➡8

4.8K 195 4
                                    

Седях на дивана в хола, правейки се, че гледам някакъв скучен филм. Всъщност тайно наблюдавах Найл, чиито вежди бяха свъсени и съсредоточено четеше някаква книга. Учебник, за да бъдем по-точни. Изпитите му наближаваха, а последната година в колежа го убиваше. Напоследък не ми обръщаше много внимание. Разбирах го, но се чувствах и използвана.

Не знаех в какви отношения сме. Целуна ме два пъти. Каза,че ме харесва. Но това какво променяше? Нищо. Не съм усещала устните му върху моите от онази вечер, в която призна какво чувства. Това ме буташе към мисълта, че просто е решил да си направи номер. Премигах няколко пъти в опит да спра напиращите сълзи.

- Качвам се в стаята си. – съобщих тихо.

В отговор получих кимане. Дори не ме погледна. Поклатих разочаровано глава и с бавни крачки се запътих към стаята си. Написах на Мона да дойде. Бе едва събота на обяд, но умирах от скука. Бе края на годината и никой не ни даваше домашни. Извадих халата си от гардероба, както и чисти дрехи и бельо. Съблякох дрехите си, хвърляйки ги в коша с мръсното пране. Реших преди да вляза в банята, да пусна пералнята. Пренесох коша за пране до пералнята, която се намираше в малка стаичка до хола. Извадих дрехите и се наведох за да ги набутам в машината. Две ръце се залепиха за кръста ми. Подскочих, а смеха на Найл огласи малкото помещение.

- Идиот! Стресна ме! – изписках - Какво искаш? – попитах, извъртайки очите си.

- Не може ли да прегръщам гаджето си? – попита с все още стояща нахална усмивка на лицето си.

- Гадже? – запитах отново объркано – А-аз мислех, че...такова... - 

- Маделин, знаеш какво изпитвам към теб. Знам какво ти изпитваш към мен. Мисля, че това официално те прави моя. – усмихна се, залепвайки устните си за ключицата ми.

- Това означава ли, че и ти си мой? – изпъшках, след като той засмука кожата ми.

- Целият съм твой, ако ме искаш. – прошепна срещу устните ми.

Обвих ръцете си около врата му, придърпвайки го към себе си. Разбих устните си в неговите. Плъзнах език по долната му устна, показвайки, че искам разрешение да го пъхна в устната му кухина. Ръцете му се спуснаха до дупето ми, стискайки го. Стон се изтръгна от устните ми. Найл използва момента, че устните ми бяха леко затворени и напъха езика си в устата ми. Моите ръце намериха ъгълчетата на тениската му и се опитаха да я премахнат.

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now