36. // All I need is you.

2.7K 86 44
                                    

POV Louis William Tomlinson 

Ik trek terug uit de zoen en ik kijk naar de groep mensen die zich om ons heen heeft gevormd. Ik zie Eleanor en ik kijk haar dankbaar aan. Ze heeft me echt geholpen en in deze situatie ben ik er pas achter gekomen hoe goede vriendin ze is.

'Kan ik alsjeblieft met je praten?' fluister ik vragend in het oor van Harry. Hij knikt en pakt gelijk mijn hand. Hij neemt me mee uit de menigte en we lopen naar een langzaam plekje.

'Sorry, Hazz,' zeg ik zachtjes.

'Voor wat?' vraagt hij niet-begrijpend.

'Ik heb je zo boos gemaakt. Harry, je was niet meer te stoppen. Iedereen was bang voor je en dat kwam allemaal door mij,' zeg ik.

'Ik was zo boos, Lou. Omdat ik je miste. Ik kon er niet tegen dat ik niet bij je was en de ruzie voelde niet goed. Ik had mezelf niet meer controle, maar je hebt me geholpen. En dat vind ik het allerbelangrijkste. Je liet me niet in de steek en dat deed ik wel,' vertelt Harry eerlijk.

'Het spijt me heel erg, Lou,' zegt hij zachtjes en langzaam rolt er een traan over zijn gezicht.

'Het is goed, Hazz,' zeg ik tegen hem waarna ik hem een klein kusje op zijn wang geeft en daarna de traan van zijn wang afveeg.

'Je bent schattig als je boos bent,' zegt Harry dan opeens.

'En jij bent schattig als je huilt,' zeg ik lachend.

'Zullen we gaan dansen?' vraagt Harry waarna hij zijn hand naar me uitsteekt. Ik knik en pak de hand van hem aan. Hij leidt me weer terug naar de dansvloer waar we vervolgens in het midden gaan staan. Iedereen mag zien dat het weer goed is tussen ons.

Harry houdt me vast bij mijn heupen waarna ik vervolgens mijn handen in zijn nek leg. Ik sta bijna op mijn tenen, omdat hij zo lang is.

Ik geniet van het moment. Wat heb ik Harry gemist. Het voelt zo goed om hem weer vast te houden. Het voelt zo goed om hem vast te kunnen hebben terwijl er super veel andere mensen om ons heen staan. Op het begin keek iedereen ons aan, maar nu is iedereen druk aan het feesten. Sommige mensen zijn al aardig aangeschoten.

Harry komt achter me staan waardoor ik zijn buik tegen mijn rug voel. Hij slaat zijn armen om me heen en dan voel ik zijn adem in mijn oor.

'Lieve Lou, wil je alsjeblieft mijn vriendje zijn?' fluistert hij in mijn oor. Ik draai me om zodat ik hem in zijn ogen aan kan kijken. Hij wacht op een antwoord en die geef ik hem door mijn lippen op de zijne te drukken.

Harry trekt me gelijk dichter naar zich toe en dan ontmoet mijn tong de zijne. Dit gevoel heb ik zo erg gemist. Ik proef Harry's smaak en dat geeft me een veilig gevoel. Harry wilt duidelijk de leiding en die geef ik hem ook.

Als we allebei geen adem meer hebben trekken we terug. We staan dicht tegen elkaar waardoor ik zijn mooie groene ogen kan zien. Dan kijk ik naar zijn kleding. Hij ziet er zo netjes en mooi uit.

'You look beautiful, Love,' zeg ik zachtjes. Hij krijgt een glimlach op zijn gezicht.

'You're so so pretty, babe,' zegt Harry waardoor ik nu ook een lach op mijn gezicht heb.

'Wil je vanavond bij me slapen?' vraag ik.

'Altijd, baby.'

Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan. Ik ben zo moe van deze avond. Ik ben zo boos en verdrietig geweest en nu ben ik zo blij en gelukkig. Deze avond heeft zo veel met me gedaan waardoor ik nu helemaal op ben. Harry merkt het op.

'Wil je naar huis?' vraagt hij zachtjes in mijn oor. Ik knik.

