Happy birthday, Niall.❤ + авторска бележка

2.6K 115 4
                                    

Скъпо ангелче,

Вече си на 24. Защо в погледа ми има тъга ли? Защото ти порасна толкова бързо и то буквално пред очите ми. Ти постигна толкова много, малко ангелче. И аз не мога да бъда по-горда с теб, Найл. Просто погледни какво направи, погледни колко твои мечти сбъдна, погледни колко много хора направи щастливи и горди. Радвам се и си спомням всеки един момент, защото бях тук. С теб. Знам, че може би никога няма да разбереш, но аз бях непрекъснато тук, до теб. Смеех се и плачех с теб. Не бях от самото начало с теб, с вас. Но искам да ви благодаря за всичките тези седем години, в които ти, Хари, Лиам, Луи и Зейн ме правехте по-щастлива, отколкото можех да си представя.

Малко ангелче, ти нямаш идея какво направи с мен

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Малко ангелче, ти нямаш идея какво направи с мен. Едва ли ще ми стигнат редовете, за да ти обясня всичко, но ще се опитам да ти разкажа набързо.

Скъпи Найл,

Като за начало, ме промени изцяло. Превърна ме в много по-добър човек. Спаси живота ми и ме направи хиляди пъти по-силна. Научи ме да се боря за мечтите си и да не се отказвам от тях. Научи ме да се боря за това, което искам. Стана мой модел за подражание. Всичко това звучи налудничаво, но изчакай да ти обясня.

Ти отключи онази страна от мен, за която преди дори не съм подозирала, че съществува. Ти ми показа, че съм от онези откачени хора, които откриват красотата във всяко едно мъничко нещо. Как стана ли? Беше нужно само да се огледам. Видях те за първи път през 2011. На 19 август. Точно така. Датата, на която излезе клипа на What makes you beautiful. До този момент дори не подозирах за съществуването ти, но се радвам изключително много, че разбрах. Защото ти си невероятен, малко ангелче. Малкото момче от Мълингар, порасна. Превърна се в преуспял мъж. Не мога да опиша колко горда съм с теб. Всички ние сме горди с теб, Найл.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔Where stories live. Discover now