4. // I'll always be there for you.

3.4K 99 47
                                    

POV Louis William Tomlinson

Als we op vrijdag de school binnen lopen kijkt iedereen ons aan. Iedereen stopt met wat die aan het doen is om ons te zien lopen. Een paar meisjes zie je over ons praten en giebelen. Je ziet ze nog net niet kwijlen. 

Een paar andere jongens proberen contact met ons te maken, maar we lopen door. Iedereen in de gang gaat opzij, zodat wij er langs kunnen. Het geeft een goed gevoel om zo bewonderd te worden door alle leerlingen. We lopen met z'n vieren naast elkaar, totdat we bij onze kluisjes aankomen. Ik prop een paar boeken in mijn kluisje en daarna doe ik het deurtje met een harde knal dicht.

'Tringgggg!' dat was de bel. Iedereen pakt zijn spullen en loopt naar zijn lokaal. Harry, Liam, Niall en ik blijven nog even bij onze kluisjes staan totdat alle drukte voorbij is.

'Ugh, weer meneer Cowell,' zeur ik.

'Waarom moet hij Nederlands geven. Dat vak hebben we zo vaak,' zeurt Harry met me mee. 

Langzaam slenteren we met z'n vieren naar ons lokaal. Het duurt een tijdje aangezien we weer allemaal geen idee hebben waar we moeten zijn en we geen zin hebben om naar de conciërge te lopen. En het wachtwoord voor magister... ja dat weet ik niet meer.

Als we dan uiteindelijk het juiste lokaal inlopen. Zie ik dat meneer Cowell er nog niet is. Hij komt ook echt altijd te laat. Als we naar onze plekken willen lopen wordt er een schoolkrant naar ons toe gegooid. Ik vang de krant en ik bekijk het. We staan op de voorkant. 'Een nieuwe jongen op school?' staat er heel groot op met een foto van mij, Harry, Liam en Niall.

'Wat staat erin?' vraagt Harry nadat we allemaal zijn gaan zitten.

'Over dat ik nieuw ben op school,' zeg ik terwijl ik de krant naar hem gooi. Harry vangt hem, maar gooit hem zonder te lezen door naar Niall en Liam.

'Lees je het niet?' vraag ik aan hem.

'Nee, die mensen hebben nooit wat nuttigs te zeggen,' zegt Harry makkelijk. Niall gooit de krant opnieuw naar mij. Ik sla het kleine krantje open. Ik zie een grote foto van Eleanor, maar ik sla al gauw door naar de volgende bladzijde. 

'Ik heb haar nummer wel voor je,' zegt Liam tegen me. Dan komt meneer Cowell eindelijk binnen.

'Fijn dat jij OOK ben gekomen,' zegt Harry met de nadruk op ook. 

Cowell negeert de opmerking en zet zijn tas op het bureau. Dan pakt hij een stift en draait hij zich om. Hij begint met het schrijven op het whiteboard. Ik kijk naar wat hij opschrijft, maar dan voel ik een tikje tegen mijn arm. 

Ik kijk Harry aan en ik zie dat hij een teken maakt dat ik de krant aan hem moet geven. Ik kijk hem vragend aan, maar geef hem dan toch. Harry maakt een paar propjes. Die gooit hij vervolgens naar meneer Cowell. De rest van de krant gooit hij naar een andere tafel. Cowell draait zich om en kijkt boos om naar ons groepje.

'Ik was het niet!' zegt Harry nep-boos. 'Zie je hier ergens een krant liggen?' en hij kijkt om zich heen. Cowell kijkt boos naar Harry maar draait zich dan weer om. Ik geef Harry een high-five en Niall en Liam doen hetzelfde. De hele klas moet lachen om onze actie.

Als de bel is gegaan van het laatste uur lopen we met z'n vieren het lokaal uit en we lopen gelijk door naar de fietsenstalling. We pakken onze fietsen en rijden naar mijn huis.

'Eindelijk weekend!' roept Niall blij. Daarna maken we allemaal een blij geluidje.

Als we bij mijn huis aangekomen zijn pleuren we onze fietsen in de garage. Dan maak ik de deur open en lopen we met z'n vieren mijn huis binnen.

'Je hebt een mooi huis,' is het eerste wat Harry zegt.

'Willen jullie wat te drinken?' vraag ik. Iedereen knikt.

'4 glazen cola?' vraag ik waarna ze allemaal nog een keer knikken. Dan gaan de jongens op de bank zitten terwijl ik de glazen inschenk in de keuken.

Wanneer ik 4 glazen heb gevuld met de frisdrank loop ik terug naar de woonkamer met de glazen in mijn handen.

'Waar is je familie?' vraag Harry.

'Mijn vader is werken, mijn zus is waarschijnlijk bij haar vriend, mijn andere 3 zusjes zijn na school naar een vriendin ofzo gegaan en mijn broertje en mijn jongste zusje zijn bij de crèche,' zeg ik terwijl ik de glazen op het tafeltje zet.

'En je moeder?' vraagt Niall.

'Ik heb geen moeder, Niall,' zeg ik. 'Willen jullie wat eten?' vraag ik snel om van onderwerp te veranderen.

'Is goed,' zegt Liam waarna ik snel naar de keuken loop. Ik graai wat in een la op zoek naar eten. Totdat ik opeens een hand op mijn schouder voel. Ik draai me om en zie dat het Harry is.

'Gaat het?' vraagt hij.

'Nee, Hazz. Het gaat niet,' zeg ik hopeloos waarna ik probeer mijn tranen in te houden.

'Je hebt het er moeilijk mee hé?' vraagt hij waarna ik knik. 

Harry geeft me een knuffel waardoor ik mijn tranen niet kan inhouden. Langzaam stromen de tranen over mijn gezicht. Het T-shirt van Harry wordt nat.

'Sorry,' verontschuldig ik me waarna ik me terugtrek uit de knuffel.

'Waarvoor?' vraagt hij niet-begrijpend.

'Voor dat ik je T-shirt heb nat gemaakt,' zeg ik verdrietig.

'Lou, luister eens heel goed. Je bent mijn beste vriend oké. Je kan altijd met je problemen bij mij terecht. Wat maakt mij het nou uit dat mijn shirt een beetje nat wordt,' zegt hij met een glimlach op zijn gezicht waardoor er een klein grinnikje uit mijn mond komt. 

Dit is de hele andere Harry dan die ik ken. Hij is zo... zo zorgzaam.

'Gaat het goed thuis?' vraagt hij dan als ik mijn tranen heb weggeveegd.

'Ja, mijn vader werkt veel om geld te verdienen. Lottie, mijn oudste zus, zorgt samen met haar vriend Tommy voor mijn zusjes en broertje. Mijn andere 3 zusjes gaan gewoon naar school en met de jongste tweeling gaat het goed,' vertel ik.

'Je moet weten dat ik er altijd voor je bent,' zegt Harry dan geruststellend.

'Bedankt Harry,' zeg ik waarna ik vervolgens een zak chips pak. 'Zullen we weer terug gaan naar de boys?'

'Is goed,' zegt hij waarna we weer terug lopen. Harry en ik gaan ook op de bank zitten. Dan zien de jongens mijn betraande gezicht waardoor ze weten dat ze niks moeten vragen.

'Heb je bier voor vanavond, Lou?' vraagt Niall dan om van onderwerp te veranderen.

'Yes, of course,' zeg ik blij.

Hoofstuk 4 jongens! Hopelijk vinden jullie het leuk. Vergeet niet te stemmen en het boek toe te voegen aan je bibliotheek. Op ons account staan ook nog andere Larry boeken!

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu