➡15

3.5K 170 4
                                    

Три месеца по-късно

- Хайде, Маделин! Ще закъснеем за час. – Кейтлин ме дръпна за ръката и се затичахме към кабинета по химия

С Кейтлин се запознахме във фирмата на Джонатан. Дъщеря е на един от служителите там. Поради непохватността си, я ударих с една от вратите и оттогава сме като дупе и гащи. Запознанството ни беше странно, но се превърна в здраво приятелство. Кейт имаше светло кестенява коса и зелени очи. Трапчинката на дясната ѝ буза я правеше очарователна. Напомняше ми на Хари. Беше кротко момиче. Винаги слушаше родителите си и затова никога не я наказваха. Така да се каже, дете за пример.

С Мона се чувахме все по-рядко, докато накрая обажданията и съобщенията не спряха. В началото ми беше трудно. Това момиче беше до мен откакто се помня, но с времето старите приятели си отиват и нови идват на тяхно място. Кейтлин ме запозна с група хора, които се държаха мило с мен още при първата ни среща. Радвах се, че намерих нови приятели. Найл все още седеше в мислите ми, но тези хора винаги ме разсейваха.

Зак винаги ми казваше, че не ни е било писано. Той беше реалист. Щом е имало първа раздяла, ще има и втора. Тази мисъл ме нараняваше, но знаех, че бе прав. Зак е с черна коса и тъмно кафеви очи. На пръв поглед изглежда груб, но не е такъв. Вярно, не се държи особено мило с хората, но само с тези, които не познава. Обожава да рисува. Имам цяла папка с негови рисунки. Всички бяха изненадани, колко мило се е държал с мен, при първата ни среща.

Мелъди беше тази, която не харесваше Найл. Според нея, не бил за мен. От една страна беше права. Тя бе блондинката на групата. На моменти наистина беше доста глупава. Но пък в това ѝ бе чара. А щом те погледне с пъстрите си очи, се разтопяваш. Със Зак биха били сладка двойка, но винаги отричаха, че изпитват нещо към другия. Клише, но факт. Бяха прекалено инатливи.

Джейсън нямаше мнение за цялата история. Според него, все някога ще намеря подходящия. Било то сега или след години. Той бе най-милото същество, което някога съм срещала и прекрасен приятел. Очите му бяха бебешко сини, а косата светло руса. Въпреки коренно различните си характери, със Зак се разбираха много добре. Джейсън умееше да прикрива чувствата си. Дори да му кажеш нещо, което ще го нарани, той няма да го покаже, а ще ти отвърне с нещо прекалено грубо за сладкия му вид.

Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now