➡️29

2.9K 137 11
                                    

- Виждам, че все още си с него, Маделин. - каза с груб тон.

Отместих поглед от него и поклатих глава. Това не е този Джейсън, с когото се запознах преди няколко месеца. Джейсън би се радвал за мен и никога не би бил толкова груб. Не мога да повярвам, че онова сладко и мило момче го няма, а на негово място, е новия груб и през повечето време надрусан Джейсън.

Найл седеше зад мен и наблюдаваше сцената между мен и бившият ми най-добър приятел. Мълчеше си и не се бъркаше, което бе добре. Не исках да влиза в този безмислен разговор.

- Мога да ти дам повече от него, Маделин. - Джейсън извика, приближавайки се към мен. Найл застана до мен, увивайки ръката си около кръста ми. - Мога да ти дам всичко, което поискаш!

- Джейсън, стига! - повиших тон. - Нищо не можеш да промениш, разбери го. И не мисля, че точно сега и точно тук, трябва да говорим за това. - погледнах за последно към Джейсън, след което хванах ръката на Найл и го поведох към изхода.

- Един ден ще бъдеш моя, Маделин. Запомни го! - изкрещя зад гърба ми.

Найл се обърна и тръгна към него с ядосано изражение, но успях да го настигна на време. Застанах пред него и той се блъсна в мен, тъй като не можа да реагира толкова бързо и да спре.

- Ти - боцнах го по гърдите - в колата. Веднага! - Найл повдигна вежда и понечи да каже нещо, но го прекъснах. - Веднага казах! - повиших тон, привличайки няколко погледа на минувачи.

Найл погледна към момчето стоящо на вратата, след това към мен. Изпуфтя и се запъти към белия Range Rover. Усмихнах се победоносно и го последвах. През целия път до мола, Найл мълчеше и дори не ме поглеждаше. А щом паркира и заключи колата, тръгна в неизвестна посока за мен, без дори да ме изчака.

- Найл! - никаква реакция - Мамка му, Найл, спри! - извиках. Учудващо за мен, той спря и още по-учудващо никой не се обърна, за да разбере какво става.

- Какво? - изсумтя.

Можех да видя колко е ядосан, но и аз не оставах по-назад. Не може да ме зарязва насред мола, все едно съм му от онези курви, с които е преспал веднъж и те го преследват постоянно.

- Спри да се държиш като дете. - озъбих се.

- Ти изобщо чу ли го?

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now