10. // This is not who you are.

3.2K 94 15
                                    

POV Harry Edward Styles

Het is maandag. Louis en ik fietsen naast elkaar met Niall en Liam daarvoor. We zeggen niks tegen elkaar. De sfeer is anders dan normaal. Normaal zijn onze stiltes fijn en weten we van elkaar dat we beide nadenken, maar nu weten we dat we allebei zoveel willen zeggen. Alleen doen we dat niet.

'Toen ik je de klas in zag lopen wist ik gelijk dat je goed bij me paste. Je zag er hetzelfde uit als ik en ik had interesse in je. Dat is speciaal Louis. Als je gelijk iemand ziet en gelijk weet dat diegene bij je past. Ik schoof de stoel naast me naar achteren en ik haalde mijn tas eraf. Ik gaf je een signaal dat je naast me kon zitten en dat deed je. De hele klas keek me raar aan zo van 'Harry laat iemand naast zich zitten, dat gebeurt nooit.' Lou, die mensen kennen me niet zoals jij me kent. Die mensen denken gewoon dat ik een populaire, stoere gast ben die van aandacht houdt en geen gevoelens heeft. Nou Lou, ik kan je een ding vertellen en dat is dat ik niet zo ben,' vertel ik tegen Louis. Ik zie aan hem dat hij luistert en dat hij iets doet met de informatie.

'Ik wilde een nieuwe start. Ik wilde weer opnieuw de stoere jongen zijn, want die worden niet gepest. Ik zag jou, Niall en Liam zitten en gelijk wist ik dat ik daar bij wilde horen. Toen je me die uitnodiging gaf wist ik dat dat de goede keuze was. Harry, ik wil het niet weer verpesten!' zegt Louis lichtelijk boos.

'Lou, je kan het niet voor jezelf verpesten door jezelf te laten zien. Ga je dan je hele leven jezelf verborgen houden. Louis, er is maar één jou en die kan je alleen zelf zijn,' zeg ik positief.

'Ik hoef toch nog maar één jaar naar school. Daarna kijk ik wel wat ik doe, Harry. Dit laatste jaar verpest ik liever niet. En bovendien jij doet precies hetzelfde. Dit is niet wie je bent Harry!' zegt Louis boos zodra we aankomen bij school. We zetten onze fietsen in de fietsenstalling en vervolgens lopen we de school binnen.

Louis heeft helemaal gelijk. Dit is niet wie ik ben. Maar is dit wie ik wil zijn? Ik weet het allemaal niet meer. Louis laat me zo anders nadenken over dingen. Door hem zie ik dingen op een andere manier die ik eerder nog niet gezien heb.

We lopen door de drukke gang van de school. Iedereen kijkt ons aan zoals altijd. Dan zie ik Leigh-Anne staan. Ze ziet er leuk uit vandaag. Opeens komt er een idee in me naar boven. Ik pak de hand van Leigh-Anne vast zodra ze me ziet. Ik loop met haar naar het midden van de gang. Alle leerlingen die staan tegen de muren van de gangen aan en kunnen ons dus perfect zien.

En dan druk ik mijn lippen op de hare. Ze schrikt van mijn actie, maar ze trekt niet terug. Integendeel ze brengt haar handen naar mijn nek. Ik leg mijn handen op haar smalle heupen en dan vraag ik om toestemmig. Wanneer ze die geeft ontmoet mijn tong die van haar. Ik voel de ogen op ons branden. Ik schrik van een flits. Dit gaat in de schoolkrant komen. Wanneer ik geen adem meer heb, trek ik terug. Ik kijk haar in haar bruine ogen aan. Ze lacht. Het ziet er schattig uit.

'Do you want to be my girlfriend?' vraag ik in haar oor.

'Tringg!' daar ging de bel. Ze lacht. Ze pakt haar tas van de grond en daarna loopt ze naar haar lokaal. Terwijl ze naar haar lokaal in de gang loopt blijf ze naar me kijken en knikt ze. Ik blijf alleen in de gang staan. Alle leerlingen die rennen naar hun lokalen terwijl ik alleen nog oog heb voor Leigh-Anne. Ze zwaait nog net naar me voordat ze haar lokaal in loopt. Ik zwaai terug en dan gaat de deur dicht. En hier sta ik dan alleen met een big-smile op mijn gezicht.

Ik besluit naar de conciërge te lopen, aangezien ik geen idee heb waar ik moet zijn.

'Weet je weer niet waar je moet zijn?' vraagt de conciërge chagrijnig.

'Jup,' antwoord ik makkelijk. Met een zucht gaat hij weer achter zijn computer zitten.

'Ja, dan had je maar geen conciërge moeten worden,' zeg ik lachend, maar de conciërge wordt er niet echt vrolijker van.

'233,' zegt hij dan zonder enige emotie. Ik loop weg. Ik loop naar de trap. Met grote stappen van 2 tredes loop ik naar boven. Wanneer ik voor het goede lokaal sta loop ik naar binnen.

Oh ja, het is maandag het eerste uur wat betekent dat ik alweer meneer Cowell heb. Ik kijk hem niet aan als ik het lokaal in loop. Ik loop gelijk naar mijn plekje linksachterin. Louis, Liam en Niall zitten er al. 

Louis zit uitgebreid naar achteren met zijn voeten op zijn tafel waardoor ik er niet langs kan aangezien ik op de plek tegen de muur zit. Ik ga naast hem staan aangezien ik er langs wil. Louis beweegt geen enkel spiertje en hij kijkt me geïrriteerd aan. Dan pak ik zijn benen vast en til ik deze op zodat ik er langs kan. Vervolgens leg ik zijn benen weer terug op de tafel. Ik ga op mijn stoel zitten net zoals Louis met mijn benen op mijn tafel. Ik zie Cowell boos naar ons kijken, maar dit keer besluit ik niks te zeggen.

'Ik hoop dat je blij bent met jezelf,' zegt Louis tegen me terwijl meneer Cowell zijn uitleg geeft.

'Hoe bedoel je?' vraag ik verward.

'Je hebt toch de aandacht gekregen die je wilt,' zegt hij sassy.

'Ugh... Louis, ik heb je op de fiets nog vertelt dat het me daar helemaal niet om gaat,' zeg ik.

'Waarom zoen je anders Leigh-Anne midden in de gang,' zegt hij emotieloos.

'Omdat ik dat wilde. Ik doe wat ik zelf wil en ik laat dat niet bepalen door andere,' zeg ik boos.

'Uhum ja, je bent hier ook gewoon hetzelfde als thuis,' zegt hij sarcastisch.

'Maar weetje. Waarom ben jij zo met mij bezig?' vraag ik verbaasd.

'Omdat ik je fucking beste vriend ben en om je geef,' zegt Louis boos. Hij haalt boos zijn benen van de tafel en hij gaat rechtop staan. Hij pakt zijn tas en hij loopt richting de deur van het lokaal. Ik loop achter hem aan.

'Dus dan bepaal je wat ik wel en niet mag doen?' vraag ik boos.

De hele klas inclusief meneer Cowell kijkt ons nu raar aan. Louis loopt het klaslokaal uit, maar ik volg hem. Ik laat de deur met een harde knal dicht vallen. 

Op de gang gaat onze hele discussie gewoon weer verder.

Hoofstuk 10 jongens! Hopelijk vinden jullie het leuk. Vergeet niet te stemmen en het boek toe te voegen aan je bibliotheek. Op ons account staan ook nog andere Larry boeken!

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHOnde histórias criam vida. Descubra agora