16. // You can trust me.

3.1K 102 18
                                    

POV Louis William Tomlinson

Ik word wakker door het licht wat door de kamer komt. Mijn ogen zijn fijngeknepen wanneer ik rechtop in mijn bed ga zitten. Ik kijk naast me en daar zie ik Harry nog slapen. Vervolgens pak ik mijn telefoon van mijn nachtkastje en daarop zie ik dat het al 11 uur is. Ik twijfel, maar dan besluit ik toch om Harry wakker te maken. Langzaam schud ik Harry, maar het enige wat ik hoor is een kleine kreun.

'Hazz, wakker worden,' zeg ik zachtjes. Ik kan nog steeds niet geloven dat Harry mijn boyfriend is. Het is allemaal zo snel gegaan. Het ene moment wist hij helemaal niet of hij op jongens kon vallen en het andere moment zoende hij mij met volle passie.

Ik krijg nog steeds geen reactie. Rustig druk ik mijn lippen zachtjes op de zijne. En zodra ik terugtrek gaan zijn ogen open.

'Goodmorning, Hazz,' is het eerste wat ik zeg zodra ik zijn mooie groene ogen zie.

'Goedemorgen, babe,' zegt hij terug met een ochtendstem.

Harry en ik ontbijten met mijn gezin. Mijn zusjes vinden hem geweldig en willen alles over hem weten. Aan Harry gezicht te zien vindt hij het leuk. Hij houdt van kleine kinderen, hij wordt er echt blij van. Wanneer mijn zusjes Harry eindelijk laten gaan, vertrekken ik en Harry naar mijn slaapkamer.

'Je moet het zeggen als je mijn zusjes irritant begint te vinden hé,' zeg ik tegen Harry zodra we op mijn bed gaan liggen.

'Nee, ik vind het leuk. Ze zijn gezellig en nog zo jong,' zegt hij blij terwijl we allebei naar het plafond kijken. We liggen hier beide in alleen een joggingbroek.

'Harry?' vraag ik zachtjes aan hem.

'Ja?'

''Zullen we douchen, babe?' vraag ik.

'Is goed, baby,' antwoordt hij. Samen lopen we naar de badkamer. Louis zet de douchekraan aan. Beide hoeven we alleen maar onze joggingbroek uit te doen. Harry heeft er duidelijk geen moeite mee aangezien ik hem al een paar keer naakt heb gezien, maar ik heb er wel mijn twijfels bij. Het is niet dat ik me niet veilig bij Harry voel, maar het is gewoon dat ik gewoon nog steeds niet heel blij ben met mezelf. Ik accepteer het gewoon niet van mezelf dat ik gay ben terwijl ik ook weet dat ik het niet kan veranderen. Harry lijkt er geen moeite mee te hebben.

'Het hoeft niet hoor, babe' zegt hij zodra hij ziet dat ik twijfel. 'Als je hier nog niet klaar voor bent is het goed, Lou. Je moet niks tegen je wil in en ik zal je zeker niet dwingen,'

'Nee, ik wil het wel.' Langzaam laten we allebei onze boxers zakken.

Ik kijk naar zijn lichaam. Hij is zo mooi. Zijn lichaam is bedekt met allemaal tattoos. Ze vertellen een verhaal. Mensen kunnen zijn papier en pen afnemen om verhalen op te schrijven, maar Harry gebruikt gewoon zijn eigen huid. Harry's mooie lange lichaam blijft me elke keer verbazen. Alles aan hem is zo mooi. Ik kan geen één ding vinden wat ik niet mooi vind. Zijn mooie bruine haar, zijn heldere groene ogen, zijn zachte roze lippen, zijn kleine oortjes, zijn fantastische kaaklijn en zijn mooie huid.

'Je bent zo mooi, Hazz,' zeg ik uiteindelijk.

'Lou, je moet weten dat jij veel mooier bent. Misschien zie je het zelf niet. Maar ik zie het wel. Je moet trots zijn op jezelf. Je bent prachtig,' zegt Harry waardoor ik bloos. Het is zo raar om dat van een ander te horen, maar het doet me goed.

Ik zet de douche aan en dan gaan we samen onder de stralen staan. Het is raar om dit te doen, omdat ik dit nog nooit samen heb gedaan met iemand. Maar met Harry voelt dit zo goed. Het voelt vertrouwd.

Harry pakt een fles shampoo van het plakje. Ik draai me om waardoor hij mijn haren kan wassen. Als de shampoo in mijn haar zit geeft hij de fles aan mij. Hij draait zich om en gaat een stukje door zijn knieën om het makkelijker voor mij te maken. Ik beweeg mijn handen over zijn hoofdhuid. Ik verdeel de shampoo over zijn hele hoofd. 

Vervolgens zet ik de fles weer terug en ga ik met mijn hoofd onder de straal staan. Voorzichtig laat ik al het zeep uit mijn haar glijden. Daarna beweeg ik mijn handen door mijn haar om alle shampoo eruit te halen. Vervolgens draai ik mezelf weer naar Harry toe.

'Doe je hoofd naar achteren, Hazz' zegt ik en hij doet wat ik zeg. Langzaam spoel ik het shampoo uit zijn haar zonder dat het in zijn ogen komt. Na onze haren maken we ook nog ons lichaam schoon. Ik sop die van hem in met douchegel wat niet helemaal zonder kreunen gaat.

'Sorry, ik kan het niet helpen. Ik maak alleen je lichaam schoon' zeg ik net alsof ik niks heb gedaan. Daarna maakt Harry mijn lichaam ook school en dan spoelen we onszelf af zodat al het douchegel verdwenen is. 

We drogen ons af met een handdoek die we vervolgens om ons middel knopen. Als we allebei klaar zijn lopen we de badkamer uit. Dan lopen we de badkamer uit, naar mijn kamer via de overloop. 

Precies als we op de overloop lopen komt mijn vader aangelopen. Ik schrik. Wat zou hij wel niet denken van twee jongens die allebei uit de badkamer komen en alleen maar een handdoek om hun middel hebben geknoopt. Harry en ik staan stil. Ik durf mijn vader niet aan te kijken. Harry kijkt naar me, maar ik kijk niet terug. Wat moet ik nu zeggen? Wat moet ik nu doen?

Hoofstuk 16 jongens! Hopelijk vinden jullie het leuk. Vergeet niet te stemmen en het boek toe te voegen aan je bibliotheek. Op ons account staan ook nog andere Larry boeken! En vergeet ons zeker niet te volgen!

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now