33. // You don't deserve me.

2.4K 95 40
                                    

POV Louis William Tomlinson

Ik druk op de deurbel van het huis van Eleanor. Vanavond is het feest, om te vieren dat Leigh-Anne heeft gewonnen en dat binnenkort de examens beginnen. Ik heb uiteindelijk gevraagd aan Eleanor of ze met mij naar het feest wilde gaan. Ze zei enthousiast ja en nu sta ik voor haar huis.

Eleanor verschijnt in de deuropening. Ze ziet er prachtig uit en daarvan is niks gelogen. Ze ziet er super mooi uit, maar het doet niks met me. Ik ben bi en Eleanor is precies mijn type, maar het is niet Harry.

'Je ziet er prachtig uit,' zeg ik waardoor ze een lach op haar gezicht krijgt.

'Dankje, jij ook gentleman,' zegt ze lachend wat er schattig uitziet. Ze stapt uit de deuropening en dan doet ze de deur dicht. Ik pak haar hand en samen lopen we naar de auto. Ik doe het portier voor haar open. Ze gaat zitten op de passagiersstoel en daarna doe ik de deur dicht. Ik loop naar de andere kant van de auto waar ik achter het stuur ga zitten. Ik start de motor en dan rijd ik zachtjes weg. Ik zet de radio aan en ik zing zachtjes mee.

'Ik ben blij dat je me mee hebt gevraagd, Lou. Je betekent veel voor me,' zegt ze lief.

'Geen dank, Love. Iemand zoals jij verdient een leuke date,' zeg ik nonchalant.

Als we bij school aangekomen zijn parkeer ik de auto op de parkeerplaats. Ik stap de auto uit en loop dan opnieuw naar de andere kant om de deur voor Eleanor open te doen. Wat een gedoe allemaal. Is het zo moeilijk om zelf de auto open te doen en er dan uit te stappen?

Ik steek mijn hand uit naar Eleanor die ze aanpakt en vervolgens stapt ze de auto uit. Ik doe de auto op slot en dan kaakt ze haar arm in de mijne en lopen we samen naar de ingang van de school.

Als Eleanor en ik de school binnen lopen, kijkt iedereen ons aan. Ik negeer het en loop gelijk door naar Liam en Niall met hun dates.

'Yoo guys,' roep ik gelijk. De jongens kijken om en krijgen gelijk een lach op hun gezicht. Ik geef ze beide een handdruk. Eleanor geeft Niall en Liam beide een kus op de wang. Ik doe precies hetzelfde bij de dates van Niall en Liam. Het zijn twee wel bekende meiden, maar ik heb ze nog nooit eerder met Niall of Liam gezien. Waarschijnlijk hebben ze gewoon de knapste meisjes uitgezocht. En alle meiden zeggen ja als een van ons hun vraagt. Zo makkelijk gaat het leven.

Eleanor gaat naast me staan en ik zeg mijn hand op haar heup. We lijken nu een perfect stel. Ik zie Liam en Niall allebei al met een drankje in hun hand staan.

'Uhm, ik ga ook even een drankje voor ons halen,' zeg ik waarna de jongens knikken. Ik geef Eleanor een teken dat ze kan blijven staan en dat ik zo weer terug kom. Ik loop naar de kantine die nu omgebouwd is als een soort van bar. Ik vraag om twee drankjes.

Als ik me om wil draaien om weer terug naar Eleanor te lopen zie ik Harry met Leigh-Anne. Een jaloers gevoel neemt mijn lichaam over. Ze komen ook richting de bar gelopen. Wanneer ze langs me lopen stoot ik 'per ongeluk' tegen Leigh-Anne aan.

'Gast, wat doe je?!' roept Harry boos. Hij is altijd gelijk zo agressief, terwijl ik weet dat hij niet zo is. 'Je gaat Leigh niet lastig vallen. Als je iets wilt melden zeg je het tegen mij. Je laat haar hier buiten.'

'Rustig, rustig. Niet gelijk zo agressief,' zeg ik. Hij voelt zich aangevallen.

'Wat bezielt je?' roept hij boos.

'Niks, helemaal niks!,' roep ik terug.

'Nou, blijkbaar wel IDIOOT!'

'WAT?! HOE NOEM JE ME NOU?!

'JE HOORDE HET WEL!'

Harry en ik staan tegenover elkaar. Er staat misschien net 2 meter tussen. We kijken elkaar aan, maar je kunt duidelijk zien aan ons allebei dat dit niet goed gaat aflopen.

'Harry, laat,' zegt Leigh-Anne zachtjes tegen Harry. Ze probeert hem weer mee te nemen, maar Harry is te sterk.

