18. // Mind your own business.

2.9K 96 4
                                    

POV Harry Edward Styles

Ik lig in bed. Het is zondagavond. Gister avond sliep ik met Louis. Maar nu lig ik alleen. Het is zo raar. Het is allemaal zo snel gegaan. Ik ben bang voor morgenochtend. Ik ben bang dat mensen gaan zien dat Louis en ik samen zijn. We zullen het zo goed mogelijk verbergen, maar alsnog ben ik bang. Ik ben bang om er niet meer bij te horen. Ik ben bang om niet meer de coolste te zijn. Ik ben bang om gepest te worden. Mensen denken dat ik stoer en dapper ben, puur alleen om hoe ik eruit zie. Maar die mensen hebben het fout. Ik doe me anders voor dan hoe ik echt ben en op een of andere manier voelt dat fijn. Het voelt fijn dat mensen niet alles over je weten. Het voelt fijn dat mensen naar je opkijken. Het voelt fijn om geliefd te worden.

Ik voel mezelf moe worden en na een tijdje vallen mijn ogen dicht.

*next day*

De volgende ochtend zit ik weer op de fiets met Louis die naast me fietst. Ik tril een beetje, ik ben zenuwachtig.

'Harry, het komt goed,' zegt Louis om me gerust te stellen.

Ik knik zachtjes.

We fietsen verder naar school en als we er zijn, zetten we onze fietsen in de fietsenstalling. We zijn te laat zoals normaal, dus de gangen zijn leeg. We zoeken ons lokaal op en dan lopen we naar binnen. Ugh, maandagochtend wat betekent dat we meneer Cowell hebben. Als we de klas binnen komen lopen kijkt iedereen ons aan. 

Meneer Cowell wilt wat zeggen over dat we te laat zijn, maar dan besluit hij toch zijn mond te houden. Ik kijk hem aan en dan haal ik mijn wenkbrauwen op. Niall, Liam, Louis en ik lopen naar onze plekken. Er wordt gelachen zodra ik ga zitten. Ik kijk de klas raar aan. Wat is er aan de hand? Heb ik iets raar aan? Heb ik iets raars gedaan? Ik besluit het te negeren en plaats te nemen op mijn stoel. Louis kijkt me aan. Ik haal mijn schouders op, omdat ik geen idee heb wat er aan de hand is.

Er wordt opnieuw gelachen en het gaat duidelijk om Louis of mij. Het maakt me boos. Ik wil weten wat er aan de hand is.

'WAT IS ER IN HEMELSNAAM AAN DE HAND?!' roep ik door het lokaal. Opnieuw wordt er gelachen. Dan wordt er door iemand een schoolkrant naar me toe gegooid. Ik hoef de krant niet open te slaan aangezien er een hele grote foto op de voorkant staat.

Een foto van mij en Louis zittend op het bankje bij de speeltuin, ZOENEND!

De woede komt in mij naar boven. Ik gooi de krant weg. Hij valt op de grond. Louis pakt de krant op en zodra hij de foto ziet betrekt ook zijn gezicht. Ik zie de woede in zijn ogen.

'WIE HEEFT DIT GEDAAN?!' roep ik hard door het lokaal. 'HE!'

'Harry mond dicht en zitten,' zegt Cowell streng en dan kom ik tot de conclusie dat ik ben gaan staan. Louis staat naast me.

'Bek dicht, Cowell,' zeg ik brutaal tegen hem.

'WIE IS ER ZO DAPPER OM DIT IN DE SCHOOLKRANT TE ZETTEN EN VERVOLGENS NIET TE LATEN MERKEN DAT JIJ HET BENT HÉ?!' roep ik kwaad door het lokaal voordat meneer Cowell nog wat kan zeggen.

De hele klas is stil. Niemand durft een spier te bewegen. Ondertussen zijn Niall en Liam ook gaan staan. Niall kijkt nog steeds naar de foto van ons, maar ik trek de krant uit zijn handen. Ik scheur hem in stukjes en vervolgens laat ik alle snippers op de grond vallen.

Ik weet niet wat Niall en Liam denken. Ze staan naast mij en Louis, dus het ziet er naar uit dat ze voor ons opkomen.

'HARRY ERUIT!' roept meneer Cowell hard door de stille ruimte.

Ik pak mijn tas van de grond. En dan loop ik naar de richting van de deur. Louis, Liam en Niall volgen. Ze hebben nog geen woord gezegd, maar dan schrik ik van Louis reactie.

'ALS IK WEET WIE DIT GEDAAN HEEFT HÉ. DIEGENE GAAT ERAAN!' roept hij door het lokaal net voordat hij de deur met een harde knal dicht laat vallen. We lopen met z'n vieren door de lange gang. We zijn alle vier kwaad.

'WHAT THE FUCK!' roept Liam hard naar ons terwijl we alle vier boos door de gang lopen. Er staan verschillende prullenbakken tegen de muren die we één voor een om trappen. Al het afval valt eruit.

'ZIJN JULLIE HOMO?!' roept Liam nog een keer hard nadat ik een prullenbak omgetrapt heb.

'TUURLIJK NIET MAN SUKKEL!' roep ik boos terug.

'WAT BETEKENT DIE FOTO DAN?!' roept Liam hard.

'HET IS NEP, LIAM! DAT KAN JE ZELF TOCH OOK WEL ZIEN!' roept Louis.

We lopen hier met z'n vieren. Louis en ik proberen onszelf te verdedigen, Liam weet niet wat hij heeft gezien en Niall is stil.

Wanneer we de hele gang doorgelopen zijn en alle prullenbakken omgegooid zijn komen we aan bij het hokje van de conciërge.

'Hey, moet dat?!' vraagt de conciërge kwaad terwijl hij naar de prullenbakken wijst en boos uit zijn hokje komt gelopen.

'Dat is je baan toch?!' vraagt Niall boos. Eindelijk hij zegt wat.

De conciërge kijkt Niall boos aan, maar loopt dan toch naar de prullenbakken wat betekent dat zijn hokje leeg is. Louis grijpt zijn kans en loopt het kleine kamertje binnen. Hij drukt op het knopje van de intercom en hij begint te praten.

'Zodra wij weten wie er achter de foto zit, heeft die persoon een groot probleem!' roept Louis boos. 'Groetjes Louis, Liam, Niall en Harry!' roept hij er nog achteraan en daarna zet hij de intercom uit. De conciërge komt er boos aan gelopen, maar we rennen weg. We rennen naar de fietsenstalling waar we onze fietsen pakken en weg fietsen van het gebouw.

Weg van deze kut school!

Hoofdstuk 18 jongens! Vergeet niet te stemmen en op ons account te kijken. We hebben nog een aantal andere Larry boeken. Ook kun je ons account volgen om van alles op de hoogte te blijven.

Loveyou

x Iworkinabakery


Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now