➡21

3.5K 161 24
                                    

- Днес ще ходим до Старбъкс, нали? - попита Мелъди

Всички кимнахме и се запътихме към изхода. Часовете минаха бавно и мъчително. Очаквах последния звънец с нетърпение. Исках да звънна на Найл, защото вчера се сдърпахме. Караниците с Найл бяха последното нещо на света, което обичах. Щом излязохме, очите ми попаднаха на познат бял Range Over. Найл се бе облегнал на колата и се оглеждаше. Не се бяхме разбирали да идва, но нямах нищо против.

- Изчакайте ме тук. - казах на приятелите си и се затичах към Найл 

Найл ме видя и разпери ръцете си. Широка усмивка се бе настанила на лицето му. Веднаха залепих устните си за неговите. Найл използва момента, докато устните ми бяха леко разтворени и напъха езика си в устата ми. След като долових вкус на цигари, се отдръпнах, намръщвайки се.

Но пък може да е бил около пушачи.

Но тогава защо ще има дъх на цигари?

Ох, ще го мисля по-късно.

- Какво правиш тук? - попитах и го прегърнах 

- Дойдох да те взема. 

Колко сладко.

Той беше сладък.

- Оу. - усмихнах се глупаво - Ами, плановете малко ще се променят. - казах

- Защо? - попита

- С приятелите ми, всеки ден след училище ходим в близкия Старбъкс. - обясних 

- И искаш да кажеш, че дойдох напразно? - извъртя очи и можех да доловя раздразнението в гласа му

Настроенията му се сменят прекалено бързо.

- Не, разбира се, че не. Радвам, се че дойде. Ще дойдеш с нас. - усмихнах се - Но без колата. Старбъкс е само на една пресечка от тук. - хванах ръката му и го задърпах при приятелите ми, които все още ме чакаха. 

Докато ходехме към групичката ми, забелязах как няколко момичета го оглеждаха. Хванах ръката на Найл, преплитайки пръстите ни и хвърлих злобен поглед на кучките, които продължаваха да гледат гаджето ми. Той сложи ръката си на раменете ми, а аз се усмихнах самодоволно.

- Пич, тази кола твоя ли е?  - Зак посочи белия Range Rover 

- Не, на баща ми е. Никога не бих си купил бяла кола. Не е по вкуса ми. - засмя се, а малката и почти незабележима трапчинка, скокна на бузата му. Обожавам ги. Сладката усмивка и очарователната трапчинка.

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now