aangezien Harry zo leuk bezig is met de tweeling. Harry praat met de tweeling waarna zij iets terug mompelen wat Harry blijkbaar kan verstaan want daarna verschijnt er een lach op zijn gezicht.

Precies als het eten klaar is zijn mijn andere zusjes en mijn vader ook thuis. Ze stellen zich voor aan de jongens en daarna gaan we met z'n allen eten. Mijn vader stelt af en toe wat vragen aan de jongens, maar er wordt het meest gepraat door mijn zusjes over wat ze vandaag allemaal op school hebben meegemaakt. De sfeer is goed aan tafel en ondertussen geniet iedereen van het eten. 

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWo Geschichten leben. Entdecke jetzt