➡12

4.3K 175 14
                                    

Един месец по-късно

- Излъга ме, Найл! - изкрещях срещу него, а сълзите продължаваха да се стичат по бузите ми - Можеше да ми кажеш, че вече не изпитваш същото, а не...

Той въздъхна и разтри слепоочието си, поглеждайки за момент русокосата красавица. А именно Изабела. На живо още по-красива. В сравнение с нея, аз бях кофа за боклук.

- Замълчи, Маделин! - извика, прекъсвайки ме. - Не съм те лъгал за нищо, Мади! - опитваше се за държи тона си спокоен, но усещах колко ядосан бе - Просто ми позволи да ти обясня. - допълни със спокоен глас.

Поклатих отрицателно глава. Грабнах чантата си от стола и бързо закрачих към входната врата. Не можех да седя с нея в една стая. Имах чувството, че се задушавах. Чувствах се предадена, разбита, ненужда. Чувствах се ужасно. Гърдите ми горяха. От болка. Да завариш гаджето си, да се целува с друга, определено не е най-приятното чувство. Казваше ми да не ревнувам от нея, защото нямало причина. Чувствах се използвана. Но трябваше да се досетя. Изабела е красива, на неговата възраст е, познават се много време, преди да се появя аз в живота на Найл.

- Маделин, чакай! - извика. Пръстите му се увиха около китката ми. Обърна ме към себе си и обхвана лицето ми с дланите си. - Изслушай ме, моля те! Първо ме изслушай и ако все още искаш да скъсаме, ще уважа решението ти. - каза на един дъх, допирайки челото си в моето. Замислих се за момент, но кимнах.

- Аз ще довърша проекта, Бела. - каза Найл на русокоската. Тя кимна и събра нещата си. Погледна ме за секунда и излезе. Седнах на дивана и оставих чантата си.

- Слушам. - казах студено, без да го поглеждам

След секунда Найл се настани до мен.

- Погледни ме, скъпа. - каза меко, повдигайки брадичката ми. Сините ми ириси се сблъскаха с неговите - Не съм я целувал. Кълна се. - хвана ръката ми, преплитайки пръстите ни.

- Тогава защо...

- Тя ме целуна, но по бузата. Не знам защо го направи. Дойде за да довършим проекта за лекциите.Знам как е изглеждало отстрани, но.. - залепих устните си за неговите

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now