➡5

5.2K 203 28
                                    

- Кога ще идват Хари и Луи? - попита Найл, нарушавайки тишината.

Още момчета?

В рая ли съм?

- Ами, би трябвало да дойдат всеки момент. - отговори просто  - Ще отида да донеса още чаши. - каза и се запъти към кухнята.

Замислих се за думите на Лиам, относно къщата. Очевидно много е обичал баба си, щом не е променил нито един цвят. Имах удоволствието да разгледам къщата. Имаше шест стаи, плюс тази на Лиам. И във всяка една стая имаше баня и тоалетна. Това си беше цяло имение, а не къща, ако питате мен! Всяка една от стаите бяха в различни цветове, като не се повтаряха. Примерно една от гостните беше в синьо и зелено, друга в кафеви нюанси, а стаята на Лиам бе в червено и черно. Доста интересна жена е била баба му.

- Пичовете са тук! - непознат мъжки глас ме извади от океана наречен 'моите мисли '.

Доста високо момче влезе и се разпльокна на дивана. Имаше къдрава коса и много татуировки! След него влезе сравнително по-ниско момче с разрошена кафява коса и сини очи. Бе по-кротък. Само по изражението му можех да забележа, че нещо го притесняваше.

Не е дарба, но за секунди разбирах, когато човек си е лепнал фалшива усмивка на лицето. Лесно е да се види. Поне за мен. Понякога това бе от полза, понякога не.

- Оу, кое е това секси маце? - попита къдрокосия, отглеждайки ме от върха на главата до петите. Познавах го едва от минути, а вече искам да му откъсна главата. Е, познавам е силна дума. Всъщност прекалено силна. Дори не знаех името му, а ми бъркаше в здравето.

- Това маце ще ти счупи ченето, ако не спреш да се държиш като жиголо. - изсъсках и го погледнах с присвити очи - Тръгвам си! - погледнах към Найл и се запътих към вратата.

Чух Найл нещо да казва, предполагам на онзи къдрокос малоумник. Това от негова страна бе неуважение към другия пол!

- Маделин, чакай! - русокоското извика и след секунда бе при мен - Може ли да поговорим за момент? - попита.

Кимнах и закачах да чуя какво ще каже.

- Отвън. - уточни.

Отново поклатих глава. Облякох якето си и излязох от къщата на Лиам.

- Знам, че ще прозвуча супер безотговорно и съжалявам затова, но ще те помоля да остана. Не съм се виждал с момчетата от много време и имаме много неща да обсъждаме и...

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now