➡️28

2.9K 152 17
                                    

- Нима ще пропуснеш такава възможност? -  Кейтлин изписка. 

В момента исках да си забия главата в някоя стена.

- Ти досега слушаше ли ме? - промърморих ядосано.

- Да, разбира се. Но според мен си параноична. Найл те обича, Мади. И ти го знаеш. 

Знам го. Но имам странното усещане, че се е случило нещо между тях онази вечер. А ако наистина е така, едва ли ще мога да бъда с него за в бъдеще.

- Сега си размърдай хубавото дупе и отивай в апартамента му. - изкикоти се и ме набута в такси, което беше спряло на улицата. Пробута му петдесет доларова банкнота и му каза накъде да кара. След двадесет минути бях пред вратата на апартамента му. Ходех из коридора и се чудех дали да почукам, или да си тръгна. 

Но може би Кейтлин е права. Не бива да го облъсквам, само защото Изабела е била в апартамента му. Пристъпих пред вратата и плахо почуках. Отвътре се чу странен шум и секунда по-късно полуголия и сънен Найл, се показа на вратата.

- Здравей. - казах тихо, забивайки поглед в обувките си.

Найл ми направи място, за да вляза. Настаних се на дивана, докато той правеше закуска. Въпреки, че е два след обяд. Първоначално се учудих, че се събужда чак сега, но след това се сетих, че днес е почивния му ден. Найл се появи с две чинии в ръцете си и постави едната пред мен.

- Ще ме нахраниш с мазен сандвич? - попитах и се изкикотих.

- Аз мисля, че имаме по-голям проблем. - усмихна се. - Тук си от доста време, а все още не си ме целунала. - каза, след като видя объркания ми поглед.

Станах от мястото си и седнах в скута му, залепяйки устните си за неговите. Найл се изправи и ме понесе в неизвестна за мен посока, докато устните му се запознаваха с врата ми за пореден път.

*

- Това ми липсваше. - усмихнах се

- На мен също. - Найл каза, оставяйки малка целувка на голото ми рамо. 

- На теб най-много ти е липсвало, да си заравяш главата между краката ми. - извъртях очи.

- Не е така!

- Шегувам се. - изкикотих се.

Мисълта за Изабела, се бе изпарила още щом го целунах. Да, тя е била тук. Но не в тази стая. Не е усещала ръцете и устните на Найл по цялото си тяло. Не е виждала Найл толкова уязвим, както аз. Тя не познава истинския Найл. Не трябваше да се съмнявам в него, той не би направил нещо такова. Знам, че ме обича. Показвал го е толкова много пъти. И честно казано, не знам с какво го заслужих.

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now