15. // Secret lover.

3.2K 111 47
                                    

POV Harry Edward Styles

Wanneer ons potje bowlen is afgelopen eten we nog wat en daarna rijdt Louis ons weer naar huis. Als eerst zet hij de meiden af. Wanneer we bij mijn huis aankomen, besluit ik te blijven zitten.

'Wij zijn er,' zegt Louis alsof ik nog niet wist dat we er waren. Toch blijf ik zitten. Het blijft even stil. Waarom bleef ik ook alweer zitten? Wat wilde ik ook alweer zeggen?

'Uhm... Louis?' vraag ik zachtjes.

'Ja?' vraagt hij.

'Kan ik misschien even met je praten?' vraag ik een beetje zenuwachtig.

'Uhm... ja denk ik,' zegt hij aarzelend.

'Sorry,' zeg ik. Louis blijft stil. Waarschijnlijk wacht hij op een uitleg.

'Toen ik hoorde dat je verliefd op me was wist ik niet wat ik moest doen. Ik dacht dat het beter was als we elkaar minder zagen, zodat het vanzelf weg zou gaan. Ik heb er gewoon niet aan gedacht hoe jij je voelde. Ik dacht alleen maar aan mezelf. Terwijl jij het zo moeilijk hebt en ik je eigenlijk moet helpen...' ratel ik.

'Het maakt niet, Hazz. Ik had eerder moeten vertellen dat ik bi ben,' zegt Louis rustig.

'En nu?' vraag ik zachtjes nadat het even stil is geweest. 'Ben je nog steeds verliefd op me?'

Langzaam knikt hij zijn hoofd. 'Maar je hebt een vriendin.'

'Jaloezie, Hazz. Jij en Leigh-Anne hadden het zo leuk samen dat ik vond dat ik ook maar een vriendin moest hebben. Ik dacht dat je misschien jaloers zou worden, maar jij voelt natuurlijk niks voor mij,' zegt Louis zachtjes. Je hoort de verdriet in zijn stem.

'Ik weet het niet, Lou.'

'Wat weet je niet?'

'Of ik wat voor je voel.'

'Test het.'

'Hoe?'

'Zoen me.'

Ik kijk Louis aan. Ik kan het een kans geven. Ik bedoel ik heb er nooit bij nagedacht om verliefd te worden op een jongen. Misschien heb ik mezelf nooit de kans gegeven om het uit te vogelen. Ik heb altijd gedacht dat ik alleen maar verliefd kon zijn op meiden, maar misschien is Louis een uitzondering.

Langzaam gaan onze hoofden dichter naar elkaar toe. Als onze lippen ongeveer een centimeter van elkaar zijn, voel ik zijn adem. Het zorgt voor kippenvel over mijn lichaam. Ik verzamel de moed en dan druk ik mijn lippen tegen de zijne. Gelijk daarna trek ik terug. Ik heb alleen zijn lippen gevoeld. 

Ik kijk in zijn heldere blauwe ogen. Zijn lippen voelde fijn. Snel druk ik mijn lippen weer op de zijne. Louis had deze actie niet verwacht en schrikt. Toch duwt hij me niet weg. Langzaam open ik mijn mond. Louis doet hetzelfde waardoor onze tongen elkaar ontmoeten. Mijn tong verkent zijn mond. Het enige wat door mijn hoofd gaat is dat dit zo goed voelt. Hij zoent zo goed. 

Ik druk ons dichter tegen elkaar aan. Ook al gaat dat moeilijk aangezien we nog steeds in de auto zitten. Louis brengt zijn handen naar mijn nek. Mijn handen gaan langzaam naar zijn rug. De zoen duurt lang, maar wanneer we beide geen adem meer hebben trekken we terug. Ik ga terug zitten in mijn stoel en ik kijk naar voren door de voorruit. Louis doet precies hetzelfde en hij legt zijn handen op het stuur. Hij wacht tot ik wat zeg. Ik probeer de juiste woorden te vinden.

