➡️22

3.5K 158 6
                                    

Разхождах се из стаята, докато чаках майка си. Появяването й в Ню Йорк беше доста неочаквано. Точно преди десет минути ми се обади и каза, че е на летището, след което затвори. Прокарах ръка през косата си. Навик от Найл. Той го правеше, когато е ядосан. Аз го правех, когато съм нервна.

- Скъпа, успокой се. - Найл се изкикоти

Погледнах го злобно, но това не спря кикота му. Всичко ли му беше забавно?

- Мисля да й кажа за нас, Найл. - захапах долната си устна, поглеждайки го. Усмивката се изпари от лицето му. Настаних се до него на леглото. Знам, че го беше страх да не го напусна отново. Но не бих го направила. Не и по свое желание. Хванах ръката му, преплитайки пръстите ни. - Този път няма да се откажа от нас. Достатъчно голяма съм, за да взимам решения сама. По-добре е да знае. Не трябва да го крием като миналия път. - обясних

Найл кимна и ме придърпа към себе си. Притисна устни към челото ми и усмивката отново се появи на красивото му лице. Станах от леглото и отидох до огромния гардероб. Извадих червено бельо и сини къси панталонки с червена тениска.

- Харесва ми вкуса ти за бельо, скъпа. - Найл прошепна в ухото ми

- Искам да се изкъпя, затова просто легни и си пусни телевизора. - изкомандорих

Найл поклати отрицателно глава.

- Аз също мисля да използвам банята. - ухили се, слагайки ръцете си на кръста ми

О, не.

Не.

- Забрави. Зейн може да си дойде всеки момент. А Джонатан скоро ще пристигне с майка ми.

- Ще бъдем бързи. Обещавам. - усмихна се невинно, но в очите му имаше малки пламъчета - Моля те, принцесо. Един душ няма да ни навреди.

Извъртях очи и кимнах. Усмивката на Найл стана още по-широка и бързо изхлузи тениската си. Сложих съблечените дрехи в коша за пране, който се намираше в банята. Завъртях кранчето с топлата вода, след това завъртях и това със студената вода.

- Найл! - изписках, след като студената му ръка се срещна с голия ми задник

- Не можах да се сдържа. - изкикоти се

Поклатих глава, но също се засмях. Дръпнах го под душа. Водата намокри косата му, а тя падна пред очите му, закривайки ги.

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now