➡️41

3.9K 198 73
                                    

Докато се усетя, времето мина. Точно след десет минути трябваше да сме пред хотела. Облякох роклята, като внимавах да не разваля грима си. Червило реших да не слагам, защото Найл нямаше да му позволи да стои дълго на устните ми. Взех високите черни токове, които Елинор ми бе дала. За пръв и последен път обувам тези неща!

- Хайде, трябва да слизаме!

Кимнах и взех телефона си, пъхайки го отстрани в сутиена. Не ми се носеше цяла чанта за един телефон. Щом излязохме пред хотела, видяхме момчетата. Всеки един от тях беше облечен с официален костюм. Найл и Луи бяха с гръб към нас. Ирландеца погледна часовника си и прокара нервно ръка през косата си. Хари видя мен и Елинор, но му направихме знак да мълчи. Възможно най-безшумно се приближих към Найл и увих ръцете си около кръста му. Той първоначално се стресна и подскочи, но щом ме видя ме прегърна силно. След като се отдели от мен ме огледа от главата до петите и преглътна тежко. Обхвана бузите ми с ръцете си и долепи устните си до моите.

- Липсваше ми. - промърмори срещу устните ми. В отговор го целунах отново. Извадих кредитната карта и я мушнах в джоба му.

- Задръж си парите, Хоран. - изкикотих се и целунах бузата му.

- Не ми казвай, че не си я използвала. - каза заплашително, хващайки ръцете ми.

Ядоса се за толкова кратко време. Вътрешно се изкикотих. Аз бях единствената, която може да го ядоса за секунда. С едно просто изречение. 

- Ако не тя, аз ще ти го кажа! Не плати с твоята карта.

- Елинор!

- Маделин! - ирландеца повиши тон.

- Найл!

- Луи!

Всички погледахме странно към Луи.

- Накъде без мен? - вдигна рамене и се изкикоти, което предизвика и нашият смях.

- Скоро ще бъдеш наказана. - Найл прошепна в ухото ми.

- Нека тръгваме. - Лиам каза. Всички кимнахме и се разпределихме по колите, които момчетата бяха наели. Аз бях с Найл, Луи и Елинор в едната кола, а Лиам, Хари и Зейн в другата.

С Елинор седяхме отзад и през целия път се ръчкахме и побутвахме. Кикотехме се на всякакви неща. Радвам се, че се запознах с нея. Тя е прекрасен човек, а Луи е голям късметлия с момиче като нея. Винаги ще се опита да помогне, да даде съвет. А това, което днес ми разказа за Найл, накара и най-малката капка съмнение за това, че не ме обича, да изчезне.

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now