1. // Hello, pretty boy.

4.6K 119 148
                                    

POV Harry Edward Styles

'Piep, Piep, Piep...,'

Snel druk ik mijn wekker uit. Vandaag is het de eerste schooldag na de zomervakantie en wie bedenkt er dan om gelijk al het eerste tot het laatste les te geven. Met een zucht stap ik uit mijn bed en daarna loop ik naar de douche. Ik neem een stapel schone kleren mee wat bestaat uit een simpele zwarte skinny jeans, een Gucci sweater, een witte Calvin Klein boxer.

Wanneer ik onder de douche sta voel ik de koude stralen. Kippenvel verspreidt zich over mijn lichaam. Als dan uiteindelijk de warme stralen komen kan ik beginnen met het wassen van mijn lichaam en haar. 

Als alles schoon is, draai ik de douche uit. Ik pak een handdoek en ik droog mezelf af. Ik trek mijn schone kleren aan en daarna doe ik wat deo en aftershave op. Vervolgens ren ik van de trap af naar beneden. Als ik de deur van de woonkamer open doe zie ik dat ik de enige ben. Iedereen is al weg aangezien ik mijn wekker weer veel te laat heb gezet. 

Ik kijk op mijn telefoon en ik zie dat ik het niet ga redden. Wat een goed begin van mijn laatste schooljaar. Ik stuur Niall en Liam een berichtje dat ik te laat ben, maar ik krijg geen reactie. Die zijn waarschijnlijk ook nog niet klaar. Ik maak snel een boterham voor mezelf die ik vervolgens in mijn mond prop. Daarna poets ik mijn tanden en doe ik een kauwgompje in. Ik fix mijn haar nog even voor de spiegel en dan ben ik klaar om de deur uit te gaan.

Ik pak mijn fiets uit de garage en daarna fiets ik naar de rotonde waar Liam, Niall en ik altijd afspreken. Terwijl ik daar naartoe fiets doe ik met moeite mijn oortjes in mijn oren. Twee dingen tegelijkertijd is niet mijn sterkste punt. Wanneer ik bijna bij de rotonde aan ben gekomen, kom ik tot de conclusie dat ik mijn tas ben vergeten. Agh boeie. Hoeveel boeken kan je nou nodig hebben op de eerste schooldag en ik koop wel wat eten op school. Ik zie Liam al staan bij de rotonde. Ik fiets naar hem toe. Ik stap van mijn fiets en ik geef hem een handdruk.

'Yo, bro!' zegt Liam terwijl hij mij een boks geeft.

'Ey, mate!' zeg ik lachend. Ik heb Liam al een tijdje niet gezien door de vakantie, maar nu kom ik er weer achter hoe gezellig het is met hem.

'Hoe was je vakantie?' vraagt hij.

'Ja, top man. Barcelona blijft leuk!' antwoord ik. 'Jij?'

'Ja, nice bro. Genoeg leuke meiden gezien deze vakantie!' zegt Liam nu enthousiast. Precies op dat moment komt Niall snel aan gefietst waardoor zijn blonde haren door de war zit.

'Yo, boys,' zegt hij en hij geeft ons beide een handdruk.

'Dit jaar wordt lit,' zegt hij waarna we weer op de fiets springen om naar school te fietsen.

'Veel Fissa's en veel chicks dit jaar,' zegt Liam.

'Ugh en examens aan het eind van het jaar,' zeurt Niall waardoor ik moet lachen.

'Duurt nog fucking lang man. En bovendien heb we 2 zieke feesten dit jaar,' zeg ik terwijl ik op het knopje druk van het stoplicht. Liam en Niall knikken.

Wanneer we aankomen bij school zetten we onze fietsen in de fietsenstalling. Er is amper ruimte dus we proppen onze fietsen ergens tussen. Geen tijd voor gedoe.

'Neeee,' zeur ik.

'What's up bro?' vraagt Niall geschrokken.

'Ja, zie je die brugpiepers,' zeur ik.

'Omg, holy shit. Kunnen ze nog kleiner?,' zegt Liam waardoor we alle drie moeten lachen.

'Waarom lopen ze nog in de gangen? De lessen zijn al lang begonnen,' zeg ik vragend. 'Ik dacht dat brugpiepers te bang waren om te laat te komen.'

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now