'Ik denk... ik denk dat ik verliefd op je ben,' zeg ik verbaasd over mijn eigen woorden. Harry Styles is gewoon verliefd op een jongen! Wie had dat ooit gedacht.

'Je... je bedoelt dat je me leuk vind?' vraagt Louis. Zachtjes knik ik mijn hoofd, een beetje verlegen. Dan ontstaat er een stilte, een fijne stilte.

'Zullen we een logeren vannacht?' vraagt Louis. Ik knik.

'Zal ik nu mijn spullen halen en dat we daarna doorrijden naar jouw huis?' vraag ik. Louis knikt. We stappen beide uit de auto.

In mijn huis pak ik de spullen die ik nodig heb. Ik en Louis zeggen mijn ouders en zus nog gedag en dan stappen we opnieuw de auto in.

Als we bij Louis aankomen slaapt iedereen al. We sluipen naar zijn kamer om niemand wakker te maken. Vervolgens besluiten we een film te kijken, wat uiteindelijk een romantische komedie wordt aangezien ik mag kiezen. We gaan op Louis' bed liggen.

'Hoe zit het eigenlijk met ons?' vraagt Louis zodra de aftiteling in beeld komt. Ik haal mijn schouders op.

'Ik weet niet of ik het kan,' zeg ik dan eerlijk.

'Wat weet je niet?' vraagt Louis verward.

'Ik weet niet of ik het durf om hand in hand met je door de school te lopen, Lou,' zeg ik. Louis zegt niks.

'Ik weet niet of ik dat wel wil. Iedereen zal een mening over ons hebben,' ga ik verder. Louis knikt begrijpend.

'Maar ik houd van je,' fluistert Louis in mijn oor.

'Ik ook van jou, Lou,' zeg ik zachtjes.

'Wil je mijn geheime vriendje zijn?' vraagt hij.

'Heel graag, Lou,' antwoord ik en daarna raken onze lippen elkaar.

Wanneer we het beide tijd vinden om te gaan slapen lopen we naar de badkamer om onze tanden te poetsen.

'Je kan bij mij in bed slapen, maar ik snap het ook als je dat niet wilt. Ik heb ook een luchtbed waar je op kan-' ratelt Louis, maar ik stop hem.

'Het is goed, babe,' zeg ik. Louis kijkt me aan. Dit is de eerste keer dat ik hem zo noem en dat valt hem op.

'Oké, baby,' zegt hij lachend waardoor ik een lach op mijn gezicht krijg.

In zijn slaapkamer kleden we ons uit totdat we beide in onze boxers staan. Ik kijk naar Louis' lichaam en Louis doet precies hetzelfde bij mij. Zonder wat te zeggen stappen we beide het bed in.

'Slaap je niet liever naakt?' vraagt Louis.

'Uhm... ik dacht dat jij dat misschien een beetje raar vond' zeg ik verlegen.

'Nee tuurlijk niet. Je moet doen wat je fijn vindt.' Ik knik en vervolgens doe ik mijn boxer uit.

'Dus als ik het niet had gevraagd had je het niet gedaan?' vraagt hij.

'Nou, ik dacht het is de eerste keer dat we echt samen slapen zonder de boys enzo' antwoord ik.

'Harry, je moet je veilig voelen bij mij. Je moet je thuis voelen bij mij. Je moet me kunnen vertrouwen.'

'Sorry.'

'Maakt niet uit cutie.'

Louis trekt me in zijn armen waardoor we nu lepeltje lepeltje liggen.

'Slaaplekker, sweetheart.'

'Sleep well, babe.'

Hoofdstuk 15 jongens! Vergeet niet te stemmen en op ons account te kijken. We hebben nog een aantal andere Larry boeken. Ook kun je ons account volgen om van alles op de hoogte te blijven. 

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHМесто, где живут истории. Откройте их для себя