12. // I regret it.

3.1K 108 26
                                    

POV Louis William Tomlinson

'Wil jij je verhaal vertellen?' vraagt Harry dan. Ik knik langzaam mijn hoofd. Ik zou het toch ooit aan hem moeten vertellen.

'Ik kwam er dus op mijn oude school achter dat ik bi was. Ik vond het niet zo'n groot probleem toen ik erachter kwam, maar zodra andere leerlingen van mijn school het wisten wist ik dat ik een hele grote fout had gemaakt. Opeens voelde ik me helemaal niet meer trots om gay te zijn. De leerlingen wisten nu hoe ze me konden raken. Ze scholden me uit met vieze woorden waardoor ze mijn zwakke plek raakte. Ik voelde me niet meer veilig en ben uiteindelijk weggegaan van die school,' vertel ik.

Het duurt lang voordat het eruit is, maar Harry dwingt me niet en laat me rustig mijn verhaal vertellen. Dit is dan misschien niet het hele verhaal, maar een deel weet hij nu.

'Ik vind je zo dapper, Lou,' zegt Harry opeens. Ik kijk hem verbaasd aan. Ik dapper? Laat me niet lachen!

'Ten eerste heb je gewoon vertelt dat je gay was op je oude school, maar ook nu. Ik had het waarschijnlijk niet durven te vertellen na dat gedoe op je oude school. Ten tweede je bent gewoon door gegaan. Je bent naar een nieuwe school gegaan en je hebt jezelf weer helemaal opnieuw opgepakt. Iedereen op deze school mag je nu! En als laatste, maar misschien ook wel het belangrijkste. Je zorgt zo goed voor je zusjes en je broertje. Je helpt ze zo goed. Ik weet dat we weinig bij jou huis zijn, maar het lijkt me zo leuk om je zusjes weer een keer te zien,' vertelt Harry.

'Tuurlijk mag jij mijn zusjes nog een keer zien. Ze missen je,' zeg ik blij.

'Lou, het is niet zomaar iets om je moeder te verliezen. Je blijft zo sterk en zo positief. Je moet weten dat ik enorm trots op je ben. Hopelijk kan jij dat ook op jezelf zijn,' zegt Harry met een lach op zijn gezicht.

Ik geef Harry een knuffel als een dankbaar gebaar. Hij vrolijkt me echt op. Na de knuffel ontstaat er een stilte. Ik denk dat we beide de informatie even moeten verwerken. We zijn beide niet blij met het verschil hoe we op school zijn en thuis. Maar misschien is het wel beter. Ik bedoel niemand is bang voor ons en we hoeven toch nog maar een jaar. Een beetje aandacht kan toch geen kwaad.

Er is één ding wat me wel echt dwars zit. Leigh-Anne en Harry. Ik vind Leigh super aardig. Het is een mooi, knap meisje met een geweldig uiterlijk en een prachtige stem. Zo'n meisje valt al snel in de smaak bij iedereen, dus ook bij Harry. Nu hun een relatie hebben is Harry dus niet meer single.

Ik snap het niet meer. Ik zoende Harry vandaag en hij duwde me weg. Daarna zoende hij mij terwijl hij een vriendin heeft en niet eens gay is.

'Harry?'

'Ja?'

'Waarom zoende je me vandaag?' vraag ik een beetje zenuwachtig voor zijn antwoord.

'Omdat je maar bleef praten en ik wilde dat je stopte,' zegt Harry makkelijk. Ik maak een 'oh' geluidje.

'Waarom zoende je mij?' vraagt Harry. Heeft hij dat dan nog niet door?

'Omdat... omdat... ik verliefd op je ben,' zeg ik zachtjes. Ik durf Harry niet aan te kijken. Ik ben bang voor zijn reactie. Wanneer ik na een tijdje nog steeds niks hoor, draai ik mijn hoofd rustig zodat ik zijn gezicht kan zien. Harry kijkt voor zich uit. Hij zegt niks. Ik zie hem denken. Waar zou hij nu aandenken?

Ik durf niks te zeggen. Ik ben bang om iets fouts te zeggen.

'Uhm... ik denk dat het het beste is als ik weg ga,' zeg ik zachtjes. Harry geeft geen antwoord. Hij staart nog steeds naar de muur. Ik sta op van de bank. Ik pak mijn sleutels en daarna doe ik in de gang mijn jas en schoenen aan. Harry is achter me aan gelopen. Ik doe de deur van zijn huis open.

'Bye, Hazz,' zeg ik net voordat ik het huis wil lopen.

Harry zegt niks. Ik pak mijn fiets en daarna fiets ik naar mijn huis.

Wanneer ik weer in mijn eigen huis ben, zie ik dat Lottie er is.

'Ben je alleen?' vraag ik aan haar. Ze knikt.

'Tommy is even sporten,' zegt ze. 'Maar waarom ben je zo vroeg thuis?'

'Uhm... Harry en ik hadden ruzie en daarom zijn we de school uit gelopen. Daarna zijn we naar zijn huis gegaan,' vertel ik. 'Ik heb zoiets stoms gedaan, Lottie.'

'Wat is er, Lou?' vraagt ze bezorgd. Ik ga naast haar aan de tafel zitten.

'Ik ben verliefd,' begin ik.

'Dat is leuk toch, Lou?,' zegt ze blij.

'Nee, maar ik bedoel het is anders dan anders,' zeg ik.

'Wat is anders?' vraag ze niet-begrijpend.

'Dit is echt,' zeg ik.

'Dat is toch mooi,' zegt ze blij.

'Maar er is een probleem,' ga ik verder.

'Wat dan?' vraagt ze.

'Het is een jongen,' zeg ik waarna ik slik. Ze weet dat ik bi ben.

'Vandaag op de fiets hadden Harry en ik een goed gesprek. Toen we op school kwamen zoende hij een meisje midden in de gang. Een paar minuten later kwam hij de klas binnen gelopen. Iedereen zat al, maar hij was te laat. Ik vroeg aan hem of hij blij was met alle aandacht die hij kreeg. Toen ontstond er een ruzie en zijn we het lokaal uit gelopen. En... op de gang...' begin ik met het verhaal. Wanneer ik bij dat stukje kom gaat het allemaal niet zo makkelijk meer.

'En toen?' vraagt Lottie lichtelijk bezorgd.

'En toen zoende ik hem. Hij duwde me weg. Het was terecht. Hij wist niet eens dat ik gay was en hij is zelf niet eens gay. Ik werd boos op mezelf en Harry hielp me. Ik bleef maar praten, omdat ik in paniek was. En toen... en toen zoende Harry me. We besloten daarna naar zijn huis te gaan, voordat iemand ons zou zien. In zijn huis vertelde ik een verhaal van mijn vorige school,' vertel ik. Langzaam rolt er een traan over mijn wang.

'Gaat het?' vraagt Lottie.

'Ik heb gezegd dat ik verliefd op hem was, Lottie! Ik heb gewoon fucking gezegd dat ik verliefd op hem was! Why the fuck was ik zo dom?! Ik wist dat hij niet gay was!' roep ik boos en ik sla met mijn hand op de tafel waardoor Lottie schrikt.

'Shhh,' fluistert ze en ze aait over mijn rug. Iets wat me rustig maakt.

'Ik weet niet meer wat ik moet doen, Lottie,' zeg ik hopeloos. 

Hoofstuk 12 jongens! Hopelijk vinden jullie het leuk. Vergeet niet te stemmen en het boek toe te voegen aan je bibliotheek. Op ons account staan ook nog andere Larry boeken!

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu