Q & A

1.8K 37 13
                                    

De schrijfster

Mila_Blijsie - Waar is surferboy gebleven?

Ik heb surferboy verwijderd, omdat ik het concept niet leuk vond. Ook had ik er geen genoeg tijd meer voor en daarom heb ik besloten te stoppen met het boek. Ik heb een ander, leuker idee in mijn hoofd die ik graag wil uitwerken.

Poepenisleuk1 - Komt er meer smut in de volgende boeken?

Er komt zeker meer smut voor in de volgende boeken. Dit is het eerste boek wat ik ooit heb geschreven, dus het was een probeersel. Ik heb mijn vaardigheden nu veel beter ontwikkelt en dat ga ik zeker gebruiken in mijn volgende boeken.

Ons account

F514644 - Hoeveel mensen werken er aan dit account?

Er werken twee mensen aan dit account. Ik, Louise (de schrijfster van dit boek) en Fleur, mijn beste vriendinnetje.

Mila_Blijsie - Hoe kennen jullie elkaar?

Wij kennen elkaar van de middelbare school. In de eerste klas kwamen we bij elkaar in de klas en toen zijn we vriendinnen geworden.

Mila_Blijsie - Komen er nog boeken die niet over Larry gaan?

We vinden het beide leuk om Larry boek te schrijven en te lezen, dus voorlopig gaan we daar nog wel mee door. Misschien dat er ooit een boek komt die alleen over Louis of Harry zal gaan, maar dat zijn we nu nog niet van plan.

Mila_Blijsie - Hoe kwamen jullie op het idee om over Larry te schrijven?

We lazen beide veel Larry boeken en uiteindelijk kwamen we op het idee om zelf Larry boeken te gaan schrijven. Ik (Louise) begon met het schrijven en uiteindelijk begon Fleur ook te schrijven. We zijn vanaf toen dit account samen gaan delen.

F514644 - Komen er nieuwe boeken na Pride, Reputation en Issues?

Er komen zeker nieuwe boeken na Pride, Reputation en Issues. We hebben genoeg leuke ideeën om uit te werken en dat gaan we ook zeker doen.

F514644 - Waar halen jullie jullie inspiratie vandaan?

Wij halen onze inspiratie uit de realiteit, andere boeken en onze eigen gedachten. Meestal komen de ideeën vanzelf of we vragen het aan andere.

SamV03 - Wat is je favoriete cupcake?

Mijn favoriete cupcake is een cupcake met chocola, maar helaas ben ik nu op de gezonde toer. De favoriete cupcake van Fleur is ook een chocolade cupcake. Lekker origineel zijn we weer.

De zusjes van Louis

Mila_Blijsie - Zijn jullie blij dat Louis Harry heeft gevonden?

We zijn super blij dat Louis Harry heeft gevonden. Harry is super leuk en knap. Ook is het fijn om Louis zo gelukkig te zien door Harry. Ze zijn echt heel schattig samen.

SamV03 - Wat zijn jullie favoriete cupcakes?

Onze favoriete cupcakes zijn cupcakes met confetti. Ze zijn er zo leuk en kleurrijk uit en ze zijn ook nog eens heel lekker.

Gemma

Mila_Blijsie - Hoe vind je het dat je broer een vriendje heeft?

Ik ben super blij voor Harry dat hij eindelijk iemand heeft gevonden. Hij heeft nooit moeite gehad met relaties krijgen, maar ik ben blij dat hij nu eindelijk de ware heeft gevonden. Louis is een super leuke spontane jongen en past perfect bij Louis.

Louis

Mila_Blijsie - Wat vind je ervan dat Harry zich stoerder op school voordoet?

Op het begin was het heel erg wennen, omdat hij 2 hele verschillende kanten heeft. Maar ik ben zelf ongeveer hetzelfde. Gelukkig kunnen we nu al aardig meer onszelf zijn. En als ik eerlijk moet zijn hoe ik wel van de stoere Harry.

Harry en Louis

Poepenisleuk1 - Voel jullie jullie een voorbeeld voor de LGBT wereld?

We voelen ons geen voorbeeld van de LGBT wereld, maar meer een deel van deze wereld. Het was goed van ons dat we dat durfden te laten zien en misschien hebben we daarmee ook andere mensen geholpen.

F514644 - Zal de school positief of negatief reageren?

Wij denken dat de school positief zou reageren. De vorige keer deden ze dat ook. Ze houden van Larry Stylinson en hun reacties zijn geweldig. Het geeft ons een goed gevoel.

xSamuelypll - Hoe gaat het met jullie?

Het gaat goed met ons. We zijn super gelukkig nu we samen zijn en onze examens afgelopen zijn. We hebben eindelijk geen stress meer en nu kunnen we lekker genieten.

SamV03 - Wat zijn jullie favoriete cupcakes?

Louis: Mijn favoriete cupcake is wortelcupcake. Ik houd van wortels!

Harry: Ik ga denk ik toch voor de classic vanille cupcake. Saai, maar wel lekker.

Harry

Little-Tommo91 - Heb je spijt van wat je deed bij Louis?

Ik heb zeker spijt van wat ik Louis aan heb gedaan. Hij werd ongelukkig en dat kwam door mij. Ik heb hem laten vallen en dat had ik niet mogen doen. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en heb ik alles duidelijk uitgelegd. We proberen het nu te vergeten. Het is geweest en we kunnen het nu niet meer veranderen.

Niall

Directionerxhgfan - Wat was je eerste reactie toen je hoorde dat Louis en Harry iets hadden?

Ik had het niet echt aan zien komen, omdat ik van Louis niet wist dat hij bi was en van Harry had ik het al helemaal niet verwacht. Op het begin moest ik er wel aan wennen, maar ik vind ze super schattig samen. Nu ben ik heel blij dat ze samen zijn en ik ben blij dat ze het niet meer hoeven te verbergen.

SamV03 - Wat is je favoriete cupcake?

Mijn favoriete cupcake is sowieso eentje met chocola. Ik houd van chocola.

Kendall

F514644 - Wat vind je ervan dat Harry en Louis iets hebben?

Ik ben blij voor ze. Ze zijn gelukkig. Maar ja dat zorgt wel voor weinig roddels over nieuwe vriendinnetjes en ruzie enzo. En dat verkoopt toch het best. Nu heb ik vrij weinig te doen.

De antwoorden van de Q&A. Binnenkort komt de epiloog online, dus verwijder het boek nog niet uit je bibliotheek. 

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now