'Nee, Leigh-Anne. Deze mongool hier moet even leren hoe hij om moet gaan met mensen.'

'IK WEET NIET HOE IK OM MOET GAAN MET MENSEN?! NOU, LAAT ME NIET LACHEN!'

'LACHEN HÉ? VOLGENS MIJ KAN JE DAT NIET. JE LOOPT ALLEEN MAAR ROND MET DIE CHAGRIJNIGE KOP VAN JE!'

'MOET JIJ ZO NODIG ZEGGEN, VAN JOUW GEZICHT WORD JE OOK NIET BLIJ!'

Ondertussen staan er al een paar mensen om ons heen, die allemaal toe staan kijken. Dan voel ik opeens twee handen op mijn schouders. Het zijn Niall en Liam. Ook zie ik Eleanor naast me staan.

'Louis, laat gewoon. Hij is het niet waard,' zegt Eleanor.

'Nee, Love. Deze jongen moet even een lesje leren,' zeg ik boos.

'GA JIJ JE ER OOK NOG MAAR LEKKER MEE BEMOEIEN SLET!'

'WAT? HOE NOEM ELEANOR?!' roep ik uitdagend. 'ZEG HET NOG EEN KEER DAN!'

'ZE IS EEN VIEZE VUILE SLET!'

'JE HOUDT JE FUCKING BEK OVER DR!'

'WANT? IS ZE JE VRIENDIN?!'

'GAAT JE NIKS AAN. JE HOORT HAAR GEWOON NIET UIT TE SCHELDEN. ZE HEEFT NIKS MISDAAN!'

'EN WAT ALS IK DAT WEL DOE HÉ?'

'DAN BEN JIJ NOG LANG NIET JARIG!'

'NOU, EIGENLIJK OVER 2 MAANDEN!'

'ZOZO, JE KAN TELLEN. DAT VERBAASD ME OVER ZO'N KLEUTER!'

'NOG BETERE DINGEN TE ZEGGEN DAN ME ALLEEN MAAR UIT TE SCHELDEN?!'

'JA! DAT JE NIET GOED BEZIG BENT!'

'Je laat Louis fucking vallen voor dat?' zegt Liam en hij wijst naar Leigh-Anne. 'Jongens, iedereen ziet toch dat dit nep is joh.' 'Het enige wat je goed kan is harten breken, al die meisjes voelen zich rot door jou maar ze durven allemaal niks te doen. Maar Louis laat je niet zo makkelijk vallen, jongetje. Eerst een beetje lief doen en dan maar de makkelijke weg kiezen. Zo makkelijk gaat dat niet,' zegt Liam boos.

'JA JONGENS JULLIE HOREN HET GOED. DEZE JONGEN HIER IS FUCKING GAY!' roep ik.

'GAAN WE HET NU ZO SPELEN?'

'HOE SPELEN?'

'NOU JONGENS, LOUIS HIER HAD VROEGER EEN VRIENDJE. MAAR NADAT ZIJN MOEDER OVERLEED DURFDE HIJ NIET MEER!'

'MOET JIJ NODIG ZEGGEN SUKKEL! JIJ DURFT JE EIGEN OUDERS NIET EENS OVER JE RELATIE TE VERTELLEN!'

'IK HEB HET TOCH GEDAAN HÉ?' roept Harry nog steeds boos terug.

Nog steeds staan alle mensen om ons heen. Precies wanneer ik opzij kijk zie ik een flits. Fijn, een foto. En dan kijk ik waar de flits vandaan komt, Kendall. Ugh, die vervelende bitch van de schoolkrant. Heeft ze niet wat beters te doen.

'NOU JONGEN, WEES TROTS OP JEZELF. HOE LANG HEEFT ONZE RELATIE GEDUURD? IETS WAT JE NIET KAN HÉ? RELATIES VOLHOUDEN!'

Harry's ogen schieten nog verder open dan dat ze al waren en hij weet niet hoe snel hij uit moet halen met zijn vuist. Hij raakt me wat me alleen nog maar bozer maak. Ik geef hem een klap terug. Een paar mensen aan zijn kant proberen hem tegen te houden en Liam en Niall doen precies hetzelfde met mij. We worden beide uit elkaar gesleurd.

'KLOOTZAK!' roep ik terug, maar Niall en Liam sleuren me mee. Weg van Harry.

'FUCKING EIKEL!'

Nieuw hoofdstuk! Thanks voor alle votes en reads! Ga vooral door! Vergeet ons account niet te volgen.

Loveyou

x Iworkinabakery

Reputation // Larry Stylinson DUTCHWhere stories live. Discover now