'We moeten Leigh en Eleanor nog thuis brengen,' zeg ik met een zucht. Harry en ik draaien ons beide om om de twee meiden te vinden. Zodra ik ze zie, zie ik dat ze nog flink aan het dansen zijn. Die twee zijn voorlopig nog niet van plan om naar huis te gaan.

'Misschien kan ik aan Niall vragen of hij ze naar huis wilt brengen,' zeg ik. Harry knikt.

Ik pak Harry's hand en samen lopen we naar de twee meiden toe.

'Sorry girls voor deze avond...' begin ik.

'Lou en ik hadden ruzie en dat hebben we weer goed gemaakt. We zijn zeg maar weer samen...' gaat Harry verder. Ik zie het gezicht van Leigh-Anne betrekken en dan rent ze hard weg.

'Uhm... ik denk dat ik dit even moet fixen,' zegt Harry waarna hij achter Leigh-Anne aan rent.

POV Harry Edward Styles

Leigh-Anne rent de vrouwentoiletten in en zonder nadenken ren ik achter haar aan. Als ik de wc's binnen ben zie ik dat ze huilt. Als er iets is waar ik niet tegen kan is dat mensen huilen waar ik veel om geef. Ik trek haar snel in een knuffel. Het boeit me niet dat haar tranen over uitgelekte mascara op mijn shirt komt.

'Harry, waarom?' vraagt ze huilend terwijl ze me nog steeds vasthoudt. 'Waarom Louis?'

Ik trek terug uit de knuffel zodat ik haar kan zien. De uitgelekte mascara is te zien over haar hele gezicht, maar als nog ziet ze er prachtig uit.

'Omdat ik van hem houd,' zeg ik nu ook bijna huilend. Ik heb haar zoveel pijn gedaan en dit allemaal op haar feest.

'Ik dacht dat je van me hield,' zegt ze.

'Babe, je moet weten dat ik zielsveel van je houd. Je bent de beste vriendin die ik me ooit kan voorstellen, maar ik voel niks voor je.'

'Het geeft niet, Hazz. Ik denk dat ik het nog even moet verwerken,' zegt ze waarna ze haar tranen wegveegt.

'We blijven nog steeds best friends toch?' vraag ik. 'Jij en ik voor altijd.'

'Jij en ik voor altijd. Ik heb altijd al een gay best friend willen hebben,' zegt ze lachend waardoor ik ook moet lachen.

'Ik weet zeker dat je ook iemand gaat vinden, Leigh,' zeg ik en dat meen ik oprecht.

'Thanks, Hazz,' zegt ze waarme ze me een kus op me wang geeft. Ik geef haar nog een knuffel. Dan loopt ze naar de spiegel.

'Iewh, ik zie er echt verschrikkelijk uit,' zegt ze lachend waarna ze gauw probeert de mascara weg te halen.

'Babe, you look perfect tonight,' zeg ik tegen dr.

'Thanks, Harry,' zegt ze.

'Uhm... Lou wilt eigenlijk naar huis. Is het goed als Niall jou en Eleanor thuisbrengt?' vraag ik nadat ze weer naast me staat. Ze knikt.

'Veel plezier met Eleanor nog,' zeg ik.

'Nou, dat kan ik beter tegen jou zeggen. Ik weet wel wat er vanavond met jou en Louis gaat gebeuren,' zegt ze lachend.

'Dat weet jij helemaal niet,' zeg ik met een big smile op mijn gezicht.

'Het begint met N en het eindigt op EUKEN,' zegt ze.

'Nasi uit eigen keuken?' zeg ik lachend waardoor we de slappe lach krijgen.

Zodra we allebei weer bij gekomen zijn, geef ik haar een knuffel en loop ik de wc's uit.

'Bye, babey!,' roep ik nog hard.

'Bye, Hazza!' roept ze terug. 'En doe voorzichtig,' roept ze er nog snel achteraan.

'Met wat?!' roep ik voor de grap.

'MET SEKS!' roept ze terug waardoor ik heel hard moet lachen. 

Een lekker lang hoofdstuk, omdat het kan! Maar ik heb even een vraagje. Willen jullie dat ik in het volgende hoofdstuk smut schrijf of moet ik dat skippen. Let me know.

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang