➡️32

2.8K 152 8
                                    

Niall's POV

Стон се изплъзна от устните ми, още със събуждането. Главата ми пулсираше от количеството алкохол, който бях изпил предната вечер. Честно казано, дори не помня как съм успял да се прибера. Усетих чуждо присъствие до себе си и рязко отворих очи. Хлипане се чу от другата част на стаята, а очите ми започнаха да търсят източника на тихия шум.

Ококорих се щом видях Маделин на вратата. От очите й се стичаха едри сълзи, търкулвайки се по зачервените й бузи. Ръката й бе поставена пред устата, в опит да спре плача си. Погледнах голото лежащо момиче до мен, а след това погледът ми отново се върна на Маделин.

Моето момиче.

Мамка му, какво бях направил?

Скочих бързо от леглото, запътвайки се към момичето, което все още седеше там и плачеше заради моите грешки. 

- А-аз мога да обясня. - заекнах, протягайки ръката си, за да хвана нейната. Отблъсна ме.

- Не. - поклати глава. - Не можеш. - вдигна главата си, големите й сини очи се срещнаха с моите.

Права е. Не можех. Но щях да опитам. Тя се обърна, преди да успея да кажа още нещо.

- Маделин, моля те, просто ми позволи да ти обясня. - извиках след нея. Бях сигурен, че Изабела вече е будна, но честно казано тя беше последната ми мисъл в момента. По-добре ще е за нея, ако не се появява точно сега. Рязкото спиране на Маделин, ме накара да се блъсна леко в нея. Тя се отдръпна веднага. Обърна се и впери в мен сините си, леко зачервени очи от плач. 

- Не, Найл. Не искам обяснения. Не искам нищо от теб. – изкрещя. - Съжалявам, че не мога да ти дам това, което тя ти дава. Наистина съжалявам, Найл. Дадох ти всичко, което имах. Всичко, което можех да ти дам. Съжалявам, че не е било достатъчно. – каза тихо, но достатъчно силно, за да я чуя. Погледна ме още веднъж и побягна. Тръгнах след нея и не ме интересуваше, че бях полугол. В момента се интересувах само от моето момиче, което бягаше от мен.

- Маделин! – извиках отново, но беше късно. Тя се качи в таксито, което беше спряло на улицата и изчезна от погледа ми.

Мамка му!

Този път сгафих сериозно. И не знам как ще оправя това.

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now