14. // I finally realize.

3.1K 116 45
                                    

POV Harry Edward Styles

De dagen op school zijn awkward. In de pauzes zit ik gewoon met Louis, Niall en Liam. Maar ook Leigh-Anne en Eleanor zitten erbij. Louis en ik hebben allebei een vriendin en dat laten we goed zien aan elkaar. Volgens mij wilt hij mij laten merken dat hij mij niet mist. Dat hij best zonder mij kan leven en prima een relatie kan hebben met een meisje. Hij is bi, dus dat kan ook. Maar alsnog vind ik hem en Eleanor niet helemaal top. 

Eleanor is een prachtige meid en ze is super aardig. Louis is precies zo. Maar of ik hun bij elkaar leuk vind weet ik niet. Ik heb een soort van jaloers gevoel van binnen. Vind ik het zo erg dat mijn beste vriend bezet is door een ander? Natuurlijk zou ik wel weer vrienden met hem willen zijn, maar ik weet niet hoe ik dat moet aanpakken. Het is niet dat we helemaal niet meer met elkaar omgaan. Ik bedoel, ik praat tegen hem, we werken samen met schoolopdrachten en we pesten meneer Cowell nog steeds samen.

'Ik heb een idee!' zegt Eleanor opeens heel enthousiast terwijl we allemaal gewoon ons broodje aan het eten zijn.

'Wat nou als we op dubbeldate gaan?' vraagt ze. Ik kijk haar raar aan.

'Ik bedoel. Leigh en ik zijn beste vriendinnen en jij en Louis,' zegt ze tegen mij. Blijkbaar weet ze nog niet wat er gaande is tussen mij en Louis. Eleanor wilt op een dubbeldate met mij terwijl haar vriendje verliefd is op mij. Ze moest is weten. Toch knik is. Ik kijk Leigh-Anne aan en ook zij is enthousiast over het idee van Eleanor.

Dan kijk ik Louis aan. 'Vind jij het ook een goed idee?' vraag ik aan hem. Hij kijkt me aan. Hij probeert aan mijn gezicht af te lezen wat ik er van vind. Ik geef hem een kleine glimlach om te laten zien dat ik het wel oké vind. Hij knikt.

'Is goed,' antwoordt hij. Eleanor en Leigh-Anne springen elkaar blij in de armen.

'Ik haal jullie vrijdag wel op,' zegt Louis vervolgens aangezien hij de enige is met een auto.

En zo gaat het plan. Op vrijdag zie ik de auto van Louis voor mijn huis. Ik zeg mijn ouders gedag en dan ga ik met Louis mee. Ik ga voorin zitten naast hem. Beide zeggen we niks. We weten niet waar we over moeten praten. Het gaat gewoon nog niet zo goed tussen ons. We zeggen weinig dingen tegen elkaar de afgelopen dagen. Alleen als het echt moet. Ik mis hem wel. Natuurlijk. 

We waren eerst zo close. Maar toen Louis vertelde dat hij verliefd op me was wist ik niet wat ik moest doen. Ik dacht dat het beter was om afstand te houden. Als we minder met elkaar omgaan gaat het vast weg dacht ik. Ik weet niet of het gewerkt heeft, want nu is onze hele band weg. Ik weet niet wat Louis voelt en ik weet niet wat ik voel.

Ik heb er nooit over nagedacht om verliefd te worden op een jongen. Ik vond het altijd zo duidelijk dat ik op meisjes viel, maar nu begin ik aan mezelf te twijfelen. Misschien durf ik het ook niet zo goed. Homo's worden veel sneller gepest en dat is juist iets wat ik wil voorkomen. Op school sta ik nu goed bekend en dat wil ik zo houden.

Als we bij het huis van Eleanor zijn pikken we haar en Leigh-Anne op die daar ook is. Samen rijden we vervolgens naar de bowlingbaan. De meiden vonden het een leuk idee om te gaan bowlen en Louis en ik stemden in. We hadden eigenlijk ook niet echt een keus, maar ik vond het prima.

We pakken allemaal een paar schoenen die we vervolgens aan doen. Daarna lopen we naar de baan die we toegewezen kregen.

Leigh-Anne moet beginnen met gooien en ik zie aan haar dat ze niet precies weet wat ze moet doen. Ik pak een bal voor haar uit uit het rek. Ik kies voor een niet al te zware bal. Ik pak haar vast en doe dan haar vingers voorzichtig in de gaten van de bal. Ik ga achter haar staan terwijl ik samen met haar de bal vasthoud. Ik zwaai de bal naar achteren en wanneer de bal naar voren gaat laat ik hem los. De bal raakt de baan en rolt naar de 10 kegels. Leigh en ik kijken in spanning naar de kegels en wanneer ze allemaal omvallen geven we elkaar een knuffel.

'Een strike!' zeg ik blij in haar oor.

'Dankje,' zegt ze wanneer we ons uit de knuffel trekken en we elkaar in de ogen aankijken. Het valt me nu pas op hoe mooi ze er vanavond uitziet.

'You look amazing sweetie,' fluister ik in haar oor. Ze bloost. Ik geef haar een kusje op haar wang en daarna loop ik naar het rek met de ballen om zelf een bal te pakken aangezien ik aan de beurt ben. Ik gooi de bal en 7 kegels vallen om. Bij de tweede poging zorg ik ervoor dat alle kegels vallen. Als ik klaar ben met mijn beurt ga ik op het bankje zitten.

Dan zie ik pas hoe ongelukkig Louis eruit ziet. Hij heeft dikke wallen onder zijn ogen zitten, hij ziet er bleek en moe uit en ik zie de verdriet die hij heeft. En dan realiseer ik me alles pas. Alles komt eindelijk bij elkaar.

Louis werkt thuis hard om voor zijn zusjes te zorgen aangezien zijn moeder er niet meer is. Tegelijk probeert hij op school nog enigszins zijn best te doen om dit jaar te halen en zijn diploma te krijgen. De aandacht op school is ook niet makkelijk. Iedereen zegt dingen over je die helemaal niet waar is. En hij is ook nog verliefd op een jongen die niet meer weet wat hij moet doen.

Ik hoor hem te helpen. Ik krijg spijt van de dingen die ik heb gedaan. Ik heb spijt dat ik Louis zomaar heb laten vallen wanneer ik hem eigenlijk hoorde te helpen. Ik ben een idioot. 

Hoofstuk 14 jongens! Hopelijk vinden jullie het leuk. Vergeet niet te stemmen en het boek toe te voegen aan je bibliotheek. Op ons account staan ook nog andere Larry boeken!

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu