21. // You make me feel loved.

2.9K 91 15
                                    

POV Harry Edwards Styles

Louis en ik verbergen onze relatie zo goed mogelijk op school. In de pauzes zitten we samen bij Liam, Niall, Eleanor en Leigh-Anne. Net zoals normaal. Toch zit Louis iets dichter bij Eleanor om de mensen te laten denken dat ze een relatie hebben. Technisch gezien hebben ze ook een relatie, ik bedoel Eleanor weet niet dat wij wat hebben. Ik doe precies hetzelfde Leigh-Anne. 

Het is niet dat ik haar gebruik. Ik vind haar een hartstikke leuke meid. Ze is knap, ze heeft een mooie stem en ze is super aardig. Maar deze dagen doen we gewoon extra klef om de mensen ervan te overtuigen dat de foto die ze hebben gezien nep is. Het is moeilijk.

Het is moeilijk om Louis zo met Eleanor te zien, maar ik doe precies hetzelfde. het is moeilijk om de hele school zo voor de gek te houden. Het is moeilijk om net te doen alsof je verliefd bent op je vriendin terwijl je vrienden weten dat je gay bent.

En waarom doen we dit?

Omdat we bang zijn voor alle reacties. Ik ben bang voor de reacties van mijn ouders en zus. Ik ben bang voor de reacties van de school en ik ben bang voor de reacties van de rest van de wereld.

Toen de foto van mij en Louis in de krant stond werden we hard uitgelachen. Natuurlijk ik zou ook hard lachen als je erachter komt dat de twee coolste jongens van de school gay zijn.

Het is niet dat ik dit mijn hele leven hoef te verbergen. Het is gewoon dat ik deze school af wil maken zonder gezeik. Ik wil het aan de wereld kunnen vertellen wanneer ik er klaar voor ben, wanneer ik sterk en zelfverzekerd genoeg ben. Wanneer ik trots op mezelf en Louis kan zijn. Wanneer ik accepteer wie ik echt ben.

Leigh-Anne zit op mijn schoot terwijl we buiten op het gras zitten. Ze zit met haar gezicht naar de van mij. Ze plukt bloemetjes die ze vervolgens in mijn bruine haren doet. Ik leun met mijn handen naar achteren waardoor ik stevig zit. Het is een mooie dag vandaag. Het is september en de lucht is helder blauw. Geen wolk te zien. 

Ik kijk opzij. Ik zie Louis en Eleanor samen op het gras liggen. Ze lachen samen. Er komt een jaloers gevoel in me naar boven, maar ik besluit het te laten. Louis mag ook lol hebben met andere mensen. Ik wil geen jaloers vriendje zijn, die niks goed keurt. Een beetje vrijheid in een relatie is fijn. En bovendien is Louis hartstikke gay, dus wat zou hij ook moeten doen met een meisje?

De dag gaat voorbij en Louis en ik fietsen samen naar zijn huis. We zijn laat uit en gelijk als we bij zijn huis zijn stappen we de auto in. We rijden naar de crèche waar we zijn zusje en broertje, Ernest en Doris, ophalen.

Ze lachen wanneer ze ons zien.

'Ze zijn blij om je weer te zien,' zegt Louis blij. Het is zo apart dat kleine kinderen je zo blij kunnen maken. Kleine kinderen lijken zo te genieten van alles in het leven. Geen zorgen aan hun hoofd en gewoon alleen plezier hebben. Iets waar ik wel wat van kan leren.

Wanneer Doris naar mij toe gerend komt, hurk ik zodat ik haar in mijn armen kan nemen. Ze slaat haar kleine armpjes om mijn nek en ik sla mijn armen om haar heen. Ik ga rechtop staan waardoor ik haar optil. Ze houdt me nog steeds stevig vast. Het voelt zo fijn om zo'n klein lichaampje tegen je aan te hebben.

Na een tijdje zet ik haar weer zachtjes terug op de grond. Ik pak haar hand vast en daarna lopen we samen met Louis en Ernest het gebouw uit. In de auto zet Louis de tweeling vast in hun stoeltjes. Ik houd ervan om Louis bezig te zien met zijn broertje en zusje. Hij is zo zorgzaam.

Als de tweeling vast zit rijden we terug naar het huis van Louis. We pakken de tweeling en daarna lopen we het huis binnen. Op de bank zitten Daisy, Phoebe en Fizzy een film te kijken. Wanneer ze mij ook in de deuropening zien staan kijken ze blij.

Ik zeg iedereen gedag en daarna lopen we met de tweeling naar de keuken, waar Lottie en Tommy al staan te koken. Het ruikt lekker. Louis en ik besluiten Lottie en Tommy te helpen aangezien ze een grote keuken hebben en we veel eten moeten maken. Ik en Louis zetten de tweeling op het keukeneiland. En daarna beginnen we Lottie en Tommy te helpen met koken.

'Blijft Harry mee eten?' vraagt Lottie aan Louis. Louis kijkt me aan.

'Als het mag,' antwoord ik.

'Tuurlijk, je bent altijd welkom,' antwoordt Lottie wat me een goed gevoel geeft. De familie van Louis is zo aardig. Ze zijn met zo veel en ze zitten in een moeilijke tijd, maar alsnog helpen ze iedereen.

Louis en ik snijden de groenten terwijl Lottie en Tommy de rijst koken en de kip bakken.

Zo zijn we binnen no-time klaar en staat het eten op tafel. De vader van Louis is ondertussen ook thuis gekomen, waardoor we nu met z'n tienen aan de tafel zitten. 4 aan beide kanten en twee mensen op de kop. Louis en ik zitten naast elkaar met aan de andere kant van hem Ernest en aan de andere kant van mij zit Doris.

Ik help Doris met eten terwijl Daisy en Phoebe een heel verhaal vertellen over school. 

Hoofdstuk 21 jongens! Vergeet niet te stemmen en op ons account te kijken. We hebben nog een aantal andere Larry boeken. Ook kun je ons account volgen om van alles op de hoogte te blijven.

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now