➡️36

2.7K 150 5
                                    

Денят настъпи. Днес е рожденият ден на Луи, а подготовката за партито довечера, все още не беше готова. Елинор добавяше още неща в списъка с храната и напитките, а ние с Найл седяхме и потропвахме нервно с крак. Е, аз бях изнервената, а той просто слушаше някаква песен.

- Хайде, Елинор! - казах раздразнено. 

- Изчакай! 

Извъртях очи и дръпнах листа от ръцете ѝ. Хванах Найл за ръката и го поведох към колата. Нямаше да се справим! Бяхме много назад с подготовката. Партито започва след три часа, а ние все още не бяхме напазарували. Всеки имаше задачи. Аз и Найл трябваше да напазаруваме и след това да подредим всичко в хладилниците в ресторанта. Лиам и Елинор трябваше да отидат за тортата, а Хари за балони. Зейн разсейваше цял ден Луи. Беше позволил на няколко от работниците си, да доведат малките си деца, които тичаха из цялата сграда, а Луи се опитваше да ги укроти. 

- Маделин, успокой се! - Найл ме дръпна за ръката, обръщайки ме към себе си. 

- Няма да успеем! Имаме толкова много неща за вършене, а нямаме време и...

- Погледни ме. - каза със спокоен глас. Постави ръцете си на бузите ми и впери очите си в мен. През цялото ми тяло сякаш премина ток, а пулса ми се ускори. Устните ни бяха на няколко нищожни сантиметри, а аз не можех да ги докосна. - За да вземем всички тези неща ще ни отнеме около час. Най-много час и половина. През това време Елинор и Лиам ще са взели тортата, а Хари - балоните. Просто се успокой. Става ли? Ще се справим с всичко.

Въздъхнах леко и кимнах. В такива случаи, Найл винаги знае какво да каже, за да ме успокои. 

- Маделин

Отдръпнах се от Найл и погледнах в посока на гласа. 

Ерик.

Какво прави тук?

- Хей, какво правиш тук? - попитах с лека усмивка, приближавайки се към него като го дарих с кратка прегръдка. 

- Наех си апартамент в тази сграда. Ами ти? - усмихна се, показвайки трапчинките си. 

- С приятели организираме парти за рожден ден. - обясних. Погледнах часовника на ръката си и трепнах. Закъсняваме! - Съжалявам, но трябва да тръгваме. Ще се видим след празниците. - прегърнах го още веднъж, преди да задърпам Найл към колата. След двадесет минути, Найл спря колата пред огромен магазин, чието име не знаех. Взех листа от чантата си и с ирландеца взехме по една количка, влизайки в магазина. Скъсах листа на две части и му подадох едната, казвайки му, ако има проблем да звънне. 

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now