*1*

3.1K 90 18
                                    

Otevřu oči a kouknu na mojí nejlepší kamarádku, která leží vedle mě. Spala u mě totiž. 

,,Dobrý ráno Anne." zasměju se, když si unaveně promne svoje oči. 

,,Dobrý Char." oplatí mi zasmání. Proč se smějeme ? No, protože už není tak úplně ráno, spíš jedna odpoledne.

,,Asi jsme včera neměly jít spát tak pozdě." zkonstatuji. 

,,Jo to neměly, ale tak můžeme bejt rády, že jsme toho moc nepily, to by jsme se vzbudily až zítra." Abych vám to vysvětlila. Včera skončil školní rok a pro nás skončila střední, takže jsme byli celá třída na párty. V tom mi pípne mobil a já se pro něj nadšeně natáhnu, protože mi něco dojde. 

,,Anne, internet." vykřiknu nadšeně. Ted nám totiž týden blba doma wifina, no blba spíše nešla a jelikož jsem si už data vyplácala tak jsem týden vůbec nevěděla o světě a Anne taky jelikož celý týden byla u mě, protože naši rodiče dělají spolu ve firmě a odletěli na služebku, takže jsme tady bydlely spolu, aby jsme se o sebe navzájem postaraly. No asi si dovedete představit jak to dopadlo. Rodiče se dnes večer vrací a tady to vypadá jako když vybuchla bomba. Ne, není to tady tak strašný jelikož my jsme docela zodpovědný ač na to asi zatím moc nevypadáte, když vezmu v potaz to co jsem vám tady řekla. No zpět k internetu, jsem hrozná vždycky odbočím úplně někam jinam. Asi už nám tu wifi spravili. Vezmu tedy mobil do ruky stejně jako má kamarádka Ne, že bych byla nějakej velkej závislák, ale ten tejden už je přeci jen znát. Začnu tedy projíždět sociální sítě, když na mě vyskočí něco, co mi vyrazí dech. 

,,Charlotte vidíš to co já ?" zeptá se Anne a mě je přesně jasné na co naráží.)

,,Jo, bože můj chápeš to One Direction dělaj konkurz na dvě herečky do jejich videoklipu. Musíme to zkusit víš co by to bylo ?" řeknu nadšeně. One Direction máme s Ann rády už vlastně od jejich začátků v x-factoru. V té době nám bylo tak tak třináct. Rozkliknu příspěvek, abych se dozvěděla víc.

,,Dívky ve věku 15-20, tanečnice." vyhledám základní informace. 

,,Tak to na nás sedí a kdy je ten konkurz ?" zeptá se Ann. 

,,Ehm, sakra za půl hodiny asi patnáct minut od sud." povzdechnu si. To nemůžeme stihnout.

,,Tak na co čekáme, dělej něco na sebe hod namalovat a letíme." vykřikne a vyskočí z postele. Lehce se zasměju, ale ihned jí následuji. Vyskočím z postele, hodím na sebe světle modré tričko s dlouhým rukávem a bílou sukni, v koupelně si rychle vyčistím zuby a učešu své tmavě hnědé vlasy s blond ombré sahající mi až nad zadek. Následně čapnu do ruky taštičku s líčením, kabelku do které hodím klíče, mobil a peněženku a vyběhneme z našeho bytu. Utíkáme na zastávku a až tady se zastavíme. Ještě, že máme stejné číslo make-upu. Obě si ho tedy naneseme, přepudrujeme a stihneme to obojí než přijede autobus. No co, uznejte, že tam nemůžeme přiběhnout úplně neupravený, vždyt by se nás lekly. 

,,Sakra je 23 a máme tam být v půl." řeknu když kouknu na hodiny v autobuse. 

,,No tak snad, když se zpozdíme o pár minut." pokrčí rameny. Achjo proč ten internet nešel zrovna ted ?To je jak naschvál. Ve 33 autobus zastaví na zastávce a my vyrazíme k místu kde se konkurz koná. Alepson, že vím kde to je. Běžíme a když už jsme u místa nikdo tu venku nikde není. 

,,Kolik je ?" zeptám se udejchaně a tak Ann vytáhne telefon. 

,,38." povzdechne si. Třeba se tam ještě dostaneme. Modlím se v duchu a pokusím se otevřít dveře, ale nic jsou zamčené. A zvonek tady nikde není. 

,,Tak myslím, že máme smůlu." povzdechnu si. 

,,Achjo, ale určitě bude ještě příležitostí." pokusí se mě povzbudit. Ona je z nás dvou ta optimistická a sebevědomá. Já jsem spíš ta co vidí budoucnost bledě a věčně je se sebou nespokojená. Řekněme, že se zkrátka dobře doplnujeme. 

,,Snad máš pravdu,ale tohle byli One Direction sakra." povzdechnu si. 

,,Neboj to bude dobrý. S naším talentem to určitě nebylo naposledy co jsme mohli mít nějakou možnost se ukázat. Radši pojd, zajdeme na kafe a pak půjdeme domů." pousměje se na mě a poté co přikývnu se vydáme do nedalekého nákupního centra. Když už jsme zde zamíříme si to do starbucks a po objednání dvou karamelových latté se posadíme ke stolku. 

,,Tak jak se těšíš na zítřejší vystoupení ?" zeptá se. Víte já s Ann chodíme do jednoho tanečního týmu. Už asi 6 let a zítra máme v jednom obchodáku poslední vystoupení tohohle roku. Pak až zase v září.

,,Jo těším, ale bude to smutný. Vždycky to poslední vystoupení sezony je smutný." pousměju se. 

,,Jo to máš pravdu." souhlasí se mnou. 

Ale tohle vystoupení nebude jako každé jiné......


Tak a je za námi první díleček. Tak jak se vám to zatím líbí ? Prosím o votles a komentíky Niki <3

Holky tak už jsem taky velká holka. Dnes mi je 15 juchůů :D Musím se vám pochlubit dvěma věcma co jsme dostala :D Sry,ale já prostě musím :D 

 Dnes mi je 15 juchůů :D Musím se vám pochlubit dvěma věcma co jsme dostala :D Sry,ale já prostě musím :D 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tohle kreslila moje kamarádka. No uznejte, že má talent......(Děkuju Nikolko :*)

A tenhle šampus mi nechali udělat :D <3 <3 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

A tenhle šampus mi nechali udělat :D <3 <3 

Q: Kdo se těší na prázdniny ? 

A: Jááááá :D

Moments